Póker Fórum Archívum > WSOP 2012 > Szerinted mekkora esélye volt Korinak az FT-re?

Random
Válasz sawwee kommentjére
2012. júl. 17. 15:40

épp elég

Iniesta
2012. júl. 17. 15:45

Mindegy is mennyi volt az esélye ez már részletkérdés...a lényeg hogy, élt vele...

sawwee
2012. júl. 17. 16:47

Sigh...

peraspera
2012. júl. 17. 18:38

A Bill Chen-féle Maths of Poker-ben van 3 fejezet az mtt-kről. Rémlik, bár 2-3 éve nem volt a kezemben, hogy ott boncolgat ilyesmi kérdést: adott roi mellett mekkora esély van nyerni ill. hogyan mérhetjük az edge-t roi ismerete nélkül és abból számítgat ki dolgokat. Át tudom küldeni skype-on, ha érdekel.

zeoos77
2012. júl. 18. 1:22

1:6589

JociBalboa
2012. júl. 18. 2:20

Bele se merek gondolni mi lesz ha megnyeri :D - tuti elszabadul a pokol :DDDDDDD - ---- - - - - -

branermajszter
Válasz peraspera kommentjére
2012. júl. 18. 3:38

Miközben olvastam ezt a topikot egyszerre fingtam és böfögtem,erre mennyi az esély?

sawwee
2012. júl. 18. 17:20

Kifejezetten érdekelne, köszi szépen! Megtennéd, hogy átküldöd?
(Továbbá örömmel tölt el, hogy azért akad egy-egy értelmes hozzászóló is. :-) )

A Bill Chen-féle Maths of Poker-ben van 3 fejezet az mtt-kről. Rémlik, bár 2-3 éve nem volt a kezemben, hogy ott boncolgat ilyesmi kérdést: adott roi mellett mekkora esély van nyerni ill. hogyan mérhetjük az edge-t roi ismerete nélkül és abból számítgat ki dolgokat. Át tudom küldeni skype-on, ha érdekel.

Tir-X
2012. júl. 18. 17:44

Szerintem meg nagyon izgalmas kérdés. :-)
És igen, részint pont arról szól, amit leírsz, részint meg arról, hogy ha valaki jobb a mezőny x %-ánál, az mennyivel növeli meg az esélyét a győzelemre.

K*rvaizgalmas, hallod, mindjárt magam alá szarok, ha belegondolok, hogy milyen izgi. :D

Nekem nagyon sok szabadidőd lehet amúgy, ha egy ilyen topicra jut. Sok értelmetlen és logikátlan dolgot láttam már életemben, de ez... dobogós!

Palesz76
2012. júl. 18. 18:45

A pokerakademia szavazáson 23% mondta hogy idén lessz döntő asztalon játékos!
Ezt osszd el az indulok számával(11?), megkapod az egyénekre lebontva!
Mivel minden magyar indulot képzett játékosnak vehetünk , ezért kb2% esélye volt!
Pont annyi mintha kihuznád a paklibol a pikk ászt!

Élő ügyfélszolgálat