zo12345li
Válasz Admin kommentjére
2017. júl. 19. 13:12

Az kemény, a csávó 1010-zel majdnem kiejtette az állítólagos barátját, aztán odaszól egy ilyet, hogy bocs, haver ez az én évem. Aztán megrántja a vállát. Csak így rezzenéstelen arccal. Hogy lehet valaki ekkor dushbag. Gondolom Ruane is jót röhögött.

benczy
Válasz Admin kommentjére
2017. júl. 21. 14:16

Blumstein-Hesp partit megnézném egy érdekes partik rovatba! Kíváncsi lennék az akadémia közönsége hogy vélekedik. Szerintem Hesp rossz döntést hozott... mármint már mutatás előtt is!

MrChaotic
Válasz benczy kommentjére
2017. júl. 24. 0:14

Blumstein-Hesp partit megnézném egy érdekes partik rovatba! Kíváncsi lennék az akadémia közönsége hogy vélekedik. Szerintem Hesp rossz döntést hozott... mármint már mutatás előtt is!

Egy szivárvány és zero draw boardon top két párral visszaemelt 7 millióig ez szerintem eddig hibátlan játék, ott baszta el, hogy kapott egy raise 17 milliót, és arra tolt egy AI-t. Na ez szar játék volt, Blumstein ott lett világbajnok...

Carolla
Válasz Admin kommentjére
2017. júl. 24. 14:36

gratula gg

sztalin
Válasz Admin kommentjére
2017. júl. 24. 14:45

grat

crazy3317
Válasz Admin kommentjére
2017. júl. 24. 15:56

Nem sajnálom Blumstein-től, mert azok alapján a partik alapján, amiket láttam tőle, jól játszott, meg biztos jó ember, de ekkora rungoodot kifogni egy ME ft-n elég beteg. Szerintem egy életre ellőtte a "one time"-ját, bár talán nem bánja

Dozso
Válasz Admin kommentjére
2017. okt. 23. 19:51

Srácok! Valaki tudna abban segíteni, hogy idén is lesznek összefoglalók a main eventről? Mert tavaly ilyenkor már rég futott az ESPN.

Élő ügyfélszolgálat