tilten
Sziasztok
30 éves múltam és 2,5 éve játszom a saját mércémhez képest iszonyú szarul
A kezdés nagy pozitívan indult , sokat bónuszkodtam és freeken nyert pénzekkel elég komoly bankrollt sikerült összehoznom, 0,5-1es fixlimiten biztosan hoztam 5-8 BB/100ast, mikor beütött a gázszámla nem ecsetelem minden pénzemet kikellett venni ,hogy ne fagyunk meg a télen.
Azóta mintha elfelejtettem volna játszani, egyszerűen bennem maradt a tét nagysága és minden kicsike pénzt amit valahogy összetudok kaparni vagy felteszek elbukok ,sajnos ahogy a tendenciákat nézem egyre gyorsabban, limitáltam a befizetéseimet havi 25 dollárra nem sok de elbukni minden eredmény nélkül még így is rengeteg .
Nem tudom mi lesz a vége most ez van remélem lesz jobb is
Sok stratégiát olvastam, elsősorban fix limites játékos vagyok néha kikacsingatok az MTT és Sit and Go-k világára .
Szerintem ilyenkor a legjobb stratégia lejjebb menni egy picivel és ott kellő önbizalmat szerezni ismét! Ha egyszer ment, akkor menni fog az ismét, csak türelmesen!
Azt nem írtad, hogy hány hand alapján sikerült anno azt a jó szériát produkálni.
Ami a jelenlegi helyzetet illeti, talán a legjobb amit tehetsz, ha egy ideig megpróbálod kisebb téten.
A kezdés nagy pozitívan indult , sokat bónuszkodtam és freeken nyert pénzekkel elég komoly bankrollt sikerült összehoznom, 0,5-1es fixlimiten biztosan hoztam 5-8 BB/100ast
4 db 0,5-1 asztalon óránként 60 leosztással, és 6 BB/100-al számolva 28,8 usd órabér jön ki. 4 x 60 /100 x 6 x 2 = 28,8 Napi 3-4 óra játékkal az 2,5 - 3,5 k / hó + bónusz. Az azért nem rossz.:)