Hatalmas grat, minimum heads upot! :)
Világ szerencsése... azt ugye tudod Korikám, ha a szerencse el tud fogyni Te már flippett se fogsz tudni nyerni. :) Hatalmas grat!
A csigazabálók biztos, hogy botrányt keltenek majd a korábbi elbénázott leosztás és a nő kiesése miatt. De ez a minimum, amit le kéne nyelniük azok után, amit Trianonban műveltek...
A csigazabálók biztos, hogy botrányt keltenek majd a korábbi elbénázott leosztás és a nő kiesése miatt. De ez a minimum, amit le kéne nyelniük azok után, amit Trianonban műveltek...
Szenzációs!!!! Bakker, honnan jött vissza! Elképesztő! Persze a flippeket nyerni kell...
Mivel ez biztos itthon is nagy médiavisszhangot fog kapni, kicsit tartok tőle, hogy kormányunk megérzi a pénz szagát, s keményebben fogja a pókereseket ősztől...
Persze ez Koryt már nem érinti, simán kiköltözik Monacoba, vagy ahol nem kell adózni utána, s él mint Marci Hevesen...
Kit érdekelnek a franciák?!! Kori ott van a döntőben és nincs ellenfele! Meg fogja nyerni!!!!! Lementem edzeni, +10kg al tudtam tolni mint múlthéten, úgy fel voltam dobva! :D
Világ szerencsése... azt ugye tudod Korikám, ha a szerencse el tud fogyni Te már flippett se fogsz tudni nyerni. :) Hatalmas grat!
Csodálatos!!....a magyar póker életnek egy nagy elismerése....a nagy nemzetekhez képest is oda tudunk érni...
Hajráááá!!!
Grat! Jó volt végigdrukkolni ezt a hetet.
A mázliról meg annyit, hogy ki tudja a másik 8 mennyit mákolt. Nagy szerencse kell ahhoz, hogy valaki FT-re jusson szerencse nélkül.