And217 a 28. helyen végzett, Iteo az Omaha versenyen jól halad
32off? Én biztos elküldtem volna a fenébe...
32off? Én biztos elküldtem volna a fenébe...
34o.
"annyira sokkolta mutatás"
""""And217 versenyének 3. napja, sajnos nem sokáig tartott. And217 kb. 190.000-es stackjével kisvakról allin ment, a mögötte ülő feszes nagyvak (John Tolbert) 450.000-es stackjéből pedig teljesen érthetetlenül 34o-val azonnal (!!!) callolt.
Mindenki érthetetlenül nézett. And még a boardot is alig tudta figyelni, annyira sokkolta mutatás. And217-nél K2o volt.
A board a következőképpen alakult: Q-T-3-4-5
Az ellenfél azzal indokolta megadását, hogy elege volt az állandó pusholgatásokból......""""
Ebből a leírásból sok minden kimaradt... főleg a lényeg... mi volt az ellenfélnél...
a fentiek szerint akármi lehetett az A magastól kezdve X3,X4,X5,XT,XQ, .....
más....értelmezhetetlen a "annyira sokkolta mutatás"
ha valaki betolja az előtte lévő zsetonokat, nagy hibát vét, ha eleve azt gondolja senki nem tarthatja a tétet vele szemben....
szerintem a K2o nem annyira tökéletes lap.....
A 34o az nem 340-et, hanem 3-4 offsuitot jelent. Ez volt az illető lapja, világosan le van írva.
Azért ez egy jó nagy vicc az ilyen embert lelőném ott helyben!! Fél stack call 34o LOL.
""""...And217 kb. 190.000-es stackjével kisvakról allin ment, a mögötte ülő feszes nagyvak (John Tolbert) 450.000-es stackjéből pedig teljesen érthetetlenül 34o-val azonnal (!!!) callolt.
......
szerintem a K2o nem annyira tökéletes lap.....
A 34o az nem 340-et, hanem 3-4 offsuitot jelent. Ez volt az illető lapja, világosan le van írva.
Kösz, azt benéztem.....