Póker Fórum Archívum > Bad beat > Csalás élő játékban

masikati
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. máj. 5. 12:59

nem? pedig társat kereset de psziiitt :D ;)

A videó egyébként hatalmas.:) felveszi a napszemüveget aztán elköszön, szegény ember miután visszakapott mindent még akkor is azt kereste mi nincs meg.

reirreT
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. máj. 5. 15:24

[video=youtube;ZSJ5ujDzcos]ZSJ5ujDzcos[/video]

Nekem ez a kedvencem, az egyetlen ami ilyen skill trükk és meg is tudom csinálni (az enyém nem ennyire smooth azért) :)

BT86
Válasz reirreT kommentjére
2011. máj. 5. 15:43

[video=youtube;ZSJ5ujDzcos]ZSJ5ujDzcos[/video]

Nekem ez a kedvencem, az egyetlen ami ilyen skill trükk és meg is tudom csinálni (az enyém nem ennyire smooth azért) :)

Ezt láttam már élőben (néhány másikkal együtt)...
Hát nem mondom, hogy rájöttem a titokra... :D
De némelyik után már azt se tudtam mi van, pedig vagy 15-en álltuk/ültük körbe az asztalt és fogalmunk sincs, hogy csinálta :))

TheStig
Válasz BT86 kommentjére
2011. máj. 5. 15:50

Ezt láttam már élőben (néhány másikkal együtt)...
Hát nem mondom, hogy rájöttem a titokra... :D
De némelyik után már azt se tudtam mi van, pedig vagy 15-en álltuk/ültük körbe az asztalt és fogalmunk sincs, hogy csinálta :))

vajon úgy is meg tudja csinálni, ha én veszek ki 4 lapot a pakliból és odaadom a kezébe? :D

BT86
Válasz TheStig kommentjére
2011. máj. 5. 16:30

vajon úgy is meg tudja csinálni, ha én veszek ki 4 lapot a pakliból és odaadom a kezébe? :D

Arra már nem emlékszem, hogy válogatta-e a lapokat előtte, de a pakli "tiszta" volt, nem sajáttal csinálta.

Yiirsh
2011. máj. 5. 17:02

Nem lenne őszinte a mosolya asszem. :)

Butterfly939
2011. máj. 5. 17:18

teljesen normális a 4 kártyalap. lényegtelen, hogy te veszed e ki őket vagy én. 1 piros és 3 vagy 4 fekete kell belőle. azért 3 v 4 mert több megoldása ia van ennek a trükknek.

az a bnőm akkontja, én is multiakkolok :D
Johnny Diablo

Gabson
Válasz Butterfly939 kommentjére
2011. máj. 5. 17:24

engem már csak egy tutorial érdekelne erről a trükkről.

reirreT
Válasz Gabson kommentjére
2011. máj. 5. 17:57

Saját paklival jó csinálni, meg úgy, hogy egyből a négy lap van nálad, sokkal jobban félrevezethetőek az emberek mert azt hiszik, hogy a lapokkal nincs valami rendben. Ha tudják, hogy tiszta a pakli akkor közelebb vannak a megoldáshoz, pedig minél távolabb vannak, annál jobb, igaz butterfly? :)

reirreT
Válasz reirreT kommentjére
2011. máj. 5. 18:05

Egyébként a Diablo által linkelt Keith Barrys trükk valami hasonló módon működhet, mint ebben a videóban a legelső (0:00-0:29), nem?
[video=youtube;s7Wvk]s7Wvk[/video]

Élő ügyfélszolgálat