Bounhara lánya hoooooooooooooooot:D
Badih Bounahra-t sajnálom. Én nem toltam volna rá A5o-val, ha megadják nagy valőszínűség szerint 30-70-et játszik.
Badih Bounahra-t sajnálom. Én nem toltam volna rá A5o-val, ha megadják nagy valőszínűség szerint 30-70-et játszik.
Bazzzzzzd meg!
Ismét remek játékot láttunk Collinstól...
heinzet se értem. elöbb clként J10sel gombról limp. lol
és akkor collins elkövette a 100. openlimpjét is az ft-n ezuttal JJvel. tapsoljuk meg wpwp
és akkor collins elkövette a 100. openlimpjét is az ft-n ezuttal JJvel. tapsoljuk meg wpwp
AJo vs T8s bvb handnél Heinz mi a fenéért nem betelte a turnt? 8x, Jx-től valuet nyer, draw-k ellen meg protection...és lehet, hogy CR shippeli Collins valami draw-val a turnt, akkor pedig EZ call, és elég szép favoritként teheti be...nem hiszem, hogy annyi overpair, 2pár meg set lenne a rangében, hogy attól kelljen félnie...
És monsterrel szerintem betelne turnön is, mivel gyakrabban fog Heinz check behindolni, mint belebetelni draw-val, illetve Jx, 8x, pockettel pot controllozni. Egy jobb Jx ellen szerintem van ilyen boardokon 3 utca value az overpair+ban (bár lehet csak sok fishsel játszom, aztán azért gondolom:D)
most már tényleg undorító ez a collins féle limpelgetés. Ki is kapom a listámról. lamb vs giannetti HU ot akarok!