Van Alstyne Budapesten lakott csomó ideig, Bosson játszott 10/20-50/100 téteken Super_Saan néven, ha minden igaz.
Van Alstyne Budapesten lakott csomó ideig, Bosson játszott 10/20-50/100 téteken Super_Saan néven, ha minden igaz.
Érdekes! Kiszámoltam, hogy a magyarok eddig összesen 253.400 dollárt (bő 56 milka) vesztettek és igazából Iteo-n kívül nincs nyereséges játékosunk. (and217 kivételével az ITM-ek is harmatosak). Nagyjából az elmúlt hetekben kiderült az is, hogy a magyarokat idén elhagyta a szerencse (habár máig népszerű az "eznemszerencsejátéktudásjáték" dogma) és nem tudunk elég coinflipet nyerni.
Szerintem lesz egy pár kiábrándult játékos a hazatérők közt.
Ez ok. De 16 éve amerikaiként van vezetve, minden statisztikában, ha magyarként lett volna vezetve, akkor bele venném, de így szerintem nem állja meg a helyét.
Ha magyarként lenne vezetve, akkor ő vezetné a magyar bevételi listát, úgy hogy a közvélemény még soha nem hallott róla. Ez elég furán venné ki magát. 16 év után, nem hiszem, hogy változtatni kéne ezen.
De ha hozzászól itt a fórumban és külön kéri, mert ő bizony Magyarországért versenyzik, akkor szívesen megváltoztatom a véleményem. :)
Érdekes! Kiszámoltam, hogy a magyarok eddig összesen 253.400 dollárt (bő 56 milka) vesztettek és igazából Iteo-n kívül nincs nyereséges játékosunk. (and217 kivételével az ITM-ek is harmatosak). Nagyjából az elmúlt hetekben kiderült az is, hogy a magyarokat idén elhagyta a szerencse (habár máig népszerű az "eznemszerencsejátéktudásjáték" dogma) és nem tudunk elég coinflipet nyerni.
Szerintem lesz egy pár kiábrándult játékos a hazatérők közt.
Frissítés ok.
James Van Alstyne kikerült a táblából, ha szól visszateszem. :-) Egy kis érdekesség: a nevezésben és az első napon még "Budapest, Hungary" szerepelt, de az Chip Counts-ban ITM-ben már "Las Vegas, US".
Az összegek nagyon érdekesek és mutatják az aktuális állást, de semmiképp sem szeretnék ilyen "ki- mennyit keres"-típusú vitát indukálni vele. Nincsenek benne a szatelitek, backelések és sok minden más sem.
Gratulálok a srácoknak a mai naphoz és hajrá a többihez!
Frissítés ok.
James Van Alstyne kikerült a táblából, ha szól visszateszem. :-) Egy kis érdekesség: a nevezésben és az első napon még "Budapest, Hungary" szerepelt, de az Chip Counts-ban ITM-ben már "Las Vegas, US".
Az összegek nagyon érdekesek és mutatják az aktuális állást, de semmiképp sem szeretnék ilyen "ki- mennyit keres"-típusú vitát indukálni vele. Nincsenek benne a szatelitek, backelések és sok minden más sem.
Gratulálok a srácoknak a mai naphoz és hajrá a többihez!
Papp Kristóf neve nem szerepelt a tudositasokban a mai versenynel, a Te tabladban benne van - o is megnyerte az asztalat, es magyar? Illetve o szerepelt az Event 36nal, de nincs rajta a "Stat" oldalon.
Koszi
es egyebkent nagy koszi a tablaert is, nagyon jo hogy vezeted
Ahogy a Zoleee-nak korábban említettem, csak a "magyarok számrára befejezett" versenyek (sötétzöld fejléc az első fülön) kerülnek átvezetére a "Stat" fülre. Egyesével átrakosgatni nagyon macerás lenne.
OK, koszi
es a mai versennyel mi a helyzet,megnyerte az asztalat? A tabladban nincs a neve mellett "OUT", de csak Ricsi, And es Breeth szerepelt a tudositasokban mint tovabbjuto - o is tovabbment?