Hova tunt a blogom? Ugylátom igaza van a nyugati lapoknak h ez egy antiszemita ország. Azért mert felvállaltam h kettős állampolgár vagyok 1 nap alatt kicsináltatok. Lehetséges h megteszem a jogi lépéseket
Hova tunt a blogom? Ugylátom igaza van a nyugati lapoknak h ez egy antiszemita ország. Azért mert felvállaltam h kettős állampolgár vagyok 1 nap alatt kicsináltatok. Lehetséges h megteszem a jogi lépéseket
Nem én kezdtem......
Na pont lemaradtam a trágár szavakról...
Amúgy köszönjük Admin!
Érdekes, h kiprovokál; később rögtön jogi lépésekkel fenyegetőzik..
Nem a származás az érdekes, hanem emberi viselkedésben illene 1 szintet megütni.
Inkább valami update kéne a fiúkról így lefekvés előtt ^^
Én is update-et várok, mielőtt lövöm a pizsit!!
Update kint van.
Shokyu: a hszedbe belenyúltam, fölösleges folytatni, tekintsük lezártnak az ügyet.
Update 06:10
Event #36 1000$ NLHE
Bélabácsinál, 183.000 zseton halmazódott fel. Egész kellemes asztala van. Nem jelenthet gondot. :-) Péter elmondása alapján egy úriember, akit egésznap terrorizált, megunta és limp/raise allint játszott ellen. Bélánál épp 99 volt, így első látásra nem jelenthetett gondot a 66 legyőzése. A flop A-J-6 lett, azonban a turn 9-es megint mindent helyre rakott. Bélabácsinak becslésünk szerint ezzel minimum top10-es stackje van, de lehet hogy a top5-be is befér.
Jelenleg még 145 játékos van játékban, átlag olyan 65.000 körül lehet.
Event #38 10000$ PLHE
Luigi lassan de biztosan növeli a stackjét. 141.000-es átlagstacknél 220.000 zsetont birtokol. Még 52-en vannak játékban. Az ITM 27 főnél kezdődik. Jelenleg az 1500/3000-es vakszinten játszanak.
Gyerünk!
Jó lenne egy, vagy inkább kettő karkötő. :)
off: Akit esetleg érdekel, akkor leírom, hogy a szépség az asztaloknál victrypoker-es felsőbe Sara Underwood. :) azt hiszem.
Gyerünk!
Jó lenne egy, vagy inkább kettő karkötő. :)
off: Akit esetleg érdekel, akkor leírom, hogy a szépség az asztaloknál victrypoker-es felsőbe Sara Underwood. :) azt hiszem.