WSOP 2014 Event #6-7 - Phil Hellmuth döntőben! Jöhet a 14. karkötő?
Ted Forresttel HU-zik, hajrá!
Forrest volt az aki azt csinálta hogy egy x mérföldes táblát kiásott és beljebb tett 5 mérfölddel majd fogadott rá hogy a távolság nincs meg x mérföld?
mert akkor én neki szurkolok!
Hajrá TED :)
Forrest nyert, Hellmuth 2.
Forrest volt az aki azt csinálta hogy egy x mérföldes táblát kiásott és beljebb tett 5 mérfölddel majd fogadott rá hogy a távolság nincs meg x mérföld?
mert akkor én neki szurkolok!
Hajrá TED :)
Gugli szerint volt egy maratoni fogadása, amiért 7k-t kapott, hogy az év legmelegebb napján lefutja a távot. Végül 6 óra alatt sikerült neki, majd egyből irány a kórház.
A kövi igen egy brutális lefogyós fogadás volt, a senkiházi Matusow ellen, aki 100k-t tette fel, hogy nem tud lefogyni Forrest 50 fontot (23kiló) x időn belül. Végül sikerült neki, de persze Matusow nem fizetett neki...
Nem tudom, annak az ügynek mi lett a vége, de kiváncsi lennék rá!
Gugli szerint volt egy maratoni fogadása, amiért 7k-t kapott, hogy az év legmelegebb napján lefutja a távot. Végül 6 óra alatt sikerült neki, majd egyből irány a kórház.
A kövi igen egy brutális lefogyós fogadás volt, a senkiházi Matusow ellen, aki 100k-t tette fel, hogy nem tud lefogyni Forrest 50 fontot (23kiló) x időn belül. Végül sikerült neki, de persze Matusow nem fizetett neki...
Nem tudom, annak az ügynek mi lett a vége, de kiváncsi lennék rá!
ha ilyen beteg fogadásai voltak, akkor tuti ő volt ez a tábla mozgató is :D
a Ted Forrest Mike Matusow fogadás után Mike saját bevallása szerint várt egy kicsit, hátha Forrest meghal(!), de állítólag azóta már fizetett. :D
szerencsétlen hellmuth. nem akar neki összejönni a 14.