Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > ZehyFish aka Mr Kinghigh

Zehy
Válasz Agitator kommentjére
2009. okt. 1. 16:42

Mr Z üzenete:
*érdekes, ha kibaszott szarul-bénán játszok meg egy handet, attól nem megyek tiltre
*mindegy mennyit bukom
*elkönyvelem h gagyi vagyok, ezt legközelebb nem így fogom csinálni, kész
*ellenben ha 1 dollárral lemákol vmi trash akkor igen

Agitator üzenete:
*persze
*mert a mákolás ellen később sem tudsz tenni semmit

Nálatok hogy van és miért alakult ez így nálam? :)

kormi88
Válasz Zehy kommentjére
2009. okt. 1. 16:59

Mr Z üzenete:
*érdekes, ha kibaszott szarul-bénán játszok meg egy handet, attól nem megyek tiltre
*mindegy mennyit bukom

Agitator üzenete:
*persze

Az első nagyon zavar, a második kicsit. És a mákolásnál mindegy, hogy 10 vagy 100$-ról van szó.

Hogy nálad miért így van, arra biztos mások szívesen válaszolnak majd. :)

vinczesz
Válasz Zehy kommentjére
2009. okt. 1. 17:05

Mr Z üzenete:
*mindegy mennyit bukom

Agitator üzenete:
*persze

Mert te olyan arc vagy, aki a kicsit is becsüli. Csak enyhén félrement a dolog és már csak a kicsit becsülöd...:D

chubbyhun
Válasz Zehy kommentjére
2009. okt. 1. 17:10

Mr Z üzenete:
*mindegy mennyit bukom

Agitator üzenete:
*persze

Konkrétan emlékszem, hogy egy évvel ezelőtt nálad is fordítva volt. Mint ahogy Korminál, és nálam is.
Lehet, hogy a pénz vonatkozása miatt zavar téged, viszont ha ez igaz, akkor nagy baj van, ugye a legfontosabb, hogy el kell vonatkoztatni.
Ugyanitt ezért tartom fontosnak a biztos bankrollt a szintlépésnél, hiszen ha 40BI-nél lépsz fel, akkor az csak 20BI, abból elmegy 4 (ez nem is olyan sok) akkor az arányaiban borzasztó érzés.

Zehy
Válasz chubbyhun kommentjére
2009. okt. 1. 17:19

Konkrétan emlékszem, hogy egy évvel ezelőtt nálad is fordítva volt. Mint ahogy Korminál, és nálam is.
Lehet, hogy a pénz vonatkozása miatt zavar téged, viszont ha ez igaz, akkor nagy baj van, ugye a legfontosabb, hogy el kell vonatkoztatni.
Ugyanitt ezért tartom fontosnak a biztos bankrollt a szintlépésnél, hiszen ha 40BI-nél lépsz fel, akkor az csak 20BI, abból elmegy 4 (ez nem is olyan sok) akkor az arányaiban borzasztó érzés.

Látom figyelsz :)

Zehy said:
*mindegy mennyit bukom

chubbyhun
Válasz Zehy kommentjére
2009. okt. 1. 17:24

Látom figyelsz :)

Zehy said:
*mindegy mennyit bukom

Figyeltem. Szerintem azért zavar Téged, mert a mákolásnál a pénzedet veszik el jogtalanul (szerinted).

ashnur
2009. okt. 1. 17:27

az elején nem zavart ha mákoltak, most már kiülök azonnal. valószínüleg az elején is zavart csak nem vettem komolyan. és mindig rosszul játszom így a rossz játékom nem tehet tiltre. főleg mert weaktight vagyok és nem bukhatok sokat soha egy handben :)

Zehy
2009. okt. 1. 17:29

Figyeltem. Szerintem azért zavar Téged, mert a mákolásnál a pénzedet veszik el jogtalanul (szerinted).

Ez lehet. Én, az igazság bajnoka...
Amúgy sztem egy éve is így volt, mert már akkor is dumáltam vkivel erről. Te hol olvastad, nem emlékszel?

chubbyhun
Válasz Zehy kommentjére
2009. okt. 1. 17:30

Ez lehet. Én, az igazság bajnoka...
Amúgy sztem egy éve is így volt, mert már akkor is dumáltam vkivel erről. Te hol olvastad, nem emlékszel?

Dumáltunk róla.

Zehy
2009. okt. 1. 17:31

Dumáltunk róla.

Akkor ezen a vonalon most nem tudok továbbmenni :D

Élő ügyfélszolgálat