Grat srácok...azért jó lett volna egy magyar HU:D de így is szép volt!:)
Azért én tudnék örülni, 110k-nak úgy, hogy lehetett volna az 64-k is, amikor A,5-el idegből all-int ment Kq suited ellen..
Reális esélye nem volt volt még a Ft-re sem, mert már az utolsó 100-nál is 4,2 milla körül mozgott az avs a top 10 környékén Pepe meg 1 milla körül mozgott.
Szép volt így is.
@Bigdaddy,
ezzel azért nem értek egyet, két duplázás, és máris olyan szituban vagy, hogy bármi megtörténhet. Tudtommal Lindgren is végig shortie volt, és most meg 2 millás stackje van 25/50K-s vakoknál. Nyilván annak nagyobb a jelenlegi esélye akinek nagyobb a stackje, mivel várhat jobb lapokra, de az avg stack/aktuális stackünkből én ilyet nem mernék állítani.
Szép volt, fiúk! :)
Én mostantól Tri Huynh-nek drukkolok (még akkor kedveltem meg, amikor Koroknai Andris ellen játszott a WPT FT-n), na meg persze érdekes lenne látni a Sands-Moutinho párost az FT-n. :)
Azért én tudnék örülni, 110k-nak úgy, hogy lehetett volna az 64-k is, amikor A,5-el idegből all-int ment Kq suited ellen..
Reális esélye nem volt volt még a Ft-re sem, mert már az utolsó 100-nál is 4,2 milla körül mozgott az avs a top 10 környékén Pepe meg 1 milla körül mozgott.
Szép volt így is.
A5 idegbol, mi? Vicces vagy. Egyebkent meg 100-nal kicsivel volt 2M folott az atlag, de mivel ez egy nagyon deep torna az atlag alatti stackbol is van tered sokmindenre.
diamond!
Én a top 10 avs-re írta a 4,2 millát nem az egész mezőnyre. Miért lennék vicces?
Azért mert, nem szakkifejezéssel írom le, hogy betolja valaki az A,5-el short stackként?,
Arra gondolt, hogy az "idegből" elég negatív hangvéleményű szó, pepe pedig nem hiszem, hogy "idegből" játszana ennyi torna után.
Írhattad volna normálisan is
nagy grat a fiúknak!
részletkérdés, de egyébként phil collins volt az első akinek 10M feletti stackje volt. nagyon meggyőzően játszott sztem. online neki milyen eredményei vannak?
Grat a fiúknak!
Szép munka volt ez így is de legközelebb szerintem már ott leszünk az FT-n! :D:D:D:D
GL!