WSOP 2011 ME 8. nap
Hewitt KQ-s megadása volt ám a move... Sajnáltam, hogy ilyet tett!!! Szerintem a germán Heinz lesz, aki kiesik elsőként: az igazi November9!
Remélem meg nem a Heinz lesz az első kieső, ő legalább moveolgat és nem csak várja a nagy lapot, szerintem benba vagy az öreg fater huppan ki elsőnek.
Bounahra a leggyengébb láncszem szerintem. O'Dea megfontoltan, ügyesen játszik, sztem 2. vagy 3. lesz. Heinz az, aki moveolgat, ő vagy hamar kiesik, vagy HU-ol. Lamb a másik kérdőjel, mint 2 éve Phil Ivey, simán odaérhet, viszont Ivey-nak sem sikerült...
Gianetti, és Staszko 3. és 6. között lesz vhol, Collins viszont akár meg is nyerheti
Na persze ezek csak találgatások, de jelen pillanatban így gondolom :)
Azért ezeket a move-okat nem mondanám komoly dolognak... Ha nem volt előtte emelés akkor hátsó pozícióból 1.1 millióig emelt, ha visszaemeltek rá, akkor dobta. De mást NEM csinált... SEMMIT! Agresszívan rágta a német Turbo rágóját és dobálta az ante-t, úgy hogy az mások zsetonjait döntötte le.
Főversenyen nem volt tévés asztal? Nem akarom elhinni. Századrangú versenyeken is van. Csak mert lett volna kedvem benézegetni, hátha épp egy magyar játszik. Vagy egyátalán, hogy elkapjam a hangulatát.
Ha volt tévésasztal, ám az akadémia nem linkelte, akkor nagyon sok feketepontot nekik!
Főversenyen nem volt tévés asztal? Nem akarom elhinni. Századrangú versenyeken is van. Csak mert lett volna kedvem benézegetni, hátha épp egy magyar játszik. Vagy egyátalán, hogy elkapjam a hangulatát.
Ha volt tévésasztal, ám az akadémia nem linkelte, akkor nagyon sok feketepontot nekik!
Azért ezeket a move-okat nem mondanám komoly dolognak... Ha nem volt előtte emelés akkor hátsó pozícióból 1.1 millióig emelt, ha visszaemeltek rá, akkor dobta. De mást NEM csinált... SEMMIT! Agresszívan rágta a német Turbo rágóját és dobálta az ante-t, úgy hogy az mások zsetonjait döntötte le.
Szerintem Lamb az afterpartyn megmérgezi az összes ellenfelét és magának is ad egy kisebb adagot, majd novemberben kiüli a versenyt!!
Ebbe csak az CSI Las wegas szolhat bele!
De tudjuk hogy az csak egy kitalácio!
Nekem az angol Potter utánzat szimpatikus de nem bánom ha a szomszédoktol nyerne valaki