Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > ZehyFish aka Mr Kinghigh

Zehy
Válasz Polacheck kommentjére
2009. szept. 29. 12:47

hogy mi a tököm vesz rá valakit, hogy fizessen azért, hogy riogassák.

Ez egy téveszme. Nem félni/megijedni kell a horror közben, de ebbe most ne menjünk bele, mert nem lényeg és nem is hiszem, h jól el tudnám magyarázni. Ha nem vonz, hát nem vonz, nincs ezzel semmi gond.

Blatand
2009. szept. 29. 13:06

Valahogy a horror sosem mozgatott. Nem tudom megérteni, hogy mi a tököm vesz rá valakit, hogy fizessen azért, hogy riogassák. Hülyeség.

figy nem mindenki olyan halvérű mint te:), valakinek kell egy kis izgalom, adrenalin meg hasonlók

ashnur
Válasz Blatand kommentjére
2009. szept. 29. 13:59

lehet hogy nem félni/megijedni kell - de egyrészt én igenis megijedek akárhogy is nem azt kell, másrészt félni meg nagyon ritkán szoktam(így hirtelen eszembe se jut mikor volt utóljára ilyen) - viszont a horror amennyire én látom erről szól. nem a látványra, nem a történetre, nem a színészek alakítására van fektetve a hangsúly hanem arra, hogy én ijedezzek. azt meg nem szeretem csinálni tehát sosem nézek horrort.

az avatar érdekel engemis, bár én nem tudom megnézni 3Dben sajna :(, mindenesetre lehet jó film lesz simán is.

a 2012 mitől kéne jó legyen? nagyon durván unom már ezeket a tököm sablonokat, semmi új nincs bennük sose.

Zehy
Válasz ashnur kommentjére
2009. szept. 29. 15:15

Na, két nap ikeázás és szerelés után kész a warroom. Semmi nem állhat a fejlődés útjában, nincs kifogás, nincs fáradtság a görnyedt testtartás miatt, minden optimális mostantól nl1000-hez. lol. GL nekem!

Littlemage
Válasz Zehy kommentjére
2009. szept. 29. 15:17

Na, két nap ikeázás és szerelés után kész a warroom. Semmi nem állhat a fejlődés útjában, nincs kifogás, nincs fáradtság a görnyedt testtartás miatt, minden optimális mostantól nl1000-hez. lol. GL nekem!

képet, képet!!!! :D :D GL neked (is)! :)

Polacheck
2009. szept. 29. 15:18

a 2012 mitől kéne jó legyen? nagyon durván unom már ezeket a tököm sablonokat, semmi új nincs bennük sose.

Egy sablonfilm is lehet nagyon fasza, ha nem azt várod tőle, hogy újat mutasson, elgondolkodtasson, hanem egyedül a kikapcsolódás a cél.

Zehy
Válasz Littlemage kommentjére
2009. szept. 29. 15:37

képet, képet!!!! :D :D GL neked (is)! :)

Adj egy emilcímet plz vagy lépj be msnre.

ashnur
2009. szept. 29. 16:40

Egy sablonfilm is lehet nagyon fasza, ha nem azt várod tőle, hogy újat mutasson, elgondolkodtasson, hanem egyedül a kikapcsolódás a cél.

jó de akkor nem filmet nézek. :) mármint ha csak kikapcsolódni akarok. pontosabban nem valami olyan filmet amit már láttam csak más színészekkel és más effektekkel. tehát az ÚJAT nem mint világmegváltó gondolatot várom el csak icinyke picinyke eszmei kreativitást várok, és így azokat a filmeket nézem ahol remélem ez megvan. pl nem nézem meg a transformers2-t mert valszeg unnám, de a gijoet meg fogom, csak legyen annyi időm.

moziba viszont csak azokra megyek el amik nagyon-nagyon érdekelnek :)

ashnur
Válasz Zehy kommentjére
2009. szept. 29. 16:40

Adj egy emilcímet plz vagy lépj be msnre.

lehet betenni képet ide is :) gondolod, hogy más nem kiváncsi?

Zehy
2009. szept. 30. 15:41

Feltettem az i-re a pontot. Kész vagyok.

Élő ügyfélszolgálat