Póker Fórum Archívum > Bad beat > na ilyen tényleg nincs kezdem feladni az egészet

Tominhoka96
Válasz DobraPeter kommentjére
2009. márc. 11. 10:58

Ez téll. vicces én ilyenkor széz tudnák ütni

Pug72
Válasz Tominhoka96 kommentjére
2009. márc. 19. 15:47

Sziasztok!

Csatlakozok jópár előttem szólóhoz, mármint abban, hogy nagyon hasznos ez a topic, nagyon sokat lehet belőle tanulni!!! Nekiestem, és elejéről a végéig átolvastam, és azt hiszem, nekimegyek még egyszer.... :) Kezdőként szerintem nem árt, ha minél kevesebbet tanulunk a saját hibánkból, végül is ha lehet máséból, csak jobb, nem? ;) Az már neki "nem fáj"...

És köszönök minden hozzászólást, tanácsot, igyekszem mindet megfogadni, használni, alkalmazni, elemezni és beépíteni a játékomba. Jó, hogy tanulhatok tőletek! :cool:

nyikhmur
Válasz csabadeak kommentjére
2009. márc. 27. 23:11

nem kell befosni

Helo,

gyerekek a 80% azért annyi mert ötből egyszer nem jön be...egyáltalán nem ritka h lejavulják az ász párunkat, sőt, ha 5 alkalomból egyszer sem javulják le, akkor nekünk volt szerencsénk!!!
runner runner se ritkaság, kb annyi az esélye mint h ász párt kapjunk kézbe, ha az történik ki sikoltozik dühében hogy ilyen nem lehet véletlen???
csak beleolvastam a topikba, de akik ennyit sirnak h lemákolták őket (a nem lehet véletlen meg egy röhej...) azok jobb ha most abbahagyják az egészet, fel kell rá készülni h néha hetekig veszíteni fogunk, hiába játszunk jól...(az más kérdés h ilyenkor a legtöbben már rosszul játszanak a tilt miatt)
véleményem szerint azt h nyerünk vagy vesztünk a rejtett szerencse tényező határozza meg, jó játékkal csak a mérték változtatható. persze nagyon jó/rossz játék módosíthat annyit ezen h a minuszból plusz legyen ill forditva !
lényeg : legyen vmi módszered a tilt elkerülésére illetve kezelésére, soha ne nyavalyogj

tentaculata
Válasz nyikhmur kommentjére
2009. márc. 28. 1:10

Helo,

gyerekek a 80% azért annyi mert ötből egyszer nem jön be...egyáltalán nem ritka h lejavulják az ász párunkat, sőt, ha 5 alkalomból egyszer sem javulják le, akkor nekünk volt szerencsénk!!!
runner runner se ritkaság, kb annyi az esélye mint h ász párt kapjunk kézbe, ha az történik ki sikoltozik dühében hogy ilyen nem lehet véletlen???
csak beleolvastam a topikba, de akik ennyit sirnak h lemákolták őket (a nem lehet véletlen meg egy röhej...) azok jobb ha most abbahagyják az egészet, fel kell rá készülni h néha hetekig veszíteni fogunk, hiába játszunk jól...(az más kérdés h ilyenkor a legtöbben már rosszul játszanak a tilt miatt)
véleményem szerint azt h nyerünk vagy vesztünk a rejtett szerencse tényező határozza meg, jó játékkal csak a mérték változtatható. persze nagyon jó/rossz játék módosíthat annyit ezen h a minuszból plusz legyen ill forditva !
lényeg : legyen vmi módszered a tilt elkerülésére illetve kezelésére, soha ne nyavalyogj

Pedig néha húde jól tud esni egy kis nyavajgás :)

babyonboard
Válasz tentaculata kommentjére
2009. márc. 28. 1:27

ne halagudj

sokan átkozzák szegény halakat és a "rossz" szerencsét. de az érem másik oldala az, hogy hosszú(!) távon tőlök jön a pénz (nem high stakes szint). hülyén hangzik, de ha lemákolnak, annak legalább egy előnye biztos van számodra: legközelebb is be fog menni esélytelen lapokkal. ha profi módon akarsz gondolkodni, felejtsd el azt a szót, hogy szerencse. azt meg főleg, hogy rossz szerencse. tisztelni kell a játékot, és nem személyes ügyet gyártani a vereségből.

medgypeti
2009. márc. 28. 9:17

véleményem szerint azt h nyerünk vagy vesztünk a rejtett szerencse tényező határozza meg,

Szerencsejáték ofkorz;)

Hedgehog28
2009. márc. 28. 9:44

Van benne valami, de szerintem nézőpont kérdése is. Sztem AA pár ellen kikapni nem szégyen. Az meg valóban nem a tudás részét képezi, ha az AA páromat üti a K szett.

spiderbond
Válasz medgypeti kommentjére
2009. márc. 28. 9:51

Szerencsejáték ofkorz;)

Engem nem bánt ha lemákolnak,sőt néha örülök is neki hisz jobban játszottam. Ezeken a partikon egy jót mosolygok és megy az élet tovább. Tudom hogy ez tartja a halakat a rendszerbe. Szerencse és mákolás nélkül a gyenge playák gyorsan felfognák hogy mekkora hátrányból indulnak és 2 nap után átmennének rulettezni.
A játékosok egy része azért játszik hogy ezeken a mákolásokon jót szórakozzon. Szerintem meg kell adni nekik amiért jöttek. Szórakoztatni kell őket és jó megdicsérni, hogy micsoda megérzése van.
Elvégre ez is szórakoztató ipar része. Egy jó regulár nem kergeti el a halakat különböző beszólásokkal. Én személy szerint utálom amikor valaki azért mert lemákolták addig cseszteti a halam míg az elúszik

Sztem érdemes inkább azokon a handeken gondolkodni amikor te mákolsz.

Pug72
Válasz medgypeti kommentjére
2009. márc. 28. 9:57

Ja, ja, natürlich. :D

medgypeti
Válasz spiderbond kommentjére
2009. márc. 28. 9:58

Én a fentit kissé ironikusan írtam:)

Élő ügyfélszolgálat