Ha van 100-150 dollárod, akkor simán elkezdhetnél full beülővel játszani. SSS nem éri meg és ráadásul az nem is póker. Bár, egyszer mindenki kipróbálja és rájön, hogy sohatöbbet :)
csak a kedvetekért kiszámoltam az esélyeket
AQvs44
46,967% vs. 53,033%
A9o vs QJs
54,403%vs 45,597
a legújabb szépség:Poker Hand History #3484750- Pokerhand.org
csak 63% esélyem volt az semmiség
sajnos rá kell jöjjek a póker tiszta szerencse játék és a cselekedeteink csak elhanyagolható százalékban befolyásolják. Aki szerencsés és még tud is az hamar nagy BR-t épít magának, aki csak vmennyire tud és szerecsétlen az egy helyben toporog legjobb esetben is
csak a kedvetekért kiszámoltam az esélyeket
AQvs44
46,967% vs. 53,033%
A9o vs QJs
54,403%vs 45,597
sajnos rá kell jöjjek a póker tiszta szerencse játék és a cselekedeteink csak elhanyagolható százalékban befolyásolják. Aki szerencsés és még tud is az hamar nagy BR-t épít magának, aki csak vmennyire tud és szerecsétlen az egy helyben toporog legjobb esetben is
Sajnos az a helyzet ,h teljesen megingott minden hitem a netes pokerben!
Sosem voltam a csaláselméletek hirdetője de most egyszerűen nem hiszek a szememnek!
Azt hittem stabil nyerő SNG játékos vagyok az utóbbi pár napig!
Hihetetlen de alig volt minuszos napom!
Befizettem a party-ra $500-t és kb 1 hónap alatt $1650-t csináltam belőle javarészt $6-os és egy kevés $11-os Speed SNG-val!Nagyon boldogan vettem le $375-t mint megérdemelt jutalmat majd elkezdődött az őrület!
Eddig is mákoltak és ez nem is zavart hisz megtanultam már ,h ez a poker szerves része!
De mióta kivettem a fentebb említett összeget semmivel sem tudok nyerni!
Minden napom minuszos!Tiltmentesen játszottam ill játszom hisz van egy jól bevált formulám a korai szakaszokra ill az ICM programok által nyújtott gyakorlási lehetőséget kihasználva folyamatosan csiszolom a végjátékomat!
Ennek ellenére már elbuktam $460-t úgy ,h közben jól játszottam!
Mindenkinek beesik a 2-3 outja!Nem is tudnám mind felsorolni mert egyszerűen lehetetlen lenne!Tegnap és ma minden AA-m bukott pf all in-be!
Ez kb 7-8 AA-t jelent!
De ezenfelül minden párom elvérzik kisebb párok ellen!Azért elég zavaró TT+ lapokkal kiesni sorozatban buborékba 22-77 tipusú lapok ellen!
Akkor tömérdek AK vs Ax szerű ütközést bukok ami megintcsak 73% favoritot jelent!De nem egy ilyenről vagy esetleg pár esetről van szó hanem szinte az összesről!!!A coinflip szitukat meg sem említem mert a 90%-át bukom!
Ilyenkor már nem tudok mire gondolni!Msot köpködhetnék ,h a szemét Party rng meg ilyenek de felesleges!Csak az a gond ,h egyszerűen nem tudom mire vélni az egészet!Hihetetlen számomra ,h bizonyos emberkék ,h tudnak stabilan nyerni ill ,h tudnak eljutni magas szintekre!?Nem értem!
Engem majdnem mindíg elkap egy ilyen és padlóra küld!
Sok pénzt vettem már ki pókerből de ez már egy kicsit sok!
És nem kis mintám van mert kb napi 30-50 SNG-t is játszom!/ asztalon és blokkonként!Néha 9 asztalon ha van annyi!
Sajnálom ,h ilyen hosszú lett de ki vagyok bukva!Sokan mondják ,h ilyenkor pihenni kell de nem érzem ,h nekem ez hiányozna most!Már a 2. nap bukó után kihagytam 2 napot de ahogy újúlt erővel visszaültem ugyanúgy buktam tovább!
Ez van!
áttudom érezni a helyzetedet csak nekem nincs előtte ilyen felfutás, mióta befizettem a Gnufra azóta mindennel bukok, már elúszott a BR-em több mint 25% emiatt.
Köszi ongame pont amikor deepen vagyok...
Texas Hold'em $1 NL (real money), hand #P4-81857877-249
Table Portsmouth, 23 Nov 2008 7:13 PM ET
Seat 1: Hero [ QD,QH ] ($206.85 in chips)
Seat 2: mrTruli ($101.50 in chips)
Seat 3: -ReveLLeR- ($208.80 in chips)
Seat 4: Bakkereros ($108.10 in chips)
Seat 5: Wasi77777 ($124.55 in chips)
Seat 6: G_Abidbol ($88.00 in chips)
Seat 7: ZeissFL ($98.00 in chips)
Seat 8: slowmo83 ($96.20 in chips)
Seat 10: Somatrance ($149.45 in chips)
ANTES/BLINDS
ZeissFL posts blind ($0.50), slowmo83 posts blind ($1).
PRE-FLOP
Somatrance folds, Hero bets $3.50, mrTruli folds, -ReveLLeR- calls $3.50, Bakkereros folds, Wasi77777 folds, G_Abidbol folds, ZeissFL folds, slowmo83 folds.
FLOP [board cards 6H,5D,6C ]
Hero bets $6.50, -ReveLLeR- calls $6.50.
TURN [board cards 6H,5D,6C,QS ]
Hero bets $9, -ReveLLeR- calls $9.
RIVER [board cards 6H,5D,6C,QS,AD ]
Hero bets $29.50, -ReveLLeR- bets $189.80 and is all-in, Hero calls $158.35 and is all-in.
SHOWDOWN
-ReveLLeR- shows [ 6D,6S ]
Hero shows [ QD,QH ]
-ReveLLeR- wins $414.15.
áttudom érezni a helyzetedet csak nekem nincs előtte ilyen felfutás, mióta befizettem a Gnufra azóta mindennel bukok, már elúszott a BR-em több mint 25% emiatt.