Mint látható kis barátunk specialitása az oop játék volt, nagyon szeretett onnan callolgatni... majd a tökéletesen álcázott top setjéhez megjött a póker, amit azért nagy nehezen sikerült eldobatnom...
LoL, mielőtt mindenki hülyének nézne elmondom, h bármilyen párnál jobb lappal emberünk allin van kb flopon, nem trükközött volna sokat, dáma meg aztán pláne nem lehet nála, így bármit el tudok dobatni a river shove-al, bár lehet a K high sd képes volt. :) wp dafl.
Hand #1693011463000053: Chelsea (6-Max) 11463
Seat 4: dafl*** (308.61 in chips)
Seat 5: Samantha_Fox (112.95 in chips)
Seat 6: Buff*** (105.10 in chips)
Seat 7: pdfh*** (100.00 in chips)
Seat 8: KILL*** (108.50 in chips)
Seat 10: I_Ou*** (106.55 in chips)
dafl***: posts small blind $0.50
Samantha_Fox: posts big blind $1
Dealt to Samantha_Fox [ :4d: :Kc: ]
Buff***: folds
pdfh***: folds
KILL***: folds
I_Ou***: folds
dafl***: calls
Samantha_Fox: raises to $4
@@@ F_L_O_P @@@ [ :Qd: :3s: :6d: ]
dafl***: checks
Samantha_Fox: bets $6
# # # TURN # # # [ :9h: ]
dafl***: checks
Samantha_Fox: bets $15
&&& RIVER &&& [ :Qs: ]
dafl***: bets $25
Samantha_Fox: is all in 87.9500
dafl***: folds
Samantha_Fox: returns uncalled bet $62.95
*** SHOW DOWN ***
Samantha_Fox: mucks
Samantha_Fox wins $97
Rögtön a következő handben ezt sikerült játszania?! Te jó ég! Melyik terem ez???!
Ezekhez annyit tudok hozzátenni, hogy a cash game nem más mint agresszió. Semmi más, lehet hogy A magas volt nála, tehát jobb volt, mégis eldobattad. Ezért látok több jövőt az MTT-k terén...Ne értsd félre, jól teszed hogy lehúzod a hasonló halakat, én az ilyen move-okhoz nit vagyok. :)
Rögtön a következő handben ezt sikerült játszania?! Te jó ég! Melyik terem ez???!
Ezekhez annyit tudok hozzátenni, hogy a cash game nem más mint agresszió. Semmi más, lehet hogy A magas volt nála, tehát jobb volt, mégis eldobattad. Ezért látok több jövőt az MTT-k terén...Ne értsd félre, jól teszed hogy lehúzod a hasonló halakat, én az ilyen move-okhoz nit vagyok. :)
Nagyon kemények ezek a handek. :) Azért kíváncsi lennék, hogy az ellenfél mit gondolt. Még sok ilyet! Nekem pedig a laza játék nem megy, úgyhogy mindig nagy érdeklődéssel figyelem a betett handjeidet.
Nagyon kemények ezek a handek. :) Azért kíváncsi lennék, hogy az ellenfél mit gondolt. Még sok ilyet! Nekem pedig a laza játék nem megy, úgyhogy mindig nagy érdeklődéssel figyelem a betett handjeidet.
itt meg csak hű akart lenni a nevéhez...Kinghigh nuts:D
Zehy is egy feszes hal ám....pld T8o-val sem emel Cutoffról, csak néha túlgondolkozza a szitukat, és akkor jönnek az ilyen betek és megadások....persze ebből 1 nap van kb 30, csak ide az az 1-2 kerül, amikor épp mákja volt, és nem nyerték el a beülőjét:D :D ikszdé
itt meg csak hű akart lenni a nevéhez...Kinghigh nuts:D
Zehy is egy feszes hal ám....pld T8o-val sem emel Cutoffról, csak néha túlgondolkozza a szitukat, és akkor jönnek az ilyen betek és megadások....persze ebből 1 nap van kb 30, csak ide az az 1-2 kerül, amikor épp mákja volt, és nem nyerték el a beülőjét:D :D ikszdé
Lebuktam. Igazából jól menő vállalkozásom van, amiből pumpálom be a pénzt Cake-re. Már hitelt is adnak, csak wp-zzek minél többet. :rolleyes: