szóval ha valahol élőznék és te lennél az osztó, akármennyire is figyelnék játék közben a zsetonjaimra minden pillanatban, te akkor is meg tudnád oldani a "vaklopást" úgy, hogy ne vegyem észre? ne már. :D
Ez pszichológia (a jó választás) vagy kártyatrükk?
a zsebedet kipakolom nem, hogy a zsetonod lenyúljam. volt egy srác egy buliban aki nem hitte el, hogy őt ki tudják zsebelni. lenyúltam a cigijét és a tárcáját. a cigijéből kínálgattam majdnem 1 órán át és a saját pénzén hívtam meg egy sörre. megkértem a haverját, hogy hívja fel miután visszamentem az asztalhoz, majd a lenyúlt telóját felvéve közöltem vele "a haverod téged keres". nem hitt a szemének, hogy őt ki lehet zsebelni. lényegében pont őket a legkönnyebb, mert azt azt hiszi mindenre figyel. közben meg én irányítom a figyelmét. ;)
Eleg erdekes tortenet.De nem ertek 1-2 dolgot: Azt irtad, hogy 2szer kiment wc-re, meg haza penzert--->ezeknek mi koze ahhoz, hogy mi tortenik az asztalnal?:D: Gondolom nem vitte el magaval a paklit?:D
+ az oreg sem lehet olyan hulye, hogy ezt a mutatvanyt eljatsza 3-szor egy este alatt..azert flopolt poker vs turnolt poker eleg sick(meg online is...)
Megmondom őszintén engem eléggé idegesítenek az olyan emberek mint Johnny Diablo::) mivel tisztában vagyok vele hogy egy jó kézügyességgel megáldott egyén csak idő kérdése és kipakolná a zsebeimet, ami engem eléggé frusztrál:) pedig nem vagyok egy balek, de sok mindent nem tudok tenni nem figyelhetem minden másodpercben a zsebeimet. Mondjuk az elég durva, hogy a srác órákon keresztül nem vette észre, hogy nincs cigije, pénze és telefonja velem ilyen azért nem fordulna elő, mert időközönként leellenőrzöm hogy meg van-e mindenem csak hát igazából azzal már sokat nem érek mert az illető vagy meglépett már vagy nem, de ugy se tudom ki lehetett max csak lehet sejtésem.
lenne még egy kérdésem: Az rendben van, hogy Te könnyen kipakolnál engem, de Te mennyire tudsz figyelni mondjuk egy szórakozó helyen, ahol akkora tömeg van, hogy akaratlanul is folyamatosan pár centire vagy emberektől. Mert minden pillanatban Te sem figyelheted a zsebeidet. Téged ki tudnának pakolni:):) Tényleg kíváncsi vagyok hátha hallok valami okosat.
Vagy kezdjek el bűvészkedni??
Köszi a választ.
Megmondom őszintén engem eléggé idegesítenek az olyan emberek mint Johnny Diablo::) mivel tisztában vagyok vele hogy egy jó kézügyességgel megáldott egyén csak idő kérdése és kipakolná a zsebeimet, ami engem eléggé frusztrál:) pedig nem vagyok egy balek, de sok mindent nem tudok tenni nem figyelhetem minden másodpercben a zsebeimet. Mondjuk az elég durva, hogy a srác órákon keresztül nem vette észre, hogy nincs cigije, pénze és telefonja velem ilyen azért nem fordulna elő, mert időközönként leellenőrzöm hogy meg van-e mindenem csak hát igazából azzal már sokat nem érek mert az illető vagy meglépett már vagy nem, de ugy se tudom ki lehetett max csak lehet sejtésem.
lenne még egy kérdésem: Az rendben van, hogy Te könnyen kipakolnál engem, de Te mennyire tudsz figyelni mondjuk egy szórakozó helyen, ahol akkora tömeg van, hogy akaratlanul is folyamatosan pár centire vagy emberektől. Mert minden pillanatban Te sem figyelheted a zsebeidet. Téged ki tudnának pakolni:):) Tényleg kíváncsi vagyok hátha hallok valami okosat.
Vagy kezdjek el bűvészkedni??
Köszi a választ.
Köszi a választ. Tudom, hogy nem élnek vissza vele az valóban más kategória a kérdésem után lemaradt a mosolygó jel nem arra akartam célozni, hogy elkezdek bűvészkedni aztán rabolok...
Gl
Köszi a választ. Tudom, hogy nem élnek vissza vele az valóban más kategória a kérdésem után lemaradt a mosolygó jel nem arra akartam célozni, hogy elkezdek bűvészkedni aztán rabolok...
Gl
nem órákon át nem vette észre, hanem közel 1 és közben a kártyatrükköket nézte így nem is gondolkodott a tárgyai meglétén.
igen már pakoltak ki engem is. akit ki akarnak azt ki is fogják. max nehezítheted a dolgot azzal, hogy nem tartsz pénztárcát. külön zsebben az apró, elöl a papírpénz és hasonlókkal. ettől még ha elakarják vinni ami nálad van el is fogják. YouTube - Nill Magic - Pickpocketing ez nem egy megjátszott videó. a bűvész srác itt tényleg egy idegentől érdeklődik és pakolja ki közben.
ui: mi bűvészek SOHA nem élünk vissza ezzel! aki megteszi az egészen más kategória.
ez nagyon érdekes :)
mondjuk elképzelni még mindig nem tudom, hogy egy feszes farmer első zsebéből, aminek ráadásul szük a zsebének a szája is, hogyan lehet kivenni bármit is, ha én akarom kivenni, akkor is cibálni kell a cuccokat :confused: