Kanisch decided to move all in for his last chips but Tolbert instantly called and tabled for the rivered nut straight.
"What a dream river!" exclaimed Tolbert.
"That's bullshit!" replied Kanisch as he mucked and headed to the cashier as Tolbert is now up to 1.26 million in chips.
Nem nem szoktam 34o al rendettenni. Viszot a NLH szabályai nem tiltják a callt 34o al. És itt az emberek úgy felháborodtak mintha bűnt követett volna el a tag. Callolt és nyert. Neki volt igaza. Úgy tűnik ilyen gyenge mezőnyökben K2 off al nem jó a 16BB-s push mégse.
Haggyjuk már ezt a gyenge a mezőny dumát......
Minden mezőny nagyon gyenge......
A csávó a 34 el rendett tett az asztalon. Sajnos ez a magyar játékos kiesését eredményezte. Tudta hogy any2 val mennek allin ezért any2 val callolt.
John Tolbert: Hendon Mob Poker Database
Nem nem szoktam 34o al rendettenni. Viszot a NLH szabályai nem tiltják a callt 34o al. És itt az emberek úgy felháborodtak mintha bűnt követett volna el a tag. Callolt és nyert. Neki volt igaza. Úgy tűnik ilyen gyenge mezőnyökben K2 off al nem jó a 16BB-s push mégse.
Mindenki elmondta a véleményét, úgy látom innen már kezd személyeskedésbe váltani a dolog. Mindenkit kérek itt fejezze be. A személyeskedő postok törölve lettek és lesznek.
Nem kell nl1k regnek lenni ahhoz, hogy a várható értéket értse vki. A 34o-val a call nem az.
Relax
CSak annyi hogy nem button push volt, sb push, elég nagy különbség, buttonról dobom főleg mivelhogy a mögötte ülő egy viszonylag ok játékos volt 10 bb-vel, egy ember ellen nem is lehetne standardabb ez a push.
Amúgy emberünkről annyit érdemes tudni hogy 40 perce játszottunk, egyszer se toltam még rá , dehát neki ez elég volt hogy megmutassa hogy ő nem egy akrámilyen postflop játékos 34o-val. Előző nap 1 órát játszottam vele, akkor szó szerint 1 handet nem játszott, ma 1-szer láttam emelni , akkor is 5bb-t emelt, és aqs-t dobtak neki erre = a kezek 100%-val profitábilis a push sb-bb.
Hittem én.