jak1
Válasz Rocco007 kommentjére
2013. aug. 14. 17:34

Távol áll tőlem minden ilyen jellegű kijelentés!!! Szeretek sokféle tanítást megismerni és felfedezni, hogy minél színesebb személyiség legyek! :)

vadallat
Válasz trixilw kommentjére
2013. aug. 14. 17:42

alábecsülitek ti a varianciát :)

van egy online variancia szimulátor, lehet vele modellezni hogy mekkora bb/100-nál milyen grafikonok "férnek bele", és minél magasabb a bb/100, annál stabilabban, meredekebben és konvergensebben haladnak felfelé a szimulált grafikonok (függvények). meg is lehet adni grafikont, amiből vissza lehet számítani a bb/100-at... erről ennyit. rövidtávon a legerősebb játékosnak is mehet mínuszba a grafja...
amikor 0bb/100-ra állítottam az értéket, a program csupa hullámzó grafikont dobott ki, melyek a 0 érték felett és alatt ingadoztak. 1bb/100-nál már kezdett simulni és emelkedni, 20bb/100nál már majdnem rámpa alakú volt...

mojojojo
Válasz jak1 kommentjére
2013. aug. 14. 17:51

Távol áll tőlem minden ilyen jellegű kijelentés!!! Szeretek sokféle tanítást megismerni és felfedezni, hogy minél színesebb személyiség legyek! :)

Csak ezt ne nevezd szkepticizmusnak, mert nem sok köze van hozzá.

L.T.
Válasz ilane kommentjére
2013. aug. 14. 19:45

Na ez vicces. Én is NL25-ön szedtem össze másfél év alatt -30bi bukót és a grafikonom is pont ugyanígy néz ki. :) És én is éppen a napokban gondoltam arra, hogy hagyom a picsába, nekem ez nem kell. Amikor 3 óra kemény grindolás után pluszba kerülök és a session végén jön 2-3 badbeat ami elviszi az egész napi profit dupláját, akkor úgy érzem, hogy OK, ennyi volt. És ez napokon, heteken át így megy az nagyon gáz. Most még nem tudom mi legyen. Egyelőre visszavettem az asztalokból, rövidebb session és NL5. Kevésbé vagyok ideges és jönnek a pluszos napok, de nyilván NL5-ön sose jön vissza ami NL25-ön elmegy, szóval a játékot kell javitani majd, ha úgy érzem, hogy megéri egyáltalán...

No offense
Nem is értem h miért küzdöttél végig 1,5 évet nl25-n úgy h mínuszos a játékod.Ha visszaléptél volna a tudásodnak megfelelő szintre akkor még komolyabb profitra is szert tehettél volna.Bár azt nem írtad h hány leosztás ment le 1,5 év alatt.

Holdenper
Válasz vadallat kommentjére
2013. aug. 14. 19:55

van egy online variancia szimulátor, lehet vele modellezni hogy mekkora bb/100-nál milyen grafikonok "férnek bele", és minél magasabb a bb/100, annál stabilabban, meredekebben és konvergensebben haladnak felfelé a szimulált grafikonok (függvények). meg is lehet adni grafikont, amiből vissza lehet számítani a bb/100-at... erről ennyit. rövidtávon a legerősebb játékosnak is mehet mínuszba a grafja...
amikor 0bb/100-ra állítottam az értéket, a program csupa hullámzó grafikont dobott ki, melyek a 0 érték felett és alatt ingadoztak. 1bb/100-nál már kezdett simulni és emelkedni, 20bb/100nál már majdnem rámpa alakú volt...

Azért nagyon nem mindegy a mennyiség sem. 2bb/100-as graf 1milliárd hand alatt tuti "simább" lesz, mint 20bb/100-as 10K hand alatt

ilane
Válasz L.T. kommentjére
2013. aug. 14. 20:08

No offense
Nem is értem h miért küzdöttél végig 1,5 évet nl25-n úgy h mínuszos a játékod.Ha visszaléptél volna a tudásodnak megfelelő szintre akkor még komolyabb profitra is szert tehettél volna.Bár azt nem írtad h hány leosztás ment le 1,5 év alatt.

Volt benne sok NL5 és NL10 is szóval próbáltam betalálni a szintemre...

BT86
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2013. aug. 14. 20:20

nl20-on 25bi bukó után tartottam egy kis szünetet. Kb egy hónapig csak elemzés, tanulás, fejben összeszedtem magam stb. Aztán újra deposit, vissza nl10-re hogy az önbizalmam visszajöjjön és a legnagyobb motivációval kezdtem újra játszani. Megérte.

Amit kiemeltem, szerintem komoly hiba. Részemről, amikor új dolgokat próbálok beépíteni a játékomba, vagy bármi komolyabb változtatást eszközölök, eleinte sokszor zárok nagyon szar sessiont. Főleg, ha több cikket, videót nézek és egyszerre akarom használni őket. Sokkal hasznosabb, ha kevesebb játékidő mellett valamivel többet foglalkozol a tanulással. A kevesebb játék miatt is "kiéhezünk" a játékra szerintem, arról nem is beszélve, hogy nekem pl az oktatóvideók is nagy kedvet csinálnak a játékhoz.
A tanultakat meg szerintem lépésről lépésre tudod a legjobban beépíteni a játékodba, hogy aztán minél hamarabb reflex-szerűvé váljon.
Nem is értem, hogy bírtál annyi időt csak tanulással és 0 játékkal tölteni :)

pszibu
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2013. aug. 14. 20:39

Ebben a grafikonban 0 tilt van. Végig koncentráltan és bizakodva toltam mert utólag is jónak éreztem a döntéseimet [...]

skanna
Válasz Rocco007 kommentjére
2013. aug. 14. 20:52

ma ilyen ****an csapatja a ps. micro hyper husng

trixilw
Válasz skanna kommentjére
2013. aug. 14. 21:36

ma ilyen ****an csapatja a ps. micro hyper husng

Jééé pokercopilot, de rég használtam, évek óta nem is néztem rá, pedig nem rossz :)

Sokat változott?

Élő ügyfélszolgálat