Nem igaaaaaaaaaaaaaaaaaz, ilyen nincsen basssza meg a tetves kurva életbe! 8-ból, 8x esek ki jobb kezekkel all-in szituban a Ps-en! Totális Tilt soha a kurva életbe nem ülök be ilyen fos szarokra! Ez nem póker ez szerencsjáték! Basszad meg Ps a jó édes mamádat és azt is hogy soha a kurva életbe nem tudsz olyan lapot dobni amivel nyerhetnék! BAZD++++++
Ennyi!
Leirom a partyt 50 euroval leülök 0.5/1 EUR 6fös asztalhoz felmászok pár kör alatt 70EUR- ig. kapom a lapot kisvakban 44. Körben mindenki dob én egészítek nagyvak hiv 3 EUR- ig tartom.
FLOP 4 A J
hivok 6 eurot visszahiv valami iszonyat nagyot mondom akkor all- in. Tratja elmondom hogy mire A 10 a potban 140 euro.
TURN Q
RIVER K
köszönöm szépen mikor felforditja a lapjait azthittem beleverek a laptopomba.
csak igy bukhattam a turn és river K Q igy párban.
ez nem az elsö ez tuti bunda.
Elég rosszak a statok. Látszik belőle hogy csak akkor nyomod ha van valamid, de akkor nehezen is válsz meg a lapjaidtól
Kiismerhető a játékod nagy valószínűséggel
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal...Én elhittem a hosszútávon kiegyensúlyozódik a szerencse dolgot,de már ott tartok hogy ezt sem hiszem el.Aki ezt állítja,nyilván sokkal szerencsésebb lehet.
Igaz hogy nekem is leesik néha a backdoor flussh,vagy kiegészül a sorom riveren,de ezekkel esetleg néhány dollárt nyerek,felépítem a stackkemet amit egyben elbukok ász párral tíz-dáma ellen preflop allin.
Az all in-es kasszákban nemhogy coinflippet,de még egy 80-20-at sem nyerek szinte soha.Tudom erre sokan azt mondják,hogy csak arra emlékszik az ember...Biztos van ilyen is,de én visszanézem a partikat és az én mákolásom rendszerint 20$-os kasszában történik,viszont ellenem 500$-ért mákolnak.
Pl. tegnapról:²1/2$ FTP. Én TT emelek 6$ egy megadás UTG+1-ből.
Flop:J6T emelek a 13$ kasszába hetet,mire UTG all in.Persze OK.Nála AKo
Mondom ez király.Végre.Turn:K River:K
Újabb -249$ Illetve 500,mert azért illett volna nekem nyernem...Hónapok után kezd unalmas lenni azért...
Ja,és király pocket párral még szinte sosem nyertem,kapok ki AT-től 67s-től de még KT-től is.
Aki nem hiszi biztos hogy más cipőben jár.
Bocs,de még ez is fontos,szinte mindennapos nálam:Nagyvak vagyok AA_szal.Mindenki körbe dobál,még a kisvakról folyton a vakomra pályázó LAG regulár is.Elrakom az SB.-T +1$
Három kör után valaki más ász párral 200$-t szakít.Majd utána JJ-vel még kétszázat.Méghogy nem szerencsejáték...
......Pl. tegnapról:²1/2$ FTP. Én TT emelek 6$ egy megadás UTG+1-ből.
Flop:J6T emelek a 13$ kasszába hetet,mire UTG all in.Persze OK.Nála AKo
Mondom ez király.Végre.Turn:K River:K
get a life, bro
Az már tényleg durva amikor a Király drill agyonveri a tízes fullt!
KK fold pre. sose nyer
Hm...érdekes, megváltoztak a szabályok vagy mi? Mielőtt kamuzol gondold át rendesen.....hogy tésztás gyuri szavaival éljek: k**va gyenge :D