Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > ZehyFish aka Mr Kinghigh

mrweg
Válasz Zehy kommentjére
2009. jún. 3. 21:22

Pont hétvégén néztem meg a videódat és nagyon tetszett. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan ismét NL50-en leszel. Tudod! A legjobb játékosok egyik ismérve, hogy azt is tudják mikor kell lejjebb lépni. GL és kitartás!!!

chubbyhun
Válasz Zehy kommentjére
2009. jún. 3. 21:24

Lolkabolka :)

Nem véletlenül ragadt rád az ezermester név :)
Csak szerényen jegyzem meg, hogy én vagyok a névadó.

fejes1988
Válasz Zehy kommentjére
2009. jún. 5. 23:06

asszem én is elgondolkozom a folytatáson....

Zehy
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. jún. 6. 10:45

asszem én is elgondolkozom a folytatáson....

Mesélj itt v privi esetleg...

Zehy
Válasz Zehy kommentjére
2009. jún. 7. 22:57

Tonight

Fejes lelkesítő beszéde hatására neveztem az esti 5k garos bounty-ra Cake-en. A cg asztaloknál már csak itt erősebb a mezőny, remek playák gyűltek össze, h magukhoz vegyék a nyereményt vagy annak egy részét.

Az 5. handben például 3way allin alakult ki, és a gigapotot az utg limpelő T9o vehette magához...

Kicsivel később én baromállat 346 flopon limpelt partiban 88-at dobok miután 2-en allin vannak előttem, sajnos nem éreztem magam túl erősnek. Valóban, J6o és A6 küzdött... ehhh.

A kiesésem ezek után már-már tipikusnak mondható, turnre érkező 3 out végzett ki, miután AQT flopon AJ-vel csekkréz allin mentem, de hát A6 az call, hiába nem ver semmit és hiába volt ez 1 óra alatt a 2. partim az asztalnál. Neki lett igaza, megnyert partit meg ugye nem elemzünk, így nekem sincs más dolgom, mint hogy jóéjt kívánjak. Písz.

Ui: a cg megy legalább, ott nincs nagyon allin. LoL.

Yomb1e
Válasz Zehy kommentjére
2009. jún. 7. 23:08

Cake-en milyen limiten CG-zel? Ha szabad kérdezni ofkorz..

Zehy
Válasz Yomb1e kommentjére
2009. jún. 7. 23:10

Cake-en milyen limiten CG-zel? Ha szabad kérdezni ofkorz..

nl10-20.

titcar
Válasz Zehy kommentjére
2009. jún. 7. 23:28

nl10-20.

miről maradtam le?

castor11
Válasz Zehy kommentjére
2009. jún. 8. 0:39

nl10-20.

Ha én NL50-en pislogok, akkor nem hiszem el, hogy a Te tudásoddal ne játszanál majd NL600-on minimum. Fel a fejjel és mindent bele! GL!

Zehy
Válasz titcar kommentjére
2009. jún. 8. 9:22

miről maradtam le?

Egy nagy bukó-cashout kombóról. :)
Illetve most, h nincs melóm, kis változtatásokat kellett bevezetni. Ennek egyik alapköve az atombiztos és mindent kiálló br ami perpillanat ezt a szintet teszi lehetővé.

Ha én NL50-en pislogok, akkor nem hiszem el, hogy a Te tudásoddal ne játszanál majd NL600-on minimum. Fel a fejjel és mindent bele! GL!

Köszi, fent a fejem és tolom ezerrel. :)

Élő ügyfélszolgálat