Faréj
Válasz Buszko kommentjére
2010. aug. 11. 21:17

Nyugis gyerek vagyok! De tényleg! De az, ami az elmúlt 2 órában történt, attól már nálam is elszakadt a cérna!
Szeretem ezt a játékot! Viszont azt megtanultam már amióta űzöm, hogy ezzel nekem nem szabad komolyabban foglalkoznom, mivel nem vagyok egy szerencsés alkat! És most a bölcsek ne jöjjenek nekem a hosszútáv dumával, mivel egyrészt nem igaz, másrészt azok találták ki, akik valamiért szerencsésebbek az átlagnál! Miért? Hogy ezzel is ösztönözzék őket, hogy "gyertek az asztalomhoz, tegnap nem volt a te napod, de ma biztos kasszát robbantasz" Erre, mint mindig, hiába próbál csapdázni, kivárni, aggresszivnek lenni a szerencsétlen szerencsétlen (direkt írtam így), a döntő szituban úgyis lejavulja a KK-ját egy 8Js, vagy egy gyenge 44.
Ez az alapszabály, nem a hosszútáv!!!
Nézzük akkor az elmúlt 2 óra eseményeit! Mivel számtalanszor megszívtam már, az olyat, hogy slow-play, én már rég kitöröltem a szótáramból. Ha van valamim, azt vagy megpróbálom behúzni preflop vagy post flop, mert utána a turn, de főleg a river öl! Ha az ellennek 1, 2, 3, 4, 5 vagy leginkább 6 out-ra van szüksége, megkapja! 5 esetből 4x. Dokumentálva van, nem légből kapott számok. Ez alapján mit tehetek? Aggresszió legkésőbb postflop. Na már most! A mai napi játékom első felében, sikerült az általam felállított görbe felett teljesítenem, mivel (és ismét dokumentált számokról beszélek), az aktuális ellenfél lejavulási mutatója kerek 40% -on állt. Itt azt értem, hogy allinre jutunk legkésőbb postflop, ahol én állok jobban, de a maradék két kártya hogyhogynem, megfordítja a csata kimenetelét. Ja, egyébként HU-ot játszottam ma. Nos, ezek után történt a következő leosztás az egyik párbajban: nálam A10, ellennél AJ. Emelek pre, ő természetesen adja. A river, láss csodát, 1010A. Mint mondottam, nincs slowplay, ez alapszabály. Emelek egyet, amire ugye jön az autó reraise allin. Boldogan megadom, majd látom hogy turn-re érkezik egy J, riverre egy másik! gy nem hogy megnyertem volna a partit, ss lettem... na, és innenstől elindult a pokol, aminek a fennt említett lejavulási végeredménye: Én 1 (jól látjátok, és ez is egy ss szituban, ahol utána igazolódott a papírforma és ellenfél törlesztett), mindenkori ellenfél 21. Mondom, ez szép szám, ítt legyen elég mára. Az utolsó 13 partiból 11 bukó! Úgy, hogy az 5-ből 3-at simán szoktam hozni!
És az dühít, hogy idióták még idiótább lépései teszik ezt velem. Mert az 8J a legelső partiban allin, és hiába adom QQ-val (AK-val nem is merném), flop 910Q. És nem párosodik az asztal ilyenkor persze... pedig hányszor párosodott már a történelem folyamán, amikor a túloldalon álltam. Anno 1K dolim ment el egy ilyenen. Na de mindegy! Annak a bizonyos férfi nemiszervenk a jó végén kell állni, de az sajnos soxor telített, és a magam fajta lúzeroknak csak a rossz oldalon jut hely! De ott legalább kényelmes odaférek az eszközhöz!!!
Na, kicsit lenyugodtam ezzel, jól esett leírni! Tudom hosszú lett, de higyjétek el, így is rövidre fogtam!
Tanulság a számotokra: keressetek engem az asztaloknál, és alázzatok bármivel! Engem lehet :(
Na jóccakát!

+1, ezt az egész pókerbaromságot nem nekünk találták ki, hova a gecibe fejlődjek, ha állandóan esnek az 1-2 outok!

Polacheck
Válasz Faréj kommentjére
2010. aug. 11. 21:18

+1, ezt az egész pókerbaromságot nem nekünk találták ki, hova a gecibe fejlődjek, ha állandóan esnek az 1-2 outok!

less qq more pewpew

Faréj
Válasz Polacheck kommentjére
2010. aug. 11. 21:22

less qq more pewpew

Köszönöm az értelmes hozzászólásodat!!! more pewpew, pfff....

Polacheck
Válasz Faréj kommentjére
2010. aug. 11. 21:22

Köszönöm az értelmes hozzászólásodat!!! more pewpew, pfff....

attól szerinted jobb lesz, hogy itt whineolsz?

Faréj
2010. aug. 11. 21:26

attól szerinted jobb lesz, hogy itt whineolsz?

Hát öregem attól nem lesz jobb tényleg, de attól még szarabb lesz, hogy egy akadámiás társam lejjebbhúz és oltogat... kösz... GL

Polacheck
Válasz Faréj kommentjére
2010. aug. 11. 21:31

Hát öregem attól nem lesz jobb tényleg, de attól még szarabb lesz, hogy egy akadámiás társam lejjebbhúz és oltogat... kösz... GL

Ezt olvasd el holnap, megnyugodva és meglátod, hogy te is szégyellni fogod magad. Az ilyeneket msn-enlehet havernak, de publik fórumban 0 értelme.

Nem igaaaaaaaaaaaaaaaaaz, ilyen nincsen basssza meg a tetves kurva életbe! 8-ból, 8x esek ki jobb kezekkel all-in szituban a Ps-en! Totális Tilt soha a kurva életbe nem ülök be ilyen fos szarokra! Ez nem póker ez szerencsjáték! Basszad meg Ps a jó édes mamádat és azt is hogy soha a kurva életbe nem tudsz olyan lapot dobni amivel nyerhetnék! BAZD++++++

Faréj
2010. aug. 11. 21:36

Ezt olvasd el holnap, megnyugodva és meglátod, hogy te is szégyellni fogod magad. Az ilyeneket msn-enlehet havernak, de publik fórumban 0 értelme.

Erre, most szívesen írnék valamit, de akkor nem lennénk haverok! :D Nem fogom szégyelni magamat, épp nem egy publik fórumba írt megnyilvánulásomat nem! ;) De annak örülök, hogy ennyire sziveden viseled a tiltelésemet, remélem legközelebb a sikereimet fogod pewpewozni....

Polacheck
Válasz Faréj kommentjére
2010. aug. 11. 22:05

Erre, most szívesen írnék valamit, de akkor nem lennénk haverok! :D

Most sem vagyunk.

Talheimer
Válasz Buszko kommentjére
2010. aug. 11. 22:20

Nyugis gyerek vagyok! De tényleg! De az, ami az elmúlt 2 órában történt, attól már nálam is elszakadt a cérna!
Szeretem ezt a játékot! Viszont azt megtanultam már amióta űzöm, hogy ezzel nekem nem szabad komolyabban foglalkoznom, mivel nem vagyok egy szerencsés alkat! És most a bölcsek ne jöjjenek nekem a hosszútáv dumával, mivel egyrészt nem igaz, másrészt azok találták ki, akik valamiért szerencsésebbek az átlagnál!

kb. itt hagytam abba az olvasást...

P8k3r
2010. aug. 11. 22:24

Sokan úgy csinálnak, mintha kötelező lenne pókerezniük...
Ha lemákolnak valakit és egyáltalán nem bírja elviselni, akkor ne játszon, ezer más elfoglaltságot lehet találni, amin még csak nem is bukik az ember, meg nem is stresszeli magát,és még szinte totál idegen emberek előtt se járatja le magát...
Akinek nem inge...

Élő ügyfélszolgálat