WSOP ME 3. nap ültetése
Gogo srácok! Azért van pár elég nagy név, de én nem féltem a profijainkat! Simán lehet, hogy csak az én tudatlanságom, de Helbek Tamás, Balogh András, Rácz Kálmán is pro? Vagy lehet róluk valamit tudni? (többiek nevét, eredményeit ismerem:) )
GLGLGL
nagyon jo otlet volt az asztalokat "kielemezni, az ss (nem tudom mennyi lehet az atlagstack) balogh andrisnak gondolom nem lesz egyszeru dolga, de ami nem ol meg az megerosit :D csak ugyesen mindenki, mindjart ft! :)
Gogo srácok! Azért van pár elég nagy név, de én nem féltem a profijainkat! Simán lehet, hogy csak az én tudatlanságom, de Helbek Tamás, Balogh András, Rácz Kálmán is pro? Vagy lehet róluk valamit tudni? (többiek nevét, eredményeit ismerem:) )
GLGLGL
rockett: hát ja, elég esélyes:D:D Csak gondoltam hátha van róluk bővebb infó:)
"a legismertebb név a producer Rich Salomon"
Rick Solomon, a The Big Game 2 évad, 2 hetében játszott. hatalmas arcnak tűnt. bár azt garantálom, hogy több kokót szívott életében, mint az akadémia tagok összesen.:D
uramisten, most nézem hogy az első hely több mint 8 millió $$$? :D még forintba se fogok annyit látni sose :))
GL mindenkinek!! fialtatni azokat a zsetonokat de keményen !!!! :)
"a legismertebb név a producer Rich Salomon"
Rick Solomon, a The Big Game 2 évad, 2 hetében játszott. hatalmas arcnak tűnt. bár azt garantálom, hogy több kokót szívott életében, mint az akadémia tagok összesen.:D
uramisten, most nézem hogy az első hely több mint 8 millió $$$? :D még forintba se fogok annyit látni sose :))
GL mindenkinek!! fialtatni azokat a zsetonokat de keményen !!!! :)
Rick Solomon sokaknak ismerős lehet még a Pári' Hilton videóról is.