nem? pedig társat kereset de psziiitt :D ;)
[video=youtube;ZSJ5ujDzcos]ZSJ5ujDzcos[/video]
Nekem ez a kedvencem, az egyetlen ami ilyen skill trükk és meg is tudom csinálni (az enyém nem ennyire smooth azért) :)
[video=youtube;ZSJ5ujDzcos]ZSJ5ujDzcos[/video]
Nekem ez a kedvencem, az egyetlen ami ilyen skill trükk és meg is tudom csinálni (az enyém nem ennyire smooth azért) :)
Ezt láttam már élőben (néhány másikkal együtt)...
Hát nem mondom, hogy rájöttem a titokra... :D
De némelyik után már azt se tudtam mi van, pedig vagy 15-en álltuk/ültük körbe az asztalt és fogalmunk sincs, hogy csinálta :))
vajon úgy is meg tudja csinálni, ha én veszek ki 4 lapot a pakliból és odaadom a kezébe? :D
vajon úgy is meg tudja csinálni, ha én veszek ki 4 lapot a pakliból és odaadom a kezébe? :D
engem már csak egy tutorial érdekelne erről a trükkről.
Saját paklival jó csinálni, meg úgy, hogy egyből a négy lap van nálad, sokkal jobban félrevezethetőek az emberek mert azt hiszik, hogy a lapokkal nincs valami rendben. Ha tudják, hogy tiszta a pakli akkor közelebb vannak a megoldáshoz, pedig minél távolabb vannak, annál jobb, igaz butterfly? :)
Egyébként a Diablo által linkelt Keith Barrys trükk valami hasonló módon működhet, mint ebben a videóban a legelső (0:00-0:29), nem?
[video=youtube;s7Wvk]s7Wvk[/video]