Póker Fórum Archívum > Bad beat > Napi Bad Beat

Gabson
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. jan. 14. 13:47

buktál egy flipet, ez nem badbeat.

WARETRAPS
Válasz Gabson kommentjére
2012. jan. 14. 13:51

értelmesebb ember vagy te ennél szerintem, mintsem ilyen handeket posztolgass

Galambos Tarzan
2012. jan. 14. 13:58

buktál egy flipet, ez nem badbeat.

Preflop: 62% vs 38%

Flop: 81% vs. 19%

Turn: 91% vs 9%

Hol van itt a flip?? Riverig végig elöl voltam, ott egy 91% vs. 9% -ot buktam. Ennél már csak talán egy egy outos túlhúzás nagyobb badbeat.

Nekem éppen elég cumi, hogy flop sorral nem bírok nyerni, ennyi.

mese
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. jan. 14. 14:55

Preflop: 62% vs 38%

Flop: 81% vs. 19%

Turn: 91% vs 9%

Hol van itt a flip?? Riverig végig elöl voltam, ott egy 91% vs. 9% -ot buktam. Ennél már csak talán egy egy outos túlhúzás nagyobb badbeat.

Nekem éppen elég cumi, hogy flop sorral nem bírok nyerni, ennyi.

preflop tetted be, annyiban igazad van, hogy nem flip hanem 60-40:D Te a többi részét Te sem gondolhatod komolyan!

NovaTerra
Válasz mese kommentjére
2012. jan. 14. 15:31

preflop tetted be, annyiban igazad van, hogy nem flip hanem 60-40:D Te a többi részét Te sem gondolhatod komolyan!

Inkább lélektanilag más. Mert, ha lejön a másik játékosnak a tízes, akkor azt mondja az ember: "így jártam". De flopolt nuts-ot elbukni szar érzés.

Galambos Tarzan
Válasz NovaTerra kommentjére
2012. jan. 14. 16:04

Inkább lélektanilag más. Mert, ha lejön a másik játékosnak a tízes, akkor azt mondja az ember: "így jártam". De flopolt nuts-ot elbukni szar érzés.

Én is hasonlóra gondoltam. Néha egyébként az az érzésem, hogy a világ legszerencsétlenebb embereivel fórumozok. Mivel ide akármit posztol az ember, az mindenkinek hipersztenderd, és mindenki azzal jön, hogy ilyeneket minek raknak ki.. Ennyiből ennek a topicnak nem is lehetne létjogosultsága.

Én a turbó műfaj miatt többször vagyok allinen egy sessiön alatt, mint egy cashes egy hét alatt, de ilyen turn 90/10 -es meg 95/5 -ös suckoutok így is meg bírnak viselni és nem tartom hétköznapinak, hogy floppolt nut sorral bukjak a riveren.

Tiszteletem minden kötélidegzetű ironmannak akik ezeket fapofával szóra sem méltatják! Remélem érzitek az iróniát..

dejani
2012. jan. 14. 19:06

Mini BBJ

Erről hallotatok valamit?

Micro Bad Beat Jackpot | Play Online Poker at Fortune Poker

Ráadásul 2-es pókertől van. Szóval csábító. De asztal meg 1 sincs.

balu999
Válasz dejani kommentjére
2012. jan. 14. 19:11

Erről hallotatok valamit?

Micro Bad Beat Jackpot | Play Online Poker at Fortune Poker

Ráadásul 2-es pókertől van. Szóval csábító. De asztal meg 1 sincs.

Még nem hallottam róla , viszont azt sem láttam hogy mennyi plus rake-t vesznek le.

balu999
Válasz balu999 kommentjére
2012. jan. 14. 19:15

"Én a turbó műfaj miatt többször vagyok allinen egy sessiön alatt, mint egy cashes egy hét alatt,"

Ell kell felejteni a turbo-t!!!!

mátííí
Válasz balu999 kommentjére
2012. jan. 15. 13:41

Tegnap nyomtunk egy haveri livepokit.88 al emelek srác callol flop J98 kevés stackből emelek allin hív sokkal többől callolom ott AJ turn A river J.Ezt bad beatnek mondják?:D:D

Élő ügyfélszolgálat