Ez téll. vicces én ilyenkor széz tudnák ütni
Sziasztok!
Csatlakozok jópár előttem szólóhoz, mármint abban, hogy nagyon hasznos ez a topic, nagyon sokat lehet belőle tanulni!!! Nekiestem, és elejéről a végéig átolvastam, és azt hiszem, nekimegyek még egyszer.... :) Kezdőként szerintem nem árt, ha minél kevesebbet tanulunk a saját hibánkból, végül is ha lehet máséból, csak jobb, nem? ;) Az már neki "nem fáj"...
És köszönök minden hozzászólást, tanácsot, igyekszem mindet megfogadni, használni, alkalmazni, elemezni és beépíteni a játékomba. Jó, hogy tanulhatok tőletek! :cool:
nem kell befosni
Helo,
gyerekek a 80% azért annyi mert ötből egyszer nem jön be...egyáltalán nem ritka h lejavulják az ász párunkat, sőt, ha 5 alkalomból egyszer sem javulják le, akkor nekünk volt szerencsénk!!!
runner runner se ritkaság, kb annyi az esélye mint h ász párt kapjunk kézbe, ha az történik ki sikoltozik dühében hogy ilyen nem lehet véletlen???
csak beleolvastam a topikba, de akik ennyit sirnak h lemákolták őket (a nem lehet véletlen meg egy röhej...) azok jobb ha most abbahagyják az egészet, fel kell rá készülni h néha hetekig veszíteni fogunk, hiába játszunk jól...(az más kérdés h ilyenkor a legtöbben már rosszul játszanak a tilt miatt)
véleményem szerint azt h nyerünk vagy vesztünk a rejtett szerencse tényező határozza meg, jó játékkal csak a mérték változtatható. persze nagyon jó/rossz játék módosíthat annyit ezen h a minuszból plusz legyen ill forditva !
lényeg : legyen vmi módszered a tilt elkerülésére illetve kezelésére, soha ne nyavalyogj
Helo,
gyerekek a 80% azért annyi mert ötből egyszer nem jön be...egyáltalán nem ritka h lejavulják az ász párunkat, sőt, ha 5 alkalomból egyszer sem javulják le, akkor nekünk volt szerencsénk!!!
runner runner se ritkaság, kb annyi az esélye mint h ász párt kapjunk kézbe, ha az történik ki sikoltozik dühében hogy ilyen nem lehet véletlen???
csak beleolvastam a topikba, de akik ennyit sirnak h lemákolták őket (a nem lehet véletlen meg egy röhej...) azok jobb ha most abbahagyják az egészet, fel kell rá készülni h néha hetekig veszíteni fogunk, hiába játszunk jól...(az más kérdés h ilyenkor a legtöbben már rosszul játszanak a tilt miatt)
véleményem szerint azt h nyerünk vagy vesztünk a rejtett szerencse tényező határozza meg, jó játékkal csak a mérték változtatható. persze nagyon jó/rossz játék módosíthat annyit ezen h a minuszból plusz legyen ill forditva !
lényeg : legyen vmi módszered a tilt elkerülésére illetve kezelésére, soha ne nyavalyogj
ne halagudj
sokan átkozzák szegény halakat és a "rossz" szerencsét. de az érem másik oldala az, hogy hosszú(!) távon tőlök jön a pénz (nem high stakes szint). hülyén hangzik, de ha lemákolnak, annak legalább egy előnye biztos van számodra: legközelebb is be fog menni esélytelen lapokkal. ha profi módon akarsz gondolkodni, felejtsd el azt a szót, hogy szerencse. azt meg főleg, hogy rossz szerencse. tisztelni kell a játékot, és nem személyes ügyet gyártani a vereségből.
véleményem szerint azt h nyerünk vagy vesztünk a rejtett szerencse tényező határozza meg,
Van benne valami, de szerintem nézőpont kérdése is. Sztem AA pár ellen kikapni nem szégyen. Az meg valóban nem a tudás részét képezi, ha az AA páromat üti a K szett.
Szerencsejáték ofkorz;)
Ja, ja, natürlich. :D
Én a fentit kissé ironikusan írtam:)