épp elég
Mindegy is mennyi volt az esélye ez már részletkérdés...a lényeg hogy, élt vele...
Sigh...
A Bill Chen-féle Maths of Poker-ben van 3 fejezet az mtt-kről. Rémlik, bár 2-3 éve nem volt a kezemben, hogy ott boncolgat ilyesmi kérdést: adott roi mellett mekkora esély van nyerni ill. hogyan mérhetjük az edge-t roi ismerete nélkül és abból számítgat ki dolgokat. Át tudom küldeni skype-on, ha érdekel.
1:6589
Bele se merek gondolni mi lesz ha megnyeri :D - tuti elszabadul a pokol :DDDDDDD - ---- - - - - -
Miközben olvastam ezt a topikot egyszerre fingtam és böfögtem,erre mennyi az esély?
Kifejezetten érdekelne, köszi szépen! Megtennéd, hogy átküldöd?
(Továbbá örömmel tölt el, hogy azért akad egy-egy értelmes hozzászóló is. :-) )
A Bill Chen-féle Maths of Poker-ben van 3 fejezet az mtt-kről. Rémlik, bár 2-3 éve nem volt a kezemben, hogy ott boncolgat ilyesmi kérdést: adott roi mellett mekkora esély van nyerni ill. hogyan mérhetjük az edge-t roi ismerete nélkül és abból számítgat ki dolgokat. Át tudom küldeni skype-on, ha érdekel.
Szerintem meg nagyon izgalmas kérdés. :-)
És igen, részint pont arról szól, amit leírsz, részint meg arról, hogy ha valaki jobb a mezőny x %-ánál, az mennyivel növeli meg az esélyét a győzelemre.
A pokerakademia szavazáson 23% mondta hogy idén lessz döntő asztalon játékos!
Ezt osszd el az indulok számával(11?), megkapod az egyénekre lebontva!
Mivel minden magyar indulot képzett játékosnak vehetünk , ezért kb2% esélye volt!
Pont annyi mintha kihuznád a paklibol a pikk ászt!