Póker Fórum Archívum > WSOP 2012 > WSOP event #6 - Aubin Cazalsé a karkötő

Pokeradmin
2012. jún. 5. 11:41

WSOP event #6 - Aubin Cazalsé a karkötő

Tovább a cikkre

radír
Válasz Pokeradmin kommentjére
2012. jún. 5. 11:47

2010-es Main Eventen 3 handed ugyan ezt játszotta el Duhamel ellen. Ott is monsterbe nézett szegény, és itt is...
Kimondottan birom a srácot egyébként, uh sajnálom, hogy megint nem jött neki össze :(

rockett
Válasz radír kommentjére
2012. jún. 5. 12:29

2010-es Main Eventen 3 handed ugyan ezt játszotta el Duhamel ellen. Ott is monsterbe nézett szegény, és itt is...
Kimondottan birom a srácot egyébként, uh sajnálom, hogy megint nem jött neki össze :(

amúgy szted megéri meglépni ezt a 6bet all int a 44-el? Nem tudni persze, ki milyen agresszióval meg lazán tolta, de az 5bet is először jött elő a partijuk során :)

radír
Válasz rockett kommentjére
2012. jún. 5. 16:37

Nem tudom, de én is gondolkoztam ezen. Igazából az említett 2010-es WSOP-n is, és most is azt gondolom, hogy picit túl levelingelte.

Nekem kb ezek jutottak eszembe:

-mekkora volt az ICM hatás
-mit gondol, mennyire veszi figyelembe az ellenfél az ICM hatást?
-kötöttek e dealt?
-mit gondolt a saját preceived 6bet range-éről az adott dinamika, 4-5bet history, és ellenfél ismeretében? mit gondol az ellenfél mennyire számít tőle ezek után, ilyen deepen, ilyen ICM hatás mellett blöff 6betre? (különösen a 2010-es WSOP ME A7 hand után)
-Mit gondol az ellenfél milyen value range-re számít tőle? (TT, JJ, QQ, AK, AQ ebben a szituban value, vagy blöff?)
-tudva azt, hogy ez volt a harmadik 4bet, és az első 5bet a meccs alatt, számított e light 5betre Cazalstól? (mivel nem alakult ki 4-5bet dinamika, ezért cheong hihette azt, hogy az ellenfele nem 5betelné a monstereit, viszont mivel 5 óra alatt nem történt egyetlen 5bet sem, ezért gondolhatta, hogy az ellenfele szerint ez egy kiváló alkalom az 5bet blöffölésre :D )
-mit gondolt van e value 5bet/fold range az ellenfélnek ilyen deepen, ilyen nagy tét és ICM hatás mellett?
-mit gondol milyen lapokkal fog megadni Cazals a preceived range-dzse ellen, és mi az amit eldob (eldob e QQ-t, vagy AK-t?) és ez mekkora részét teszi ki a teljes 5bet tartományának?
-hogyan teljesít a lapja az ellenfél feltételezett call range-ellen?
-hogyan módosítja az ellenfél, és a saját range-ét az, hogy 150bb deepek voltak, kb egyenlő zseton állásnál, és 5bet fold, valamint 4bet fold után még bőven maradt volna tér a játékra.
-mekkora varianciával jár a 6bet, és adott szituban érdemes e ekkora varianciát felvállalni? (ez egyébként kétélű dolog, a válasz valószínűleg nem, viszont nem kizárt, hogy azért tud ilyen eredményes lenni, mert meg mer lépni olyan moveokat kulcs szitukban, amiket mások inkább kihagynak)
-elkapott e bármilyen tellt ami +/- irányba mozdította a moveot?

Élő ügyfélszolgálat