Póker Fórum Archívum > Bad beat > na ilyen tényleg nincs kezdem feladni az egészet

mrj
Válasz Zizi kommentjére
2009. okt. 30. 2:36

csúnya RNG, nem szeretlek!

mai mérleg

3305 hand, -8,5 BI profit, az allinEV szerint meg plusszos volt a játékom.

3 AA-m veszített flop allint, kivétel nélkül 3 bet kasszában, 100-150BB deepen, 63-81-92% equitikkel.

TT ellen ovrbet pushol a maniac 8-as magas boardon AQo-val és társai.

Minuszos a session alatt:

AA
AKo, AKs
AQo, AQs,
QQ

A KK nyert fél beülőt:)

dfecco23
Válasz mrj kommentjére
2009. okt. 30. 20:52

Sziasztok. Kezd elegem lenni, hogy minden terem, teljesen mindegy hol játszok milyen téten kezd tele lenni fish játékosokkal, akik mellé társul a szerencse, és nem amellé aki mellé kéne. Szóval kíváncsi vagyok ki mit javasol milyen időintervallumban érdemes játszani hogy ujra +os BR-om legyen. Legyen ez cash game MTT, SnG bármi... Most is folyamatosan szivat a stars, mini tétes SnG-ket tolok, és most is floppolok egy 7es settet, amit persze elcsekkolok ( vagy nem igy kéne tennem?) mögöttem még 3 player, egyik raise másik fold, harmadik reraise, mire én hosszas gondolkozás után lecallolom. Köv. játékos dob, majd a második hivó all in megy, mire én auto call. Nálam 77, nála TJ flop KQ7... persze, hogy a turn 9es esik neki, és nekem riveren nem sikerül fullá alakulnom. Tehát ki mit javasol? Mikor érdemes játszani melyik terembe, és az adott handben hol hibáztam?!

1blackknight
Válasz dfecco23 kommentjére
2009. okt. 30. 21:10

Ezzel nincs mit tenni,én tegnap előtt szívtam úgy,hogy flopon sorom-setem-két párom volt,és az ellenfél más esély nem lévén 4 lapos flushhel lejavult.Ez négyszer!! esett meg kb 1,5 óra alatt,úgyhogy most pár napig nem akarok a stras felé nézni.Elegem van az állandóan megérkező 2-3-4 outokból.Már körbenéztem a szobában is,azt hittem kandikamera :)
De nem az volt.

dfecco23
Válasz 1blackknight kommentjére
2009. okt. 30. 21:49

Ezzel nincs mit tenni,én tegnap előtt szívtam úgy,hogy flopon sorom-setem-két párom volt,és az ellenfél más esély nem lévén 4 lapos flushhel lejavult.Ez négyszer!! esett meg kb 1,5 óra alatt,úgyhogy most pár napig nem akarok a stras felé nézni.Elegem van az állandóan megérkező 2-3-4 outokból.Már körbenéztem a szobában is,azt hittem kandikamera :)
De nem az volt.

Ilyen érzésem már nekem is volt párszor, de sajnos nálam ez több teremben is előfordult. Legnagyobb vicc, persze, hogy starson ma délelőtt. NL100on PL omaha, flop nut flush és 2 játékos callol, már örültem mint majom a farkának, turnon egyikkel sikerült eldobatnom, de a másik flush nem dobta el, és a turn river kártyával, ( csak 2 out lapja volt) runner runner fullja lett. Sajnos ezt is sikerült elbukni, és ezt is eléggé nehezen kezelem. Lehet hanyagolni kéne starsot? Valaki tud valami jó termet NL100-ra illetve alacsony tétes SnG-re?

matusow88
2009. okt. 31. 4:45

Most is folyamatosan szivat a stars, mini tétes SnG-ket tolok, és most is floppolok egy 7es settet, amit persze elcsekkolok ( vagy nem igy kéne tennem?)

nem.

dfecco23
Válasz matusow88 kommentjére
2009. okt. 31. 7:35

nem.

Te hogy cselekedtél volna, hogy minél nagyobb potot tudj kihozni a dologból?!

Gabson
2009. okt. 31. 7:55

bet bet bet bet

hosocske
Válasz Gabson kommentjére
2009. okt. 31. 7:59

PLO 100 és alacsony tétes SNG?

Nem lehet hogy itt vmi BR managment hiba van a háttérbe?:)

Poszi
2009. okt. 31. 8:08

Sziasztok. Kezd elegem lenni, hogy minden terem, teljesen mindegy hol játszok milyen téten kezd tele lenni fish játékosokkal, akik mellé társul a szerencse, és nem amellé aki mellé kéne. Szóval kíváncsi vagyok ki mit javasol milyen időintervallumban érdemes játszani hogy ujra +os BR-om legyen. Legyen ez cash game MTT, SnG bármi... Most is folyamatosan szivat a stars, mini tétes SnG-ket tolok, és most is floppolok egy 7es settet, amit persze elcsekkolok ( vagy nem igy kéne tennem?) mögöttem még 3 player, egyik raise másik fold, harmadik reraise, mire én hosszas gondolkozás után lecallolom. Köv. játékos dob, majd a második hivó all in megy, mire én auto call. Nálam 77, nála TJ flop KQ7... persze, hogy a turn 9es esik neki, és nekem riveren nem sikerül fullá alakulnom. Tehát ki mit javasol? Mikor érdemes játszani melyik terembe, és az adott handben hol hibáztam?!

Ezt most nem értem - nem pont az a cél, hogy minél több fish ellen játszunk??? :D

Poszi
2009. okt. 31. 8:11

Multiway potban jó a c/r sng-n, ha sok az aggró mögötted. Ennek hiányában bet/3bet jobb - multi-way potban ilyen board mellett szerintem igencsak veszélyes szabadlapot adni!

Élő ügyfélszolgálat