Póker Fórum Archívum > Bad beat > na ilyen tényleg nincs kezdem feladni az egészet

CantusPutnok
Válasz tarno21 kommentjére
2011. febr. 10. 7:10

Még jó hogy te fejben erős vagy, gratulálok, hogy ilyen bátran mered ütni ilyen magas téten és ilyen magas színvonalon a cg-t. Teljesen együttérzek k1cs1-vel és azt kívánom neked, te is rendszeresen bukd el a 80-20 és a 60-40 szituációkat és utána majd okosan írom neked, hogy magadban keresd a hibát, fish!

Na ez az a hozzáállás, amivel nem fogsz előbbre jutni. A mentalitáson kell változtatni. Tegnapi és azelőtti sessionjaimban láttam én is olyan badbeateket, hogy már csak röhögtem rajta, amikor a gép ledobta a 2-6 outokat. Ez benne van a pókerben, de hosszú távon és sok tanulással ezt is lehet kezelni. K1cs1nek meg azt javaslom amit a dángyerek (:))) hogy keressen egy kisebb termet, ongame, cake, merge hálózatból, ott kisebbek a mezőnyök, és könnyebben lehet score-t elérni. Betssonnak pl. van itt is promóciója vagy Bwinnek. Keress no deposit bonusokat, rengeteg van belőle a neten, és abból próbálj meg BR-t építeni. GL!

dlotomi
Válasz danfiu kommentjére
2011. febr. 10. 7:13

A siker pusztán a szerencsén múlik. Ezt bármelyik vesztes megerősíti neked!

CantusPutnok
Válasz dlotomi kommentjére
2011. febr. 10. 7:21

Comment of the day. :)

Macko1
Válasz dlotomi kommentjére
2011. febr. 10. 8:05

ezt utólagos engedelmeddel kölcsönzöm, nagyon tettszik :)

TheStig
Válasz Macko1 kommentjére
2011. febr. 10. 8:28

értem mit akar danfiu mondani, de átérzem a többiek helyzetét is, ugyanis én CGben ugyanezt játszottam el. a hosszútávozókat kérem mutassanak pár olyan játékost aki hosszú távon(50-100k hand) EV felett van/volt, alatta úgy gondolom jó páran vannak ...
tegnap az utsó market pontjaimból beültem egy donkamentre bwinen, az eredmény nem meglepő, 2.ik handben nem sikerült holdolni a 75%ot flopon...
weaktight | Hand | QQ - $10/$20 No Limit Holdem
amúgy az összes bwines donkamentről 70-30 vagy flip estem ki. overagro fishnek kell lenni, és akkor adni fogja, ennyi...

cursor 10
Válasz TheStig kommentjére
2011. febr. 10. 8:36

értem mit akar danfiu mondani, de átérzem a többiek helyzetét is, ugyanis én CGben ugyanezt játszottam el. a hosszútávozókat kérem mutassanak pár olyan játékost aki hosszú távon(50-100k hand) EV felett van/volt, alatta úgy gondolom jó páran vannak ...
tegnap az utsó market pontjaimból beültem egy donkamentre bwinen, az eredmény nem meglepő, 2.ik handben nem sikerült holdolni a 70%ot flopon...
weaktight | Hand | QQ - $10/$20 No Limit Holdem
amúgy az összes bwines donkamentről 70-30 vagy flip estem ki. overagro fishnek kell lenni, és akkor adni fogja, ennyi...

Sajnos mivel a múltkori HM újrarakásnál eltűnt az összes adatom megmutatni nem tudom,de én a FT-n 13BI-vel voltam EV felett nl5-ön 100e hand alatt. Mondjuk az más kérdés,hogy szinte így és a rb-vel volt nullás az eredmény.

Macko1
2011. febr. 10. 8:53

a hosszútávozókat kérem mutassanak pár olyan játékost aki hosszú távon(50-100k hand) EV felett van/volt, alatta úgy gondolom jó páran vannak ...

Image
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl

:D

TheStig
2011. febr. 10. 9:13

Image
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl

:D

ez nincs felette, EVn vagy. 10-20 buyinekre gondoltam

Macko1
2011. febr. 10. 10:04

ez nincs felette, EVn vagy. 10-20 buyinekre gondoltam

azt nem írtad :), volt felette 8 és alatta 12 is

Kreta
2011. febr. 10. 11:02

Más is szív, másnak is természetes, hogy nem jön le a szín, nem jön a sor, kitart a QQ az AKval szemben, míg fordítva esik. AA val vakgyűjtés, majd ugyan annál az asztalnál QT-vel ugyanakkorát emelve véletlenül nem dobnak, de később KKval ismét csak a vakok jutnak.
Ezért kell jól megjegyezni ha véletlen mákoltunk. (4fős pre AI AA val és setesedik)
hosszútáv

Élő ügyfélszolgálat