Póker Fórum Archívum > WSOP 2014 > WSOP 2014 Event #6-7 - Phil Hellmuth döntőben! Jöhet a 14. karkötő?

Pokeradmin
2014. jún. 1. 17:18

WSOP 2014 Event #6-7 - Phil Hellmuth döntőben! Jöhet a 14. karkötő?

Tovább a cikkre

SajtiEgon
Válasz Pokeradmin kommentjére
2014. jún. 2. 8:31

Ted Forresttel HU-zik, hajrá!

naggeri
2014. jún. 2. 9:57

Forrest volt az aki azt csinálta hogy egy x mérföldes táblát kiásott és beljebb tett 5 mérfölddel majd fogadott rá hogy a távolság nincs meg x mérföld?
mert akkor én neki szurkolok!
Hajrá TED :)

SajtiEgon
2014. jún. 2. 10:14

Forrest nyert, Hellmuth 2.

BT86
Válasz naggeri kommentjére
2014. jún. 2. 10:53

Forrest volt az aki azt csinálta hogy egy x mérföldes táblát kiásott és beljebb tett 5 mérfölddel majd fogadott rá hogy a távolság nincs meg x mérföld?
mert akkor én neki szurkolok!
Hajrá TED :)

Nekem vmi beteg fogyókúrás sidebet rémlik.

mattack
2014. jún. 2. 11:23

Gugli szerint volt egy maratoni fogadása, amiért 7k-t kapott, hogy az év legmelegebb napján lefutja a távot. Végül 6 óra alatt sikerült neki, majd egyből irány a kórház.

A kövi igen egy brutális lefogyós fogadás volt, a senkiházi Matusow ellen, aki 100k-t tette fel, hogy nem tud lefogyni Forrest 50 fontot (23kiló) x időn belül. Végül sikerült neki, de persze Matusow nem fizetett neki...
Nem tudom, annak az ügynek mi lett a vége, de kiváncsi lennék rá!

BT86
Válasz mattack kommentjére
2014. jún. 2. 11:30

Gugli szerint volt egy maratoni fogadása, amiért 7k-t kapott, hogy az év legmelegebb napján lefutja a távot. Végül 6 óra alatt sikerült neki, majd egyből irány a kórház.

A kövi igen egy brutális lefogyós fogadás volt, a senkiházi Matusow ellen, aki 100k-t tette fel, hogy nem tud lefogyni Forrest 50 fontot (23kiló) x időn belül. Végül sikerült neki, de persze Matusow nem fizetett neki...
Nem tudom, annak az ügynek mi lett a vége, de kiváncsi lennék rá!

Jaja, tényleg! Részletekben akart fizetni :D

naggeri
2014. jún. 2. 13:55

ha ilyen beteg fogadásai voltak, akkor tuti ő volt ez a tábla mozgató is :D

crazy3317
2014. jún. 2. 15:25

a Ted Forrest Mike Matusow fogadás után Mike saját bevallása szerint várt egy kicsit, hátha Forrest meghal(!), de állítólag azóta már fizetett. :D

kacorkiraly
Válasz crazy3317 kommentjére
2014. jún. 2. 15:28

szerencsétlen hellmuth. nem akar neki összejönni a 14.

Élő ügyfélszolgálat