Amikor a szerencse szabadsagra megy
Mikor mar azt hittem, hogy csak napsutes, es vigassag...
Tegnap este NL25-t nyomtam deep stack: minusz 20 dolcsi
Ma reggel short stack NL50: minusz 30 dolcsi
es deutan meg a backgammonon is veszto voltam.
Ez nem az en napom :(
Én meg így mondanám: ez nem az én hetem. Elkeseredés 2008.
A múlt hét: -65$, ez a hét eddig 3276 hand: -24$ :( Egyetlen sikerem, hogy nem kerülök tiltre. Szépen játszom a játékomat. De hogy az ellennek szinte mindig jön a flush, a top pár gyenge kickerhez a két pár stb. Takarom a szememet, úgy merek ránézni a bankrollomra.
Már szóltak itthon, hogy a szobámból mindig ez hallatszik ki: "Ezt nem hiszem el!"
Mondjuk régen meg ezt mondták:"Kisfiam ne verd szét a billentyűzetet!". Nem is találom az F12-t. :S Bad beat tűrésben tehát edződtem. Ez is valami. :)
Pár fantasztikus party a mai session-ből:
1. Hand History Posting and Rakeback
2. Hand History Posting and Rakeback
3. Hand History Posting and Rakeback
És még csúnyán ki is blöfföltek: 4. Hand History Posting and Rakeback
Mikor lesz már vége?! :(:(:(
A 2-esbe bele talán sokan bele kötnének. Én is. De csak annyiban, hogy ha mindenkit magas lapokra ill. TT-nél gyengébb párra teszek preflop, akkor miért nem tolok all int?
Részvétem.
Az utolsót többször el kellett olvasnom, amíg elhittem, hogy K magassal adja meg az all-int. És űz ki a potból téged, akit semmi oka sincs kiűzni, hacsak az ellent nem J-magasra teszi...
Bár neki biztos nem voltak ilyen bonyolult gondoloatai.
Bár neki biztos nem voltak ilyen bonyolult gondoloatai.
Már szóltak itthon, hogy a szobámból mindig ez hallatszik ki: "Ezt nem hiszem el!"
Mondjuk régen meg ezt mondták:"Kisfiam ne verd szét a billentyűzetet!".
tele van a faszom a GNUF-fal. Mióta befizettem a gnufra 2 napot kivéve az elmúlt 2 hétben folyamatosan bukó van. általában preflop agrózok amit 1-2 fish megad floppon TPTK vagy jobb all-in keveredünk a fish mutat valami totál trash lapot és a turn vagy a river esetleg mindkettő segít neki így bye bye beülö jöhet az újra töltés, mai nap fordult elő olyan hogy 2 leosztás alatt 2 beülö ment el esélyesebbként. most járok ott hogy a bónusszal sem lesz plussz
-$70 3 hét alatt főleg NL10 SSS-el,
és miért: coolerek, hülye ellenfelek, bad beatek, jó hogy hosszú távon lehúzom őket elvileg, de a teljes bankrollom majd 25% oda lett
lol:
Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl
Még szerencse, hogy az egyiket behúztam valahogy. Anélkül meglenne a -10 bi mára. :)
-$70 3 hét alatt főleg NL10 SSS-el,
és miért: coolerek, hülye ellenfelek, bad beatek, jó hogy hosszú távon lehúzom őket elvileg, de a teljes bankrollom majd 25% oda lett
Esetleg 150 dollárból HU SNG ket simán játszani. Vagy ha olyan teremben játszol akkor double or nothing SNG. simán van 5 dollárosra 30 beülőd, olcsóbbra még több..