Davj
Válasz kertitorp kommentjére
2013. okt. 13. 14:24

nekem eddig a legnagyobb 750 verseny(mtt meg 4.5$ 180 vegyesen) -500 BI
de a játék is elég rossz volt

kertitorp
Válasz Rocco007 kommentjére
2013. okt. 24. 16:50

MTT-sektől szertném kérdezni, mennyi versenyen keresztül tartott a legrosszabb DS? A majdnem 1300-zal én már a végén tartok? A semmi nem megy nem kifejezés, és nagyon szeretném tudni, hogy közeledik e már a vége. Hangsúlyozom nem BE szériáról beszélek, hanem masszív DS.

Gaabeesz
2013. okt. 24. 17:08

Tolj be valami grafot, hogy látványosabb legyen.

Slynzor
2013. okt. 24. 19:08

MTT-sektől szertném kérdezni, mennyi versenyen keresztül tartott a legrosszabb DS? A majdnem 1300-zal én már a végén tartok? A semmi nem megy nem kifejezés, és nagyon szeretném tudni, hogy közeledik e már a vége. Hangsúlyozom nem BE szériáról beszélek, hanem masszív DS.

Nagyon soknak tűnik nekem ez, sztem jó játékkal ennyit HS-en kívül lehetetlen összehozni.

lecso10
2013. okt. 24. 19:33

Tényleg nincs értelme magad idegelni nap mint nap, és nézegetni a grafikont,h a mai nappal is csak tovább tartott a lejtmenet.
Tarts egy hét szünetet, teljes kikapcsolással, csupa szabadidős aktív tevékenységgel, sport stb! ;)

BT86
Válasz lecso10 kommentjére
2013. okt. 24. 22:14

Tényleg nincs értelme magad idegelni nap mint nap, és nézegetni a grafikont,h a mai nappal is csak tovább tartott a lejtmenet.
Tarts egy hét szünetet, teljes kikapcsolással, csupa szabadidős aktív tevékenységgel, sport stb! ;)

+elemzés
Ilyenkor még könnyebben átsiklik az ember a hibáin, miközben nem csak a ds a hibás.

kertitorp
2013. okt. 24. 23:30

Az elmúlt két hétben a KK-k az ellenfél AQ, AK-i ellen kb 95%-ban vesztettek, a többit nem is sorolom. A lényeg pre all int alig nyerek. A legidegesítőbb, hogy a téten játszó nyerők, néha teljesen ökör játékkal szanaszét javulnak, 70-80% ROI-t hoznak, én meg esek ki mindennel. Én sem igazán hinném, ha nem látnám.
Ettől függetlenül hibákat is vettem észre, amiken néhány verseny múlt sajnos.

Ultar
2013. okt. 25. 1:26

Bocs' az offért, de hadd kérdezzem már meg: Te vagy az a Kertitorp, aki azt a legendás session- t rögzítette? :rolleyes:

Gaabeesz
Válasz Ultar kommentjére
2013. okt. 25. 12:17

Bocs' az offért, de hadd kérdezzem már meg: Te vagy az a Kertitorp, aki azt a legendás session- t rögzítette? :rolleyes:

Ja, már említettem neki én is, hogy csinálhatna még valami hasonlót :D

lecso10
Válasz Gaabeesz kommentjére
2013. okt. 25. 13:42

Ja, már említettem neki én is, hogy csinálhatna még valami hasonlót :D

Ezt hol lehetne megtekinteni? :)

szerk.
Gondolom ez az:
http://www.youtube.com/watch?v=huBOC64jYMI

Élő ügyfélszolgálat