Néha nehéz, az biztos. Nekem is ma olyan bad beatjeim voltak, hogy ha nem látom el se hiszem. KQ-val top párral buktam Q94 boardon, mert az a fasz nem engedte el a 4-4-ét flop előtti hívásra oop.LOL
fölé párral is buktam a semmi ellen ->napi bad beat topik. Ilyet talán nem ér meg az ember minden nap. betolom a 3 out ellen, és riverre leesik. 2 emberrel pénz előtt. aztán TD-ben is üdvözölhettem egy balfaszt, aki 4 cserével is megmutatta hogy ő a Jani, azt szarrá szívatott...
De én hiszek a következetes munkában, abban hogy megtérül a befektett energia...Csak legfeljebb néha túlságosan is hosszúnak tűnik az a hosszútáv az ilyen napokon.úgyhogy majd holnap folytatom a világ megváltását, addig jobb egy alvás.
2 AA esete a KQ-val....(ez egy parti)
1 szék: Nomarcaa (1180 zseton)
4 szék: nerow (3055 zseton) [As Ac]
6 szék: domino16 (2020 zseton) [Kh Qc]
7 szék: HERO (2730 zseton) [Ah Ad]
9 szék: afsalagoas (4515 zseton) kiült
Nomarcaa: berakja a kisvakot 100
nerow: berakja a nagyvakot 200
*** ZÁRT KÁRTYÁK ***
Kapott HERO [Ah Ad]
domino16: emelennyit: 1820 eddig: 2020 és allin van
HERO: emelennyit: 710 eddig: 2730 és allin van
afsalagoas: dob
Nomarcaa: dob
nerow: megad 2530
*** FLOP *** [9c Kd 9d]
*** TURN *** [9c Kd 9d] [Kc]
*** RIVER *** [9c Kd 9d Kc] [Tc]
*** MUTATÁS ***
nerow: mutat [As Ac] (ász és király két pár)
HERO: mutat [Ah Ad] (ász és király két pár)
domino16: mutat [Kh Qc] (full house, király kilences full)
Pokerstars....szerintem....
Na lejátszom az uccsó versenyem Online Pokerben. 1 éve nem jött össze egy nagy score sem valami máker csira mindig kiejt. Előre beláthatatlan időre be is fejezem ezt itt semmi értelmét nem látom. Sajna itt nem is létezik az, hogy folyamatosan jól játsz ha akarja nyersz ha nem akkor csinálhatsz te akár mit is. Élő versenyekre fogok csak eljárni.
Hányadék ez.
Néha nehéz, az biztos. Nekem is ma olyan bad beatjeim voltak, hogy ha nem látom el se hiszem. KQ-val top párral buktam Q94 boardon, mert az a fasz nem engedte el a 4-4-ét flop előtti hívásra oop.LOL
fölé párral is buktam a semmi ellen ->napi bad beat topik. Ilyet talán nem ér meg az ember minden nap. betolom a 3 out ellen, és riverre leesik. 2 emberrel pénz előtt. aztán TD-ben is üdvözölhettem egy balfaszt, aki 4 cserével is megmutatta hogy ő a Jani, azt szarrá szívatott...
De én hiszek a következetes munkában, abban hogy megtérül a befektett energia...Csak legfeljebb néha túlságosan is hosszúnak tűnik az a hosszútáv az ilyen napokon.úgyhogy majd holnap folytatom a világ megváltását, addig jobb egy alvás.
1 éve nem jött össze egy nagy score sem valami máker csira mindig kiejt.
Sajna itt nem is létezik az, hogy folyamatosan jól játsz ha akarja nyersz ha nem akkor csinálhatsz te akár mit is.
Gondolom ps-en jatszol, helyetted megprobalkoznek kisebb teremmel, ahol ilyen par 100-as mezony van.Kevesebb penz, tobb itm,nagyobb onbizalom-->tobb itm, tobb penz...
Neked mentalis problemaid vannak,ahogy latom, fejben vagy gyenge.Nem mindig nyerheted meg a flipeket meg a 80-20-akat.Tudom faj, ha elbuksz mondjuk AA vs QQ-t, de ez ezzel jar.En mindenkeppen magamban keresnem a hibat, es nem az rng-ben, vagy masban.
Gondolom ps-en jatszol, helyetted megprobalkoznek kisebb teremmel, ahol ilyen par 100-as mezony van.Kevesebb penz, tobb itm,nagyobb onbizalom-->tobb itm, tobb penz...
Neked mentalis problemaid vannak,ahogy latom, fejben vagy gyenge.Nem mindig nyerheted meg a flipeket meg a 80-20-akat.Tudom faj, ha elbuksz mondjuk AA vs QQ-t, de ez ezzel jar.En mindenkeppen magamban keresnem a hibat, es nem az rng-ben, vagy masban.
Még jó hogy te fejben erős vagy, gratulálok, hogy ilyen bátran mered ütni ilyen magas téten és ilyen magas színvonalon a cg-t. Teljesen együttérzek k1cs1-vel és azt kívánom neked, te is rendszeresen bukd el a 80-20 és a 60-40 szituációkat és utána majd okosan írom neked, hogy magadban keresd a hibát, fish!