Kb.100BB effektív kezdték a HU -t így is. És játszottak vagy 3 órát, akkor hová még deepebb stackek egy MTT finalben, amit így is napok óta játszanak?
Kb.100BB effektív kezdték a HU -t így is. És játszottak vagy 3 órát, akkor hová még deepebb stackek egy MTT finalben, amit így is napok óta játszanak?
MaxKatznak 40%-a volt belőle, kemény
Nem HU-ról beszélek. Át lehetne alakítani úgy a struktúrát, hogy az FT kezdetén ne legyen ennyi ilyen 15-30bb közötti stack úgy, hogy visszavesznek a vakszintből, aztán később nagyobb léptékkel emelkedik, vagy rövidebb szinteket alkalmazni, hogy ne legyen túl deep se.
Azért jó lett volna, ha néha 1-1 shorton kívül a többiek 40bb felett lettek volna (legalábbis szerintem élvezetesebb, meg érdekesebb a játék, ha tudsz nyugodtan 3bet-foldolgatni, light 4betelni)
Nem volt egy rövid HU, egyszer egy kicsit bele is aludtam :D Nekem tetszett az egész. Gianettitől többet vártam volna, és Heinz vs. Lamb HU -t vártam a végére. Staszko "kiülte" magának a HU-t, mert alig volt akciója az FT -n, a többiek kiejtették egymást. Három handed kiejette Lambot, utána viszont Heinz ellen nem bírt HU -ban, egyszerűen a német srácnak fölénye volt. Mondjuk az is igaz, ha Lamb Collins ellen nem kapja be azt a hatalmas coolert, mikor JQo -val pusholt 15BB -t Collins, AQs -el adta Lamb, majd J -vel egylapos színe lett Collinsnak, akkor teljesen más a végeredmény. Ott látszott is rajta, hogy megtört kicsit, aztán bekapta a KJo vs 77 handet :( A közvetítés minősége nagyon jó volt.
Jó volt ez így, örülök hogy Pius nyerte. Remélem sok-sok kis öntelt "piuska" jelenik meg az asztaloknál, és hozza apuka/anyuka pénzét :)
1. Ki az a Katz?
2. Honnan van az infó?