Zsipali
Válasz Sziki kommentjére
2010. júl. 5. 22:26

Ma mondom benevezek erre a csodás versenyre, ahol 1000 dollár garantált...
Jól is indult minden eddig: weaktight | Hand | 66 - No Limit Holdem Tournament rézfánfütyülő....ját

WP...

Kepees
Válasz Sziki kommentjére
2010. júl. 5. 23:21

Ma mondom benevezek erre a csodás versenyre, ahol 1000 dollár garantált...
Jól is indult minden eddig: weaktight | Hand | 66 - No Limit Holdem Tournament rézfánfütyülő....ját

Te akademiara fejlődni- vagy bad beateket posztolni jöttél?
Értem én hogy jó kiírni magadból, de hogy a hszeid 95%-a erről szóljon, azért az eléggé vicces. - szerintem persze.

Sziki
Válasz Kepees kommentjére
2010. júl. 7. 18:52

Hát ja...valahol igazad van de tényleg jól esik ezeket irogatni...

Sziki
Válasz Sziki kommentjére
2010. júl. 8. 21:12

Ma is szerencsésen estem ki AQ-val, amit a mellettem ülő UTG callolt A7-el , ezekután mindenki gondolhatja, hogy turnre esett is a 7es...Remélem no problema, hogy ide mertem irni, ha estleg az akkor alás elnézésüket kérem és jóéjszakát...

basketboy03
Válasz Sziki kommentjére
2010. júl. 30. 18:29

Bár én nem voltam benne a partiban, elég furcsa blöff volt, pláne hogy a srác aki végül nyert, nem játszott rosszul és a megelőző fél órában a tilt semmilyen jelei nem mutatkoztak rajta. A másik játékos, akit lejavult, ő egy kifejezetten feszes játékos volt, szóval -legalábbis egy értelmes ember fejében - az se fordulhatott meg, hogy az A magas az elég.

Beillesztem a hand-et.

Full Tilt Poker Game #22701608112: Table Sapporo - $0.02/$0.05 - No Limit Hold'em - 11:08:31 ET - 2010/07/30
Seat 1: rezagyu ($6.92)
Seat 2: astana7310 ($4.76)
Seat 3: landav ($5.07)
Seat 4: Vacheroncheg ($4.14)
Seat 5: geov79 ($5)
Seat 6: nuttaz ($4.32)
Seat 7: PuskuPete ($5.28)
Seat 8: Insekcior ($5.56)
Seat 9: EERAISER ($5.86)
nuttaz posts the small blind of $0.02
PuskuPete posts the big blind of $0.05
The button is in seat #5
*** HOLE CARDS ***
Dealt to rezagyu [2d 9d]
Insekcior folds
landav has been disconnected
landav has reconnected
EERAISER raises to $0.17
rezagyu folds
astana7310 folds
landav folds
Vacheroncheg calls $0.17
geov79 folds
nuttaz raises to $0.73
PuskuPete calls $0.68
EERAISER folds
Vacheroncheg calls $0.56
*** FLOP *** [Kh Qs 3s]
nuttaz checks
PuskuPete bets $2.36
Vacheroncheg raises to $3.41, and is all in
nuttaz folds
PuskuPete calls $1.05
Vacheroncheg shows [5s Ad]
PuskuPete shows [Kc Ah]
*** TURN *** [Kh Qs 3s] [5d]
*** RIVER *** [Kh Qs 3s 5d] [5c]
Vacheroncheg shows three of a kind, Fives
PuskuPete shows two pair, Kings and Fives
Vacheroncheg wins the pot ($8.57) with three of a kind, Fives
*** SUMMARY ***
Total pot $9.18 | Rake $0.61
Board: [Kh Qs 3s 5d 5c]
Seat 1: rezagyu didn't bet (folded)
Seat 2: astana7310 didn't bet (folded)
Seat 3: landav didn't bet (folded)
Seat 4: Vacheroncheg showed [5s Ad] and won ($8.57) with three of a kind, Fives
Seat 5: geov79 (button) didn't bet (folded)
Seat 6: nuttaz (small blind) folded on the Flop
Seat 7: PuskuPete (big blind) showed [Kc Ah] and lost with two pair, Kings and Fives
Seat 8: Insekcior didn't bet (folded)
Seat 9: EERAISER folded before the Flop

Buszko
Válasz Polacheck kommentjére
2010. aug. 9. 21:33

Ilyen a világon nincs!!!

Nyugis gyerek vagyok! De tényleg! De az, ami az elmúlt 2 órában történt, attól már nálam is elszakadt a cérna!
Szeretem ezt a játékot! Viszont azt megtanultam már amióta űzöm, hogy ezzel nekem nem szabad komolyabban foglalkoznom, mivel nem vagyok egy szerencsés alkat! És most a bölcsek ne jöjjenek nekem a hosszútáv dumával, mivel egyrészt nem igaz, másrészt azok találták ki, akik valamiért szerencsésebbek az átlagnál! Miért? Hogy ezzel is ösztönözzék őket, hogy "gyertek az asztalomhoz, tegnap nem volt a te napod, de ma biztos kasszát robbantasz" Erre, mint mindig, hiába próbál csapdázni, kivárni, aggresszivnek lenni a szerencsétlen szerencsétlen (direkt írtam így), a döntő szituban úgyis lejavulja a KK-ját egy 8Js, vagy egy gyenge 44.
Ez az alapszabály, nem a hosszútáv!!!
Nézzük akkor az elmúlt 2 óra eseményeit! Mivel számtalanszor megszívtam már, az olyat, hogy slow-play, én már rég kitöröltem a szótáramból. Ha van valamim, azt vagy megpróbálom behúzni preflop vagy post flop, mert utána a turn, de főleg a river öl! Ha az ellennek 1, 2, 3, 4, 5 vagy leginkább 6 out-ra van szüksége, megkapja! 5 esetből 4x. Dokumentálva van, nem légből kapott számok. Ez alapján mit tehetek? Aggresszió legkésőbb postflop. Na már most! A mai napi játékom első felében, sikerült az általam felállított görbe felett teljesítenem, mivel (és ismét dokumentált számokról beszélek), az aktuális ellenfél lejavulási mutatója kerek 40% -on állt. Itt azt értem, hogy allinre jutunk legkésőbb postflop, ahol én állok jobban, de a maradék két kártya hogyhogynem, megfordítja a csata kimenetelét. Ja, egyébként HU-ot játszottam ma. Nos, ezek után történt a következő leosztás az egyik párbajban: nálam A10, ellennél AJ. Emelek pre, ő természetesen adja. A river, láss csodát, 1010A. Mint mondottam, nincs slowplay, ez alapszabály. Emelek egyet, amire ugye jön az autó reraise allin. Boldogan megadom, majd látom hogy turn-re érkezik egy J, riverre egy másik! gy nem hogy megnyertem volna a partit, ss lettem... na, és innenstől elindult a pokol, aminek a fennt említett lejavulási végeredménye: Én 1 (jól látjátok, és ez is egy ss szituban, ahol utána igazolódott a papírforma és ellenfél törlesztett), mindenkori ellenfél 21. Mondom, ez szép szám, ítt legyen elég mára. Az utolsó 13 partiból 11 bukó! Úgy, hogy az 5-ből 3-at simán szoktam hozni!
És az dühít, hogy idióták még idiótább lépései teszik ezt velem. Mert az 8J a legelső partiban allin, és hiába adom QQ-val (AK-val nem is merném), flop 910Q. És nem párosodik az asztal ilyenkor persze... pedig hányszor párosodott már a történelem folyamán, amikor a túloldalon álltam. Anno 1K dolim ment el egy ilyenen. Na de mindegy! Annak a bizonyos férfi nemiszervenk a jó végén kell állni, de az sajnos soxor telített, és a magam fajta lúzeroknak csak a rossz oldalon jut hely! De ott legalább kényelmes odaférek az eszközhöz!!!
Na, kicsit lenyugodtam ezzel, jól esett leírni! Tudom hosszú lett, de higyjétek el, így is rövidre fogtam!
Tanulság a számotokra: keressetek engem az asztaloknál, és alázzatok bármivel! Engem lehet :(
Na jóccakát!

tonymontana19
Válasz Buszko kommentjére
2010. aug. 9. 21:50

Ha az ellennek 1, 2, 3, 4, 5 vagy leginkább 6 out-ra van szüksége, megkapja! 5 esetből 4x. Dokumentálva van, nem légből kapott számok.

Dokumentáld már légyszives, ne csak írkáljál idegesen hülyeségeket! Amúgy ezt a hosszú bejezésedet eddig voltam képes olvasni...

Buszko
Válasz tonymontana19 kommentjére
2010. aug. 9. 21:55

Nem vártam választ és főleg nem beszólást! Csak kiadtam ami bennem volt... te a talán a monitort ütöd, én pedig írok ha ideges vagyok. És hova írjak ha nem ebbe a topikba? Szomszéd néni naplójába! Megkérlek, ne is vedd a fáradtságot hogy elolvasd... köszi!
A számokat és leosztásokat pedig nem teszem fel ide, azokat saját magamnak tartogatom, nyalogatni a sebeimet. S miért? Mert biztos vannak benne rosszul megjátszott leosztások, amiknél tisztában vagyok a hibákkal! Sőt, anno már közzétettem néhányat egyéb fórumokon, aminek kioktatás, beszólás, okoskodás lett a vége, nem segítség! Segítséget nem sokat kaptam, de jó magyar ugatást annál többet! Na ezért nem teszem fel! Majd ha segítséget kérnék valakitől valamihez, majd megteszem! Ja, és a hangnemed ezen döntésemet támasztja alá ... jelzem ismét, nem kell elolvasni!!!

tonymontana19
Válasz Buszko kommentjére
2010. aug. 9. 22:26

Mégis milyen segitséget vártál erre a hozzászólásodra, amiben azt írod hogy dokumentálva van az hogy 5ből 4szer kikapsz, és nálad van a jobb lap. Ezen hogy lehet segiteni???

Buszko
Válasz tonymontana19 kommentjére
2010. aug. 9. 22:35

Tony kérlek!
Mint a második post utolsó soraiban is írtam, "nem kérek segítséget". Kérlek vedd úgyezt, mint egy kis olvasmányt, amit csak elolvasol! Semmi mást nem csinálsz! Közben talán elgondolkozol rajta, olykor jót röhögsz, és ennyi! A Pál utcai fiúknak sem kellett segítened, csak elolvasnod a könyvet, és punktum! Ennyi!
De azért köszi, és bocs ha nyers voltam!

Élő ügyfélszolgálat