Kicsit megnyugodtam
Ha jól tudom eddigi legnagyobb potom Nl50-en...
Hand #1721012288001200: Pebble Beach (6-Max) 12288
Seat 1: vegi*** (72.30 in chips)
Seat 5: no1care (80.53 in chips)
Seat 6: Aliq*** (139.55 in chips)
Seat 10: diz*** (40.55 in chips)
Aliq***: posts small blind $0.25
diz***: posts big blind $0.50
Dealt to no1care [ :9h: :9s: ]
vegi***: folds
no1care: raises to $1.75
Aliq***: raises to $5.25
diz***: calls !!!
no1care: calls
@@@ F_L_O_P @@@ [ :Ks: :9c: :7d: ]
Aliq***: bets $14
diz***: is all in 35.3000 !!!
no1care: calls
Aliq***: is all in 120.3000
no1care: is all in 39.9800
Aliq***: returns uncalled bet $59.02
no1care: shows :9h: :9s:
Aliq***: shows :Ad: :Ah:
diz***: shows :8d: :Kd: !!! - Ez azért nem semmi
# # # TURN # # # [ :7s: ]
&&& RIVER &&& [ :3c: ]
*** SHOW DOWN ***
no1care wins $79.16 with Full House, Nines full of Sevens
*** SHOW DOWN ***
no1care wins $120.45 with Full House, Nines full of Sevens
szép pot, grat :)
Vnh Sir! Végre már valami
Szép volt, gratula! Én viszont ma hajnalban vesztettem a legnagyobbat, 550 BB-s kasszát. QQ-val A9Q flopon és 9-es turnnel sikerült AA-ba szaladnom. Úgyhogy csak +5 dollár maradt az addig egész jó menet végére...
Szép volt, gratula! Én viszont ma hajnalban vesztettem a legnagyobbat, 550 BB-s kasszát. QQ-val A9Q flopon és 9-es turnnel sikerült AA-ba szaladnom. Úgyhogy csak +5 dollár maradt az addig egész jó menet végére...
kíváncsi vagyok h ment a QQ vs AA pf, azt kérlek írd le. (már bocsi h zehy topicjába írom)
kíváncsi vagyok h ment a QQ vs AA pf, azt kérlek írd le. (már bocsi h zehy topicjába írom)
...nagyon elegem van már megint. Egyszerűen képtelen vagyok sd-ig menő partit megnyerni... na ezért wp-zem, mert egyszerűen másképp képtelen vagyok potot vinni...
Na jó, befogtam, ma volt két pókerem full stackért, az egyik ráadásul set vs set volt, jött az egy outom...
Pokerstarsos Blogger Championshipen itm, így a step3 ticket megvan, de még versenyben vagyok, lassan jön a 109$-os... mindegy, már ennek is nagyon örülök.
Na, 36. lettem és egy 109$-os ticket tulajdonosa. Grat nekem! :)