KKK33 vs 3333
Kk vs 33 - Poker Hand Replays
Most erre ki az aki csak megad riveren úgy őszintén? Számomra ez a bad beat hogy nem tolta vissza, vagy akár már turnön... ezt 10 ből 9 ember visszatolja nem?? Hol hibáztam el, hogy nem tudtam lestackelni????
a visszaemeléseid méretein bukott a dolog..
Most erre ki az aki csak megad riveren úgy őszintén? Számomra ez a bad beat hogy nem tolta vissza, vagy akár már turnön... ezt 10 ből 9 ember visszatolja nem?? Hol hibáztam el, hogy nem tudtam lestackelni????
atya isten....
Lehet Zehynek igaza lesz...de azért most mégiscsak...ezt te se calloztad volna csak szimplán be mert hátha pókere van:D
Elárult pókered volt, miért tolná vissza?
dobtad volna????????loooollll
úgy bizony
river potbetre eldobtad volna a királyfullod ember!!!!!!!Ekkora ostobaságot:D azért ezt te se gondolhatod komolyan:D jól van:D ez olyan mint gus vs negreanu looll figyi ha te így readelsz...nagyon szívesen beszzálok melléd játszani...hallod de nem viccelek most komolyan...csak egy pár session erelyéig...nem tudom, rajta lennél??? 50 50 a nyereség veszteség...