Az első bukó széria.
Masfél hete NL200at jatszottam 2-3 asztalon az FTP-n, elég jól ment a dolog 5.5 PTBB re hoztam az első 8000 ezer handet, amikor beütott a krach.
Buktam 2 beülőt set over set ellen, gondoltam egy kis pihi és tolom NL100on tovább. A lapok jöttek, de 3 AAmat makolták le preflop allin. Gondoltam akkor mára elég másnap folyt. köv. Jött is a folytatás de nem alakult valami fényesen. Azóta naponta elbukok 1-1,5 beülőt 1000 hand alatt NL100on, összekaparok 100-150$ plusszt és elbukok 2-3 kulcs partit menetrendszerűen.
Most tartok -20 BI nél. ÁÁÁ. Ha KKval ha nem flopolok set-et akkor dobom :)
Már kétszer végigbongésztem a HH-kat, és ebből kb -3BI ami rossz játék.
Ma leültem játszani, 100 handet vállaltam be és összejöt a -150$. Egy cbet nem jött össze, pedig nem vagyok ultra agresszor.
Megyek játszom 1$os sitngo-kat amig meg nem javul a lapjárás :) , nemis elkezdek mikrolimiten omaházni.
UI: kinek mennyi a rekord bukószériája ?
Nálam 2-3 havonta van eg 20 buyines bukószéria. Ez a póker része. A rekord asszem 30 buyin volt, ekkor elég össze-vissza játszottam az igaz.
Mongyuk te egy kicsit tobb handet letolsz egy honap alatt ha jol sejtem :)
Mennyit is ?
Nekem -10 buy-ines volt a legnagyobb bukó széria, igaz NL10-en :-))
Nagyon megviselt mert nem volt hozzá meg a BR-om....
Igaz csak 3 hónapja játszom rendszeresen.
Minusz 35 buyin körül, vagy még talán kicsivel több volt a rekord. Ez engem is megviselt. 20 buyines már többször volt, 10 buyines meg hónapon belül is előfordul többször is akár.
Nemrég volt olyan szériám, hogy 30k hand alatt 12 PTBB/100, aztán utána 10k hand alatt 0. Mindig vannak pontok, amikor elfelejtünk játszani :D
Minusz 35 buyin körül, vagy még talán kicsivel több volt a rekord. Ez engem is megviselt. 20 buyines már többször volt, 10 buyines meg hónapon belül is előfordul többször is akár.
Nemrég volt olyan szériám, hogy 30k hand alatt 12 PTBB/100, aztán utána 10k hand alatt 0. Mindig vannak pontok, amikor elfelejtünk játszani :D
1 éve játszom és még nem volt bukó szériám! :-)
Ha bukok 1 beülőt összesen, aznap már nem játszom...
így könnyű:)
nálam kb így kezdődik egy session, szóval nem játszanék sokat ha követném.)
-10 beülő már nekem is volt, pedig énicsak 2 hónapja cgzek.
én (is) ajánlom ilyenkor az ideiglenes teremváltást, márcsak pszichológiai okokból is.
Jelenleg én is egy hatalmas bukó széria kellős közepén vagyok (vagyis nagyon remélem, hogy már vége lesz bár 2napja nem játszom).
Kb 15BI-n mínusz, úgyhogy ha kipihentem magam lejjebb megyek 1szintet.
Nehéz feldolgozni ha folyamatosan leverik az egy,két out-ok a lapod.
Szóval fáj de ez nem tarthat örökké. Nagyon remélem...
uzee
én (is) ajánlom ilyenkor az ideiglenes teremváltást, márcsak pszichológiai okokból is.