Póker Fórum Archívum > WSOP 2010 > A WSOP magyarok nélkül folytatódik - Kory a 339. helyen végzett

gergo221
Válasz chubbyhun kommentjére
2010. júl. 15. 8:53

Köszönjük a közvetítést :)

+Norbi+
Válasz Kopi44 kommentjére
2010. júl. 15. 9:17

Koszonet

d0npelo
Válasz +Norbi+ kommentjére
2010. júl. 15. 9:33

gj srácok!

Pedroo
Válasz d0npelo kommentjére
2010. júl. 15. 9:55

Köszönjük

darabka
Válasz d0npelo kommentjére
2010. júl. 15. 10:08

Köszi Zoleee és Zehy!
Maximális respect az 550 óráért és a többiért! :D

oTBo
Válasz darabka kommentjére
2010. júl. 15. 10:11

Köszi a közvetítést, nagyon jó volt.

thomas0318
Válasz Pedroo kommentjére
2010. júl. 15. 10:18

Ty

Koszonet sracok a kitarto munkaert. Nem tulzas szerintem, ha azt mondom, hogy egy 5-10 fős stab munkajat hoztatok ketten. Minden elismeres erte, es persze a sracoknak akik jatszottak, es shippeltek az eredmenyeket!!

Respect!

SworE
Válasz thomas0318 kommentjére
2010. júl. 15. 11:15

Kösz a közvetítést, elsőosztályú volt a körülményekhez (video off) képest!
Kérdés: szerintetek mennyire volt stantard a AKo 5betallin Korytól? Oké, hogy nem tehető a 4betes KK, AA-ra, Ax-re se nagyon, ettől kezdve flip, de ennyi akció után azért nem érdemesebb meggondolni, hogy kint van 2-3 outod és így már nem flip? Még egy kis fish duma: Ekkora kasszát két fölélapra? A Pokerstove-al biztos kihozható, hogy +EV, de ezzel mindig az a bajom, hogy ez a +EV nem tartalmazza a 'Main Event', 'A nagy átlag sokkal gyengébb hozzám képest, lesz még tisztább szituáció', 'nagyobb stackkel nagyobb agresszióból származó EV' változókat. Az AK online nuts, semmi kétség, de élőben túl van értékelve szerintem. Vélemény?

qwertibie
Válasz SworE kommentjére
2010. júl. 15. 11:31

Kösz a közvetítést, elsőosztályú volt a körülményekhez (video off) képest!
Kérdés: szerintetek mennyire volt stantard a AKo 5betallin Korytól? Oké, hogy nem tehető a 4betes KK, AA-ra, Ax-re se nagyon, ettől kezdve flip, de ennyi akció után azért nem érdemesebb meggondolni, hogy kint van 2-3 outod és így már nem flip? Még egy kis fish duma: Ekkora kasszát két fölélapra? A Pokerstove-al biztos kihozható, hogy +EV, de ezzel mindig az a bajom, hogy ez a +EV nem tartalmazza a 'Main Event', 'A nagy átlag sokkal gyengébb hozzám képest, lesz még tisztább szituáció', 'nagyobb stackkel nagyobb agresszióból származó EV' változókat. Az AK online nuts, semmi kétség, de élőben túl van értékelve szerintem. Vélemény?

a mai agresszív játékban minden lehetőséget meg kell ragadni a stacképítésre, és ahogy olvastam Kory imidzséhez képest ez az AK übernuts, most nem jött be ... ott van Bélabácsi Monte Carloi esete, AK vs QQ, tudta h flip, de "győzelemre megyünk, nem becsorgásra", bár az már FT volt de hasonló szitu ...

Amugy grat a színvonalas közvetítéshez Zoleee és Zehy, jó utat hazafelé!

SworE
Válasz qwertibie kommentjére
2010. júl. 15. 11:48

Igen, de az én gondolatmenetem valahol kikezdi a +EV-s move-ok jogosultságát szélsőséges esetekben, mert néha ahogy mi számoljuk a +EV-t, abba sok változó nincs benne. Ez olyasmi, mint az ICM, tudok példát mondani arra, amikor egyszerűen szembe kell menni vele, mert az ICM-modell se kalkulál mindent. Csak inkább érdekességnek vetettem fel, egyszerűbben gondolkozva persze hogy nem dobunk el AK-t.
Mindezeken túl: nagyon gratulálok minden WSOP-snak, a két karkötős hely abszolút nuts (gondoljatok bele: 20 FT vagy 2 karkötő?:))!

Élő ügyfélszolgálat