hogy mi a tököm vesz rá valakit, hogy fizessen azért, hogy riogassák.
Valahogy a horror sosem mozgatott. Nem tudom megérteni, hogy mi a tököm vesz rá valakit, hogy fizessen azért, hogy riogassák. Hülyeség.
lehet hogy nem félni/megijedni kell - de egyrészt én igenis megijedek akárhogy is nem azt kell, másrészt félni meg nagyon ritkán szoktam(így hirtelen eszembe se jut mikor volt utóljára ilyen) - viszont a horror amennyire én látom erről szól. nem a látványra, nem a történetre, nem a színészek alakítására van fektetve a hangsúly hanem arra, hogy én ijedezzek. azt meg nem szeretem csinálni tehát sosem nézek horrort.
az avatar érdekel engemis, bár én nem tudom megnézni 3Dben sajna :(, mindenesetre lehet jó film lesz simán is.
a 2012 mitől kéne jó legyen? nagyon durván unom már ezeket a tököm sablonokat, semmi új nincs bennük sose.
Na, két nap ikeázás és szerelés után kész a warroom. Semmi nem állhat a fejlődés útjában, nincs kifogás, nincs fáradtság a görnyedt testtartás miatt, minden optimális mostantól nl1000-hez. lol. GL nekem!
Na, két nap ikeázás és szerelés után kész a warroom. Semmi nem állhat a fejlődés útjában, nincs kifogás, nincs fáradtság a görnyedt testtartás miatt, minden optimális mostantól nl1000-hez. lol. GL nekem!
a 2012 mitől kéne jó legyen? nagyon durván unom már ezeket a tököm sablonokat, semmi új nincs bennük sose.
képet, képet!!!! :D :D GL neked (is)! :)
Egy sablonfilm is lehet nagyon fasza, ha nem azt várod tőle, hogy újat mutasson, elgondolkodtasson, hanem egyedül a kikapcsolódás a cél.
Adj egy emilcímet plz vagy lépj be msnre.
Feltettem az i-re a pontot. Kész vagyok.