Zehy
Válasz Polacheck kommentjére
2009. febr. 5. 15:41
Ezért látsz ennyire gyakran ilyen rivereket.
Ezért megyek ritkán riverig :D
ArAnyAA
Válasz Zehy kommentjére
2009. febr. 5. 15:41
Rövid leszek: nem csalnak. Több leosztás= több lapütközés. Ezért több badbeat marad meg az emlékeidben is, mivel arra emlékszel, ha neked "csal" arra már kevésbé.
köszi. azért megírnátok nekem, melyik teremben/termekben játszotok? lehet (sőt vszínű), h paranoid vok, de szeretnék termet váltani. és ha lehet, akkor már olyan helyen játszanék, amiben viszonylag sokan megbíznak a nálam tapasztaltabbak közül. köszönöm előre is.
vinczesz
Válasz ArAnyAA kommentjére
2009. febr. 5. 15:44
köszi. azért megírnátok nekem, melyik teremben/termekben játszotok? lehet (sőt vszínű), h paranoid vok, de szeretnék termet váltani. és ha lehet, akkor már olyan helyen játszanék, amiben viszonylag sokan megbíznak a nálam tapasztaltabbak közül. köszönöm előre is.
Több teremben játszottam már és a riverek egyikben se voltak másabbak a többinél. Érdemesebb a szoftvert, támogatottságot, be/kifizetési módokat, az asztalszámot, játékosállományt, bónuszokat, promóciókat stb, figyelembe venned a teremválasztásnál.
ArAnyAA
Válasz Zehy kommentjére
2009. febr. 5. 15:45
Ezért megyek ritkán riverig :D
ez tetszett. bár ez is hozzá tartozik, h sokszor olyanok jöttek velem végig, akik helyében legkésőbb flop után dobtam volna. de hát ezt betudtam a tét nagyságágának. gondoltam nekem az a pár dollár pénz, neki meg nem.
Zehy
Válasz vinczesz kommentjére
2009. febr. 5. 15:47
Több teremben játszottam már és a riverek egyikben se voltak másabbak a többinél. Érdemesebb a szoftvert, támogatottságot, be/kifizetési módokat, az asztalszámot, játékosállományt, bónuszokat, promóciókat stb, figyelembe venned a teremválasztásnál.
Ennél jobban nehéz lenne összefoglalni. A teremajánlóknál minden infót megtalálsz.
styxxx
Válasz ArAnyAA kommentjére
2009. febr. 5. 16:23
ez tetszett. bár ez is hozzá tartozik, h sokszor olyanok jöttek velem végig, akik helyében legkésőbb flop után dobtam volna. de hát ezt betudtam a tét nagyságágának. gondoltam nekem az a pár dollár pénz, neki meg nem.
Most mutattál rá az ellenfél választás lényegére.
A szórással nem tudsz mit kezdeni, de ha pár % esély végigtart téged minden utcán, akkor az hosszútávon maga a kánaán.
Ha valaki elkezd onlinepókerrel foglakozni akkor ne a pénzkereset legyen az első gondolata, hanem az, hogy megértse a játék matematikáját, és lélektanát. Juss el odáig, hogy megtanulod amit meg kell tanulnod, és amikor x100000 lejátszott hand után kielemzed a játékod, és azt látod, hogy a játékod, és a mutatók megfelelnek az adott limitnek, akkor onnantól már nem fog érdekelni, hogy milyen eloszlásban jött le a 80/20 vagy akár az a 3 out.
A stabil nyerés, már egy fokozata a játéknak, és ott már csak a szórás határozza meg az ingadozást.
Sok kitartást és türelmet!
1blackknight
Válasz Zehy kommentjére
2009. febr. 5. 16:25
Én emlékszem a jóra is.Kettes párral aláztam ász párt :D
Persze nem sokkal később 2,5-el all in ment egy ss,én fogadtam AK-al.Tudtam,hogy fix bukó a parti.Így is lett :)
komoaba
Válasz 1blackknight kommentjére
2009. febr. 8. 1:08
Köszönöm a fejmosást, kihagytam pár napot, és 5-ös limiten folytattam a $117-ból, szigorúan, nem felmászkálva! Jelenleg $984,76-ot mutat a roll :)
Nem hagyom abba :p
ThxLittleFish
Válasz komoaba kommentjére
2009. febr. 8. 1:30
Köszönöm a fejmosást, kihagytam pár napot, és 5-ös limiten folytattam a $117-ból, szigorúan, nem felmászkálva! Jelenleg $984,76-ot mutat a roll :)
Nem hagyom abba :p
wooooow az nagyon szép, hanyat toltál le? csak DON?
komoaba
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2009. febr. 8. 1:41
köszönöm! nem játszottam egy double or nothing-ot se, csak simát meg MTT-t, illetve kb. 130-at casheztem össze mikrolimiten.