Póker Fórum Archívum > Bad beat > na ilyen tényleg nincs kezdem feladni az egészet

aaaa
Válasz castor11 kommentjére
2009. okt. 16. 12:17

a sok réknél jobb a mégtöbb ilyen egyszerű Image

borisz73
Válasz borisz73 kommentjére
2009. okt. 16. 16:39

ha jól emlékszem,tegnap írtam,hogy oké,srácok,hagyjuk az egészet a francba.azóta is jönnek a jobbnál jobb,nagymenő reakciók.(a legutolsó a belimpelt rakétákról).bocs ismét,hogy a" nehezen bírom a badbeatek" rovatba be merészeltem írni.többet nem teszem.gl all,bye!

Admin
Válasz borisz73 kommentjére
2009. okt. 16. 16:48

A topik egy része moderálva lett, ezúton kérünk mindenkit, hogy a személyeskedést mellőzzük.

Abban az esetben, ha valaki a hozzászólásaiban folyamatosan trágár, nyomdafestéket nem tűrő szavakat használ, az oldalról figyelmeztetés nélkül bannelve lesz.

Zehy
Válasz Admin kommentjére
2009. okt. 21. 12:24

Akkor a csalnak a termek hívőknek ajánlanék egy pár handet, csak ami ellenem történt 1 órán belül. Ez egy élő unl rebuy verseny.

KK vs :Jh::6h:, flop :Qh::8h::7c:, betpot, ő call, :9d: turnön allin teszem, call, river :5s:.
QQ vs AQ, pre allé, flop Axx
KK vs T9s, pre allé, riverre flush.
TT vs 97s, pre allé, flopflush.
Közben még egy KK elvérzik az asztalnál AJ ellen, pre allin, flop Axx.

Ez csak az én asztalom és csak az én handjeim egy kivételével, rövid időn belül. Aztán a csúcs, a másik asztalon, hármas pre allin:

:2s::3s:
:Jh::Jc:
:Ah:x

flop: :As::Ac::5s:
turn Bani szurkolásának köszönhetően: :Js:, full örül (Bani bnője)
river: :4s:, str8flush örül (nem Bani bnője).

Így hirtelen ennyi, úgyh amikor most 1 sessionön belül 4db 80-20-at buktam, csak egy kicsit voltam ideges. A flopolt set vs flopsor már érdemlésre sem méltó, h nem javul. -10 bi. That's poker.

kocka21
Válasz Zehy kommentjére
2009. okt. 21. 12:45

Akkor a csalnak a termek hívőknek ajánlanék egy pár handet, csak ami ellenem történt 1 órán belül. Ez egy élő unl rebuy verseny.

KK vs :Jh::6h:, flop :Qh::8h::7c:, betpot, ő call, :9d: turnön allin teszem, call, river :5s:.
QQ vs AQ, pre allé, flop Axx
KK vs T9s, pre allé, riverre flush.
TT vs 97s, pre allé, flopflush.
Közben még egy KK elvérzik az asztalnál AJ ellen, pre allin, flop Axx.

Ez csak az én asztalom és csak az én handjeim egy kivételével, rövid időn belül. Aztán a csúcs, a másik asztalon, hármas pre allin:

:2s::3s:
:Jh::Jc:
:Ah:x

flop: :As::Ac::5s:
turn Bani szurkolásának köszönhetően: :Js:, full örül (Bani bnője)
river: :4s:, str8flush örül (nem Bani bnője).

Így hirtelen ennyi, úgyh amikor most 1 sessionön belül 4db 80-20-at buktam, csak egy kicsit voltam ideges. A flopolt set vs flopsor már érdemlésre sem méltó, h nem javul. -10 bi. That's poker.

Nem is értem a hsz-t, mind teljesen standard :D

R1per2
Válasz Zehy kommentjére
2009. okt. 21. 12:45

KK vs :Jh::6h:

Ebbe mi a bad beat? :confused:

:D

Zehy
Válasz R1per2 kommentjére
2009. okt. 21. 12:49

Ja, akartam írni, h lesz egy kakukktojás :D
Amúgy nem mondtam, h babdeatek lesznek, vagy igen? :)

Polacheck
Válasz R1per2 kommentjére
2009. okt. 21. 12:51

Dörzsöljük meg a lámpást és utána előjön Agi és kifejti részletesen miért nem badbet :D

Agitator
Válasz Polacheck kommentjére
2009. okt. 21. 13:03

Ittvagyok, már mondom is:

Pre játék standard, nyilván nem lehet dobni.
Flop: fd+backdoor sorhúzó, any emelést adni kell
Turn: itt kell allin menni, ha ránktolják akkor meg easy call (+ végiggondolni hogy a megnyert pénzből mit veszünk majd)
River: easy money a zsebben, vállveregetések és gyilkos tekintetek begyűjtése

That's Agitatorcoaching! :D

R1per2
Válasz Agitator kommentjére
2009. okt. 21. 13:10

Csak hogy megértsétek, betettem egy KK vs J6 handet a HM-be úgy, hogy a KK nyert és megnéztem az allin EV-t.
25 dolláros beülővel számoltam, az eredmény:

Élő ügyfélszolgálat