KK utg limp, és ilyen postflop játék? Na szerinted mit? lol
Azért ne emeljük már az egekig Hellmuthot, oké, hogy jó játékos(ezek a megjátszások nem azt tükrözik...meg holdemben azért eléggé le van maradva 2-3 évvel), ő dobált anno(talán még most is), 10bb-kből QQ párt,etc.... Ez a KK megjátszás meg valami vicc....de persze jöhetnek azok a hozzászólások, amikben azt fogják taglalni, hogy mekkora megjátszás volt, meg levelling, meg ilyesmi...
Azt soha senki nem fogja tudni hogy akkor mi jart a fejeben de nem tudom elkepzelni hogy ennyit kihozzon ebbol a kezbol ha barhogy maskepp jatsza meg .
O sem hujje ha veszelyben erezte volna a partyt akkor turnon visszahiv volt egy read be is jott sztem szep volt.
Semmi esetre sem moka es kacagas targya .
Egyebkent en is lattam a QQ partyt minden csapon az folyik ,mit mondjak megtortenik Ronaldo is rugott ures kapuba melle.
Bárkit megkérdezel, akármilyen profi játékost, valószínű mindegyik azt fogja neked mondani(na jó szerintem kb 98%), hogy a partit rosszul játszotta meg.
Volt egy read? Milyen read? Te miről beszélsz?
hozzateszem nem egy szimpatikus szemelyiseg de szorakoztato ,es szeretnek annyira rosszul jatszani mint o.
Azon szerintem felesleges vitatkozni, hogy Hellmuth a legjobb élő játékosok között van ma is, hihetetlen rutinja lehet read-elésben, tellek olvasásában, hiába tudom, hogy tele van hibával, nem szívesen ülnék le játszani vele.
Nyilvánvaló tény, hogy nagyon el van maradva a netes profiktól, de ez a legtöbb idősebb élő játékosra igaz. (Gondolok is Chan-re vagy akár Brunson-ra is) 15-20 évig játszották a standard, nyerő játékukat majd a következő 5-6 évben annyit fejlődött a póker, hogy egész más taktika vált nyerővé. Ha valaki 20 éve nyer pókeren, nem szívesen látja be, hogy amit eddig csinált az manapság már kevés. A hatalmas rutin miatt így is nyerők maradnak, s eszükben sincs, hogy megint elkezdjenek arról tanulni, amiről azt hitték, hogy már mindent tudnak. Főleg egy Hellmuth-nak nem jut eszébe fejlesztenie a játékát, akinek akkora az arca, hogy még mindig azt adja elő, hogy ő a legjobb. 10éve még oké lett volna limpelni a KK-val, majd végig megadni, ma már simán azt mondod, hogy fish, de magyarázd el ezt valakinek, aki még ezt tanulta meg 10 éve.