Természetesen nem akartam kamuzni.Ha belegondolsz,nem is igazán volna értelme hogy látatlanban,ismeretlenül sajnáltassam magam.Viszont a reggeli sietségben vagy három újraszerkesztés után emlékezetből rosszul írtam le a partit.Beírtam a tízesem mellé hasraütésre két lapot,pedig igaz,a floppon már volt egy pár.
Annyit még hozzátennék,hogy van egy online pókeres ismerősöm.Ő évek óta azt állítja magáról hogy ebből él,és fikáz amikor a szerencsétlenségemet hozom fel neki,mondván az forgandó,és én ne magyarázzam meg neki.Nos jómúltkor megmutatta hogyan kell ezt csinálni.Nem az a lényeg,nem játszott rosszul de egy jó óra alatt bukott kb.6-700$-t hanem hogy megjegyeztem a nickjét,és rákerestem a tableratingsen.Nos 2 év alatt bukóban van 18.000$-al BB-je -9%.Az én mérlegem egy év alatt -3800$ BB pedig -2.7 annak ellenére hogy tényleg kib@szott szerencsétlen vagyok,és nagyon nagy kasszákat bukok bad beateken.
Ezt csak azért írom mert azóta egy kicsit nehezen hiszek az "okoskodóknak" szívesen látnám a statisztikáikat is.Az enyémet bármelyik tanácsadó láthatja,privátban csere alapon rendelkezésére bocsájtom azt.
Az még véletlenül sem lehet, hogy túl magas szinten tolod?
NL200 nem hiszem, hogy neked való, nyugodtan grindelhetsz NL25-n is, játssz ot 2-3 hónapot, és nézd meg újra mennyire vagy szerencsétlen!
Tul pesszimista vagy, es meg nem jatszottal le eleg handet(mert ha lejatszottal volna, akkor tudnad, hogy az ilyenek benne vannak) es ami a legfobkeppen leri rolad, hogy nincs meg az alazat a jatekodban.Van egy sejtesem, h a BR management-ed sem az igazi.De azert gl!
Évente négyszer feladom ilyenek miatt, aztán mégis mindig megy tovább a verkli. Szvsz kis pihenés, lenyugvás, jó br menedzsment, és egy kis pozitív hozzáállás segíteni fog.
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal...Én elhittem a hosszútávon kiegyensúlyozódik a szerencse dolgot,de már ott tartok hogy ezt sem hiszem el.Aki ezt állítja,nyilván sokkal szerencsésebb lehet.
Igaz hogy nekem is leesik néha a backdoor flussh,vagy kiegészül a sorom riveren,de ezekkel esetleg néhány dollárt nyerek,felépítem a stackkemet amit egyben elbukok ász párral tíz-dáma ellen preflop allin.
Az all in-es kasszákban nemhogy coinflippet,de még egy 80-20-at sem nyerek szinte soha.Tudom erre sokan azt mondják,hogy csak arra emlékszik az ember...Biztos van ilyen is,de én visszanézem a partikat és az én mákolásom rendszerint 20$-os kasszában történik,viszont ellenem 500$-ért mákolnak.
Pl. tegnapról:²1/2$ FTP. Én TT emelek 6$ egy megadás UTG+1-ből.
Flop:J6T emelek a 13$ kasszába hetet,mire UTG all in.Persze OK.Nála AKo
Mondom ez király.Végre.Turn:K River:K
Újabb -249$ Illetve 500,mert azért illett volna nekem nyernem...Hónapok után kezd unalmas lenni azért...
Ja,és király pocket párral még szinte sosem nyertem,kapok ki AT-től 67s-től de még KT-től is.
Aki nem hiszi biztos hogy más cipőben jár.
Bocs,de még ez is fontos,szinte mindennapos nálam:Nagyvak vagyok AA_szal.Mindenki körbe dobál,még a kisvakról folyton a vakomra pályázó LAG regulár is.Elrakom az SB.-T +1$
Három kör után valaki más ász párral 200$-t szakít.Majd utána JJ-vel még kétszázat.Méghogy nem szerencsejáték...
Fura gondolatok egy 200NL-en jatszo embertol.
Az elso hozzaszolasod se volt semmi.
https://poker-akademia.com/vBulletin/232063-post1966.html
Fura gondolatok egy 200NL-en jatszo embertol.
Az elso hozzaszolasod se volt semmi.
https://poker-akademia.com/vBulletin/232063-post1966.html
Van mit tanulnunk :D
lol
[attach]2103[/attach]
hatalmas bukószériában vagyok de ez jókedvre derített:D