Póker Fórum Archívum > WSOP 2013 > WSOP 2013 - Már megint az osztók...

Holdenper
Válasz jabyga kommentjére
2013. jún. 4. 14:41

Amúgymeg k*rva mindegy, hogy a helyi klub párezer forintos versenye, vagy a wsop. LEgalábbis annak az embernek, akivel ez megtörténik.

Nagyon nem. Magyar bármilyen versenyen történik, akkor azt mondom wpgg, max ha nagyobb versenyen, akkor basszus, ekkora idiótákat...legközelebb kétszer is meggondolom, hogy eljövök-e ebbe a klubba.
Ja, de itthon egy nagyobb versenyen az első hely az mondjuk 800K-1,5M (általános versenyeket nézve, szóval BPO-t nem számítva), ha 15. vagyok, akkor az azt jelenti, hogy a mezőny felét, vagy 70-80%-át túléltem. Egy WSOP-n viszont az első hely több mint 150-200M HUF, és a 15. hely azt jelenti, hogy a mezőny mondjuk 98-97%-űt már túléltem.

Sokkal nehezebb odakerülni, sokkal ritkábban lesz rá lehetősége az embernek, szóval engem rendesen crazymonkeytiltre tenne egy ilyen osztó, meg floor döntés.

kaniboj
Válasz Light 14-bet kommentjére
2013. jún. 4. 14:42

Hát van ilyen. Az osztó is ember...bár azt nem értem ha halott kéznek nyilvánítják akkor miért nem adják vissza a zsetonját..sztem így lenne korrekt.... Estelle Denis tud preflopp AA-t dobni :D

balu999
Válasz iKeksz kommentjére
2013. jún. 4. 14:57

Mert, ha pl. elindul frickie a wsop-n ő nem fér a vonalak közé... :)

És akkor a mi Dánunk HU-ozik az osztóval? :)

lumpi
Válasz Pokeradmin kommentjére
2013. jún. 4. 15:03

Most nem azért, de ha Koon all-in hívta volna ellenfelét, és ugyanez megtörténik, akkor mutatás nélkül esett volna ki? Amúgy meg teljesen röhejesnek tartom az egészet, Holdenper jól leírta amit én is gondolok erről.

Shaikon
2013. jún. 4. 15:15

Én úgy tudom,ha először bemondod az All in-t és utána felfordítod a lapodat az all -in van érvényben ,és a többi eldönti megadja -e.Ha a vonalon belül van a lapod akkor biztos hogy ez van .

Light 14-bet
Válasz Shaikon kommentjére
2013. jún. 4. 15:58

Én úgy tudom,ha először bemondod az All in-t és utána felfordítod a lapodat az all -in van érvényben ,és a többi eldönti megadja -e.Ha a vonalon belül van a lapod akkor biztos hogy ez van .

Igen, de ott egyértelmű, hogy melyik a te lapod.
Behúzásnál nem, főleg, ha muckot ért. Sokkal kényesebb szitu.

Romsy
2013. jún. 4. 16:03

Osztók is amikor jattolni kell tudják tartani a markukat, de ilyen alapvető hibákkal idegesítenek olyan embereket, akiknek többe kerül a nevezés, mint amit ők eltesznek egy hónap alatt, főleg egy verseny ilyen fontos szakaszában. A videón is a négeren kívül mindenkinek nyilvánvaló volt, hogy az kinek a lapja, láthatóan szarik az egészbe.

Romsy
Válasz Romsy kommentjére
2013. jún. 4. 16:07

Az ott mögötte gondolom a floorman lehet, megszólítja, az meg ghettoniggerbrotherhood stílusban visszakérdez, hogy "hööeeee?". Azért mégiscsak a világbajnokságról beszélünk...

Shaikon
2013. jún. 4. 16:16

Ez egyértelmű osztó hiba .Oda se nézett ,úgy húzta be a lapot.A csaj jól egyből megsúgta mi volt nála,ki kellett volna venni és játszani vele.Én biztos nem ,hagyom ennyiben.

iKeksz
Válasz balu999 kommentjére
2013. jún. 4. 16:23

És akkor a mi Dánunk HU-ozik az osztóval? :)

A mi dánunk éppen a kertiparty hétvégéjét szervezi és minden étkeztetési lehetőséget kért :) Úgyh ő most más jellegű asztalnál fog bumhuntingolni :D

Élő ügyfélszolgálat