Póker Fórum Archívum > WSOP 2011 > WSOP ME 3. nap ültetése

Pokeradmin
2011. júl. 14. 12:28

WSOP ME 3. nap ültetése

Tovább a cikkre

Holdenper
Válasz Pokeradmin kommentjére
2011. júl. 14. 16:45

Gogo srácok! Azért van pár elég nagy név, de én nem féltem a profijainkat! Simán lehet, hogy csak az én tudatlanságom, de Helbek Tamás, Balogh András, Rácz Kálmán is pro? Vagy lehet róluk valamit tudni? (többiek nevét, eredményeit ismerem:) )

GLGLGL

tdaniel84hun
Válasz Holdenper kommentjére
2011. júl. 14. 22:34

nagyon jo otlet volt az asztalokat "kielemezni, az ss (nem tudom mennyi lehet az atlagstack) balogh andrisnak gondolom nem lesz egyszeru dolga, de ami nem ol meg az megerosit :D csak ugyesen mindenki, mindjart ft! :)

rockett
2011. júl. 14. 22:40

Gogo srácok! Azért van pár elég nagy név, de én nem féltem a profijainkat! Simán lehet, hogy csak az én tudatlanságom, de Helbek Tamás, Balogh András, Rácz Kálmán is pro? Vagy lehet róluk valamit tudni? (többiek nevét, eredményeit ismerem:) )

GLGLGL

sztem Holdenper nálunk próbbak :D:D

Holdenper
Válasz rockett kommentjére
2011. júl. 14. 22:57

rockett: hát ja, elég esélyes:D:D Csak gondoltam hátha van róluk bővebb infó:)

crazy3317
2011. júl. 14. 23:46

"a legismertebb név a producer Rich Salomon"

Rick Solomon, a The Big Game 2 évad, 2 hetében játszott. hatalmas arcnak tűnt. bár azt garantálom, hogy több kokót szívott életében, mint az akadémia tagok összesen.:D

JuhaAasz
Válasz crazy3317 kommentjére
2011. júl. 14. 23:59

uramisten, most nézem hogy az első hely több mint 8 millió $$$? :D még forintba se fogok annyit látni sose :))

GL mindenkinek!! fialtatni azokat a zsetonokat de keményen !!!! :)

Holdenper
2011. júl. 15. 1:49

"a legismertebb név a producer Rich Salomon"

Rick Solomon, a The Big Game 2 évad, 2 hetében játszott. hatalmas arcnak tűnt. bár azt garantálom, hogy több kokót szívott életében, mint az akadémia tagok összesen.:D

+111:D Szimpatikus, nem egy nit a faszi:D mondjuk kicsit spewy, meg fura, de azért nagy arc lehet:D

ja, és GOOOOOOOGOOOOO Andd217! Csak így tovább, GL

crazy3317
Válasz JuhaAasz kommentjére
2011. júl. 15. 2:41

uramisten, most nézem hogy az első hely több mint 8 millió $$$? :D még forintba se fogok annyit látni sose :))

GL mindenkinek!! fialtatni azokat a zsetonokat de keményen !!!! :)

Image

Romsy
2011. júl. 15. 3:00

Rick Solomon sokaknak ismerős lehet még a Pári' Hilton videóról is.

Élő ügyfélszolgálat