Amúgymeg k*rva mindegy, hogy a helyi klub párezer forintos versenye, vagy a wsop. LEgalábbis annak az embernek, akivel ez megtörténik.
Hát van ilyen. Az osztó is ember...bár azt nem értem ha halott kéznek nyilvánítják akkor miért nem adják vissza a zsetonját..sztem így lenne korrekt.... Estelle Denis tud preflopp AA-t dobni :D
Mert, ha pl. elindul frickie a wsop-n ő nem fér a vonalak közé... :)
Most nem azért, de ha Koon all-in hívta volna ellenfelét, és ugyanez megtörténik, akkor mutatás nélkül esett volna ki? Amúgy meg teljesen röhejesnek tartom az egészet, Holdenper jól leírta amit én is gondolok erről.
Én úgy tudom,ha először bemondod az All in-t és utána felfordítod a lapodat az all -in van érvényben ,és a többi eldönti megadja -e.Ha a vonalon belül van a lapod akkor biztos hogy ez van .
Én úgy tudom,ha először bemondod az All in-t és utána felfordítod a lapodat az all -in van érvényben ,és a többi eldönti megadja -e.Ha a vonalon belül van a lapod akkor biztos hogy ez van .
Osztók is amikor jattolni kell tudják tartani a markukat, de ilyen alapvető hibákkal idegesítenek olyan embereket, akiknek többe kerül a nevezés, mint amit ők eltesznek egy hónap alatt, főleg egy verseny ilyen fontos szakaszában. A videón is a négeren kívül mindenkinek nyilvánvaló volt, hogy az kinek a lapja, láthatóan szarik az egészbe.
Az ott mögötte gondolom a floorman lehet, megszólítja, az meg ghettoniggerbrotherhood stílusban visszakérdez, hogy "hööeeee?". Azért mégiscsak a világbajnokságról beszélünk...
Ez egyértelmű osztó hiba .Oda se nézett ,úgy húzta be a lapot.A csaj jól egyből megsúgta mi volt nála,ki kellett volna venni és játszani vele.Én biztos nem ,hagyom ennyiben.
És akkor a mi Dánunk HU-ozik az osztóval? :)