Pont hétvégén néztem meg a videódat és nagyon tetszett. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan ismét NL50-en leszel. Tudod! A legjobb játékosok egyik ismérve, hogy azt is tudják mikor kell lejjebb lépni. GL és kitartás!!!
Lolkabolka :)
asszem én is elgondolkozom a folytatáson....
asszem én is elgondolkozom a folytatáson....
Tonight
Fejes lelkesítő beszéde hatására neveztem az esti 5k garos bounty-ra Cake-en. A cg asztaloknál már csak itt erősebb a mezőny, remek playák gyűltek össze, h magukhoz vegyék a nyereményt vagy annak egy részét.
Az 5. handben például 3way allin alakult ki, és a gigapotot az utg limpelő T9o vehette magához...
Kicsivel később én baromállat 346 flopon limpelt partiban 88-at dobok miután 2-en allin vannak előttem, sajnos nem éreztem magam túl erősnek. Valóban, J6o és A6 küzdött... ehhh.
A kiesésem ezek után már-már tipikusnak mondható, turnre érkező 3 out végzett ki, miután AQT flopon AJ-vel csekkréz allin mentem, de hát A6 az call, hiába nem ver semmit és hiába volt ez 1 óra alatt a 2. partim az asztalnál. Neki lett igaza, megnyert partit meg ugye nem elemzünk, így nekem sincs más dolgom, mint hogy jóéjt kívánjak. Písz.
Ui: a cg megy legalább, ott nincs nagyon allin. LoL.
Cake-en milyen limiten CG-zel? Ha szabad kérdezni ofkorz..
Cake-en milyen limiten CG-zel? Ha szabad kérdezni ofkorz..
nl10-20.
nl10-20.
miről maradtam le?
Ha én NL50-en pislogok, akkor nem hiszem el, hogy a Te tudásoddal ne játszanál majd NL600-on minimum. Fel a fejjel és mindent bele! GL!