Még jó hogy te fejben erős vagy, gratulálok, hogy ilyen bátran mered ütni ilyen magas téten és ilyen magas színvonalon a cg-t. Teljesen együttérzek k1cs1-vel és azt kívánom neked, te is rendszeresen bukd el a 80-20 és a 60-40 szituációkat és utána majd okosan írom neked, hogy magadban keresd a hibát, fish!
A siker pusztán a szerencsén múlik. Ezt bármelyik vesztes megerősíti neked!
értem mit akar danfiu mondani, de átérzem a többiek helyzetét is, ugyanis én CGben ugyanezt játszottam el. a hosszútávozókat kérem mutassanak pár olyan játékost aki hosszú távon(50-100k hand) EV felett van/volt, alatta úgy gondolom jó páran vannak ...
tegnap az utsó market pontjaimból beültem egy donkamentre bwinen, az eredmény nem meglepő, 2.ik handben nem sikerült holdolni a 75%ot flopon...
weaktight | Hand | QQ - $10/$20 No Limit Holdem
amúgy az összes bwines donkamentről 70-30 vagy flip estem ki. overagro fishnek kell lenni, és akkor adni fogja, ennyi...
értem mit akar danfiu mondani, de átérzem a többiek helyzetét is, ugyanis én CGben ugyanezt játszottam el. a hosszútávozókat kérem mutassanak pár olyan játékost aki hosszú távon(50-100k hand) EV felett van/volt, alatta úgy gondolom jó páran vannak ...
tegnap az utsó market pontjaimból beültem egy donkamentre bwinen, az eredmény nem meglepő, 2.ik handben nem sikerült holdolni a 70%ot flopon...
weaktight | Hand | QQ - $10/$20 No Limit Holdem
amúgy az összes bwines donkamentről 70-30 vagy flip estem ki. overagro fishnek kell lenni, és akkor adni fogja, ennyi...
a hosszútávozókat kérem mutassanak pár olyan játékost aki hosszú távon(50-100k hand) EV felett van/volt, alatta úgy gondolom jó páran vannak ...
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl
:D
ez nincs felette, EVn vagy. 10-20 buyinekre gondoltam
Más is szív, másnak is természetes, hogy nem jön le a szín, nem jön a sor, kitart a QQ az AKval szemben, míg fordítva esik. AA val vakgyűjtés, majd ugyan annál az asztalnál QT-vel ugyanakkorát emelve véletlenül nem dobnak, de később KKval ismét csak a vakok jutnak.
Ezért kell jól megjegyezni ha véletlen mákoltunk. (4fős pre AI AA val és setesedik)
hosszútáv