Póker Fórum Archívum > WSOP 2013 > Gus Hansen és durrrr sit outon jutott tovább a WSOP ME-n

danfiu
Válasz Pokeradmin kommentjére
2013. júl. 10. 19:11

1 pont az 3k usd, eleg beteg..Jah btw azt hallottam h Mercier a vilag egyik legjobb kinai pokerese,vki megerosithetne..

Zsipali
Válasz danfiu kommentjére
2013. júl. 10. 19:13

1 pont az 3k usd, eleg beteg..Jah btw azt hallottam h Mercier a vilag egyik legjobb kinai pokerese,vki megerosithetne..

Mercier nem kínai, úgyhogy téves az infód

danfiu
Válasz Zsipali kommentjére
2013. júl. 10. 19:24

Mercier nem kínai, úgyhogy téves az infód

Image

Image

Image

chapuisat
2013. júl. 10. 19:44

EPT első Open Face CP-t Mercier nyerte

papamsjdsd
Válasz balu999 kommentjére
2013. júl. 10. 21:15

Sztem egyértelmű :)

Nekem egyértelmű... Main event! :)
Már csak azért is, mert Open Face Chinese-t nem tudok játszani. Az NL hold'em-mel kapcsolatosan pedig legalább még hitegetem magam :D

Bár azt tényleg nem értem, hogy miért pont ezeken a napokon játszanak.. Van rá 365 napjuk, de ők befizetik a ME nevezési díját, majd sit outolnak.
Biztos azért nem értem, mert a high stakes asztalokon másképp gondolkodnak, és nem vagyok azon a szinten, hogy ezt felfoghassam... :)

Erwin
Válasz papamsjdsd kommentjére
2013. júl. 10. 21:48

Nekem egyértelmű... Main event! :)
Már csak azért is, mert Open Face Chinese-t nem tudok játszani. Az NL hold'em-mel kapcsolatosan pedig legalább még hitegetem magam :D

Bár azt tényleg nem értem, hogy miért pont ezeken a napokon játszanak.. Van rá 365 napjuk, de ők befizetik a ME nevezési díját, majd sit outolnak.
Biztos azért nem értem, mert a high stakes asztalokon másképp gondolkodnak, és nem vagyok azon a szinten, hogy ezt felfoghassam... :)

Az ő szintjükön semmi az a 10 ezer dollár, de minden nap nincs olyan nagy cash akció, mint ez gondolom, így nyilván azt játsszák, mert jó eséllyel többet nyernek, mint ME-n több nap alatt...

The Trooper
2013. júl. 10. 22:03

ha nekik ez jobban megéri, ők udják

Thorles
Válasz The Trooper kommentjére
2013. júl. 10. 22:35

Na Hansen végre megjátszott egy handet TT vs KK vs AQ.
Board: 87225 rainbow. Mivel a KK shortabb volt nála így csak a stack felét bukta.
Dwan meg pont most esett ki: 88 vs JJ

Maradtak volna inkább open facezni :D

vadallat
Válasz tylerhungary kommentjére
2013. júl. 10. 23:42

helyükben melyiket választanátok?:)

beülnék cashezni Scotty Nguyennel, és kottára innánk magunkat, inkább mint a sok önjelölt pókerzseni ellen játszani akik az utolsó pénzüket fizették be, hogy "na majdmost", másrészt a tour pro-kkal meg játszon aki akar. :D Dwan is mindig hamar kiesik pedig zseni a srác. full gáz 2 napig játszani a semmiért, főleg ha egy cash gameben a pre 3bet miatt már eleve 10k+os a pot amiben Dwanék játszanak.

vadallat
2013. júl. 10. 23:44

Trickett ász párral esett ki. remélem Jamie Gold megint nyer 2006 után :D :P

Élő ügyfélszolgálat