Kitoltad mar a black ops-ot?:D
Kitoltad mar a black ops-ot?:D
A mai géniuszokkal teli eddigi két session egy kerek nagy nulla lett, aminek tulajdonképpen örülök, mert jól játszottam. A végén 3 asztalon is 2 bi-vel ültem, eléggé éreztem az ellenfeleimet, de két (igazából egy) hiba elég volt a nullához. A nagyobbik az volt, amikor ki akartam barrelezni vkit, de nem ment át az üzenet az overpárról, főleg, mivel nála is az volt... aztán QQ-val 3beteltem oop, D adja openraise után, majd J-T-x heavydraw-s flopon beraktam KK ellen... na mindegy, lelkesedés megvan, sztem este még jön egy session. GL!
A mai géniuszokkal teli eddigi két session egy kerek nagy nulla lett, aminek tulajdonképpen örülök, mert jól játszottam. A végén 3 asztalon is 2 bi-vel ültem, eléggé éreztem az ellenfeleimet, de két (igazából egy) hiba elég volt a nullához. A nagyobbik az volt, amikor ki akartam barrelezni vkit, de nem ment át az üzenet az overpárról, főleg, mivel nála is az volt... aztán QQ-val 3beteltem oop, D adja openraise után, majd J-T-x heavydraw-s flopon beraktam KK ellen... na mindegy, lelkesedés megvan, sztem este még jön egy session. GL!
ma atomnagy halak vannak ongamen is, remélem sikerül leakasztani nekem róluk egy nagyobb summát :)
Csapj szét közöttük!:)
Csapj szét közöttük!:)
Mi van ma?
Jeeez, nagyon betegek, arc UTG limp, én réz D-ből, BB 3bet, ezt coldcallolja a limper, én 4betallin AK-val, BB dob, ember snap KTo és hold&ship vagyok :D
Jeeez, nagyon betegek, arc UTG limp, én réz D-ből, BB 3bet, ezt coldcallolja a limper, én 4betallin AK-val, BB dob, ember snap KTo és hold&ship vagyok :D
Akkor en vezetek +1-el :P
Itt csak 1 parja volt :D
$0.15/$0.30 No Limit Holdem
4 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
Hero ($36.95)
BTN ($30)
SB ($30.10)
BB ($54.45)
Pre-Flop: ($0.45, 4 players) Hero is CO :as: :6s:
Hero raises to $0.90, 1 fold, SB calls $0.75, 1 fold
Flop: :9s: :4s: :8h: ($2.10, 2 players)
SB checks, Hero bets $1.65, SB calls $1.65
Turn: :ks: ($5.40, 2 players)
SB checks, Hero bets $4.05, SB goes all-in $27.55, Hero calls $23.50
River: :jh: ($60.50, 2 players, 1 all-in)
Final Pot: $60.50
SB shows
:5h: :5d:
Hero shows
:as: :6s:
Hero wins $59 (net +$28.90)
SB lost $30.10