Póker Fórum Archívum > WSOP 2011 > WSOP ME FT közvetítés

danfiu
Válasz psycho kommentjére
2011. nov. 7. 14:03

Miért nem lehet annyival megtisztelni, hogy kiírjuk, hogy Staszko?

Jah, nem tudtam h kell helyesen leirni a nevet, a cseheknel 35676545666 massalhangzo van egymas utan egy nevben:)

Holdenper
Válasz danfiu kommentjére
2011. nov. 7. 14:22

Jahh, a Staszko elég nit...de mondjuk ő nem csinált akkora f.szságokat, mint a Giannetti, meg a Collins.
Érdekes, hogy annyian Giannetti fanok voltak itt, amikor ha talált 2 valamennyire összefüggő lapot sb/bb, és volt előtte egy emelés, akkor 100% call, aztán általában flop ha nem találta el, akkor c/f.
45s, 67o, 24s...ezekre emlékszem, de volt több is tuti.
Remélem igazad lesz, és Lamb shippeli (bár Heinz CL agressziója is szimpatikus Q6s-sel raise meg ilyenek:D)

psycho
Válasz danfiu kommentjére
2011. nov. 7. 17:26

Jah, nem tudtam h kell helyesen leirni a nevet, a cseheknel 35676545666 massalhangzo van egymas utan egy nevben:)

Akkor még nem is találkoztál a "Strè prst skrz krk" mondattal, ami kb annyit jelent, hogy nyomd az ujjad keresztül a nyakadon :D

Holdenper
Válasz psycho kommentjére
2011. nov. 7. 17:55

Akkor még nem is találkoztál a "Strè prst skrz krk" mondattal, ami kb annyit jelent, hogy nyomd az ujjad keresztül a nyakadon :D

Horvátoknál a Krk sziget is szép nevű:D

paradiso
Válasz Holdenper kommentjére
2011. nov. 8. 20:27

Azért nem olyan könnyű olyanra tologatni, akinek jól van balanceolva a limping range. Mondjuk nekem sem jön be ez a stílus, de legalább nem egydimenziós a limping range, meg nem is polarizált mint Hellmuth-é (Hellmuth-é sem annyira polarizált mint range, de nála vannak a trappy limpek, meg a megnézem a flopot olcsón, ha lehet, de amúgy l/f-ek).
Persze a pre aggr hiányt postflop illene pótolni, mert ha fit-or-foldot játszik a limping range-ével, akkor ha jó ütemben leadelnek ellene, akkor elég vacak taktika (ha pl a flopon fit-or-foldot játszik, akkor megöli a JJ-t pl, mert ha jön 1 over, és a leadre dob, undercardoknál meg callol, meg settel is callol, akkor flop lead, és fel lehet adni, ha adta...szóval néha ilyenkor kell akkor floatolnia, meg bluffraiselnie, stb).

Ezek a technicus terminusok gyönyörűek:)
Felolvastam a feleségemnek; aszonta, ez egy szekta ufónyelve...

drEamk3szy
Válasz paradiso kommentjére
2011. nov. 8. 20:44

hány órátol lesz stream ?

differentborder
Válasz drEamk3szy kommentjére
2011. nov. 8. 20:57

hány órátol lesz stream ?

Azt hiszem holnap 03:00-tól.

drEamk3szy
Válasz differentborder kommentjére
2011. nov. 8. 21:00

köszi a választ

atisz
2011. nov. 8. 22:09

Ohh én azt hittem megint este lesz. Van valkinek tippje, hogy lehet majd megnézni holnap egy ismétlést? Megpróbálom elkerülni az összes hír oldalt, a fórumot sem nyitom meg, mert tuti címlapon lesz az eredmény.

Galambos Tarzan
2011. nov. 8. 22:34

Hajnal 3kor? F**ing időeltolódás.. :( De azért persze megpróbálom megnézni :)

Élő ügyfélszolgálat