Póker Fórum Archívum > Bad beat > Az első bukó széria.

freddyK
Válasz krondorl kommentjére
2008. márc. 19. 20:54

Úgy döntöttem kiszedem az everesten az 500$os bonuszt NL50en, aztan nezek valami nagyobb bonus után. Közben naponta csekkelem a szerencsémet FTP NL200 on amíg rendbe nem jönnek a dolgok :).

Ma mát 0ra jöttem ki, csak 1 AA-mat kapták le :).

Zoli
Válasz freddyK kommentjére
2008. márc. 19. 21:51

Egy teremváltást követően ebben a hónapban sikerült -1BB/100 at összehoznom:( 35 K hand alatt, ez mínusz 2-3 buy in lehet.

Engem már ez is nagyon zavar mert kicsi ingadozással de folyamatos pluszban szoktam lenni. Lehet hogy 10-20 buy in bukó széria után nem is tudnék játszani annyira megviselne. Amúgy a microgaming bonusz még így is jobban profitál mintha az FTP-n nyernék, de rossz érzés hogy itt nem tudok nyerni.

kanrich_
Válasz medgypeti kommentjére
2008. márc. 19. 22:19

Kanrich te mennyi handet játszol egy hónapban?

Mostanában (ezévben) sajnos nagyon keveset :( 30k körül. De már ennyi hand alatt is bőven becsúszhat 10 buyin lefelé.

spirited
Válasz freddyK kommentjére
2008. márc. 19. 23:47

Mongyuk te egy kicsit tobb handet letolsz egy honap alatt ha jol sejtem :)
Mennyit is ?

Ha teljes gőzzel cash gamezek, akkor havi 130-150k parti lemegy. Lazább hónapokban, mint ez a mostani is, kb. 40-50k handet játszok

uzee101
Válasz uzee101 kommentjére
2008. márc. 23. 12:33

Jelenleg én is egy hatalmas bukó széria kellős közepén vagyok (vagyis nagyon remélem, hogy már vége lesz bár 2napja nem játszom)

uzee

Gyerekek!!!!!!! MEGA TILT-en vagyok és nem tudok mit kezdeni...A bankrollomat sikerült megharmadolnom és nagyon nehéz ezt feldolgozni. Szóval az utóbbi egy hét katasztrófa. Nem tudok úgy befejezni session-t, hogy ne legyek bukóban. Ez a nap végére -5 BI szokott lenni. Rossz játék de még rosszabb lemákolásokat kapok folyamatosan...Néha úgy érzem hogy látják a lapjaimat és a végére mintha késd döfnének a szívembe amikor befúzzák az 1-2 outot!!!!!!!!Ez vagy 20x fordult elő az utóbbi időben. Persze addig nyerő voltam. Nagyon nehéz ezt feldolgozni és teljesen tanácstlan vagyok. HA így folytatom akkor a hó végére lenullázom magam. ..Please HELP

Skiboy
2008. márc. 23. 12:48

HA így folytatom akkor a hó végére lenullázom magam. ..Please HELP

Érdemes kicsit rápihenni és fejben rendbetenni a dolgokat. Ha eddig nyerő voltál, ezután is annak kell lenned. Nyerőben nem nehéz jól játszani, de akkor ismerszik meg igazán a jó játékos, amikor rosszul mennek a dolgok!

Dom
2008. márc. 23. 12:52

Ne játssz! Vagy 1 hétig....

Menj csajozni, moziba, mittomén, vmi aktívat, ami teljesen lefoglal és kizárja, hogy gép közelébe juss. :)

Önuralom, hogy, ha a mailjeidet meg is kell nézni, pókert ne indíts...

Zoli
Válasz Skiboy kommentjére
2008. márc. 23. 12:56

Hasonló problémával küzdök. Az FTP-n lejátszottam 130 K handet végig egyenletes 5BB/100 at produkálva + időnként a verseny eredmények. A microgaming skineken egyszerűen nem megy. 30K hand alatt jó nagy hullámzás és -2BB/100.:(

Ki érti ezt? Nem bírok a svédekkel?:)

peterpanic
Válasz Zoli kommentjére
2008. márc. 23. 13:10

én ilyenkor azt javaslom amugy, hogy ha jatszotok is, kezdjetek el egy asztalon, teljesen koncentralva az ellenfelek/sajat jatekotokra, aztan felorankent hozza lehet adni egy-egy masik table-t.
nekem bejött, így tudtam rákoncentrálni nagyon a játékra, nem foglalkozva az elozo par oraban tortentekkel, legyen az barmilyen buko.

uzee101
Válasz peterpanic kommentjére
2008. márc. 23. 14:05

Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat tanácsokat

uzee

Csak ízelítő hogy Szopok mindennel. Az ellenfél egy maniac 36/26-ot játszik

BossMedia Game $0.50/$1.00

Seat 1: borsuka ($111.45)
Seat 2: Stackster3 ($106.50)
Seat 3: Zapali ($82.01)
Seat 4: lucky12leo ($104.95)
Seat 5: ÉN ($228.18)