Póker Fórum Archívum > Bad beat > Napi Bad Beat

WARETRAPS
Válasz mátííí kommentjére
2012. jan. 15. 14:11

Tegnap nyomtunk egy haveri livepokit.88 al emelek srác callol flop J98 kevés stackből emelek allin hív sokkal többől callolom ott AJ turn A river J.Ezt bad beatnek mondják?:D:D

igen kb ez egy bad beat

straubbazsi
Válasz WARETRAPS kommentjére
2012. jan. 15. 15:01

Ennyiből ennek a topicnak nem is lehetne létjogosultsága.

Így. Ennek a topiknak nincsen létjogosultsága.

fejes1988
2012. jan. 15. 18:36

Tegnap nyomtunk egy haveri livepokit.88 al emelek srác callol flop J98 kevés stackből emelek allin hív sokkal többől callolom ott AJ turn A river J.Ezt bad beatnek mondják?:D:D

elég merész megadás ez...azért flopon kevés stackből emeltél, és ennek ellenére rádborítja az enemy...mi van ha 99, Q10 (flop nuts ugye!!!!) esetleg JJ van a másik oldalon?? én a helyedben jobban vigyáznék a pénzemre, meg is kaptad a jutalmad a river után.

mátííí
Válasz fejes1988 kommentjére
2012. jan. 15. 18:39

elég merész megadás ez...azért flopon kevés stackből emeltél, és ennek ellenére rádborítja az enemy...mi van ha 99, Q10 (flop nuts ugye!!!!) esetleg JJ van a másik oldalon?? én a helyedben jobban vigyáznék a pénzemre, meg is kaptad a jutalmad a river után.

Igen csak régóta játszunk együtt ismerem hogy játszik JJ vel visszabaszta volna tuti pre ugyh én tudtam h elöl vagyok vagyis sejtettem:Dha 99 akk nem tudok neki micsinálni...

fejes1988
2012. jan. 15. 18:52

Igen csak régóta játszunk együtt ismerem hogy játszik JJ vel visszabaszta volna tuti pre ugyh én tudtam h elöl vagyok vagyis sejtettem:Dha 99 akk nem tudok neki micsinálni...

hát ez az...gondolkodni sem ártana néha!

mátííí
Válasz fejes1988 kommentjére
2012. jan. 15. 18:58

hát ez az...gondolkodni sem ártana néha!

most érzem ;):D

ivan41
2012. jan. 15. 23:29

Megoldotta a z RNG. Giga cl voltam, rám is küldött kétszer AA-t, (miközben a Varázsfuvolát hallgattam)
hogy én legyek a buborék. AA-J8, AA-JJ. 11 embert ejtettem ki amíg elértük a 36 főt 90-es Sng-n. A kurva annyába!

dejani
Válasz balu999 kommentjére
2012. jan. 16. 19:30

Még nem hallottam róla , viszont azt sem láttam hogy mennyi plus rake-t vesznek le.

Jaj de édi-bédi :D, elindult a micro BBJ az IPN hálózataban és a pokerakademia.com oldalon nyoma sincs a hírnek. Végre egy kis pezsgés a micro limites életbe!

dejani
Válasz dejani kommentjére
2012. jan. 16. 19:50

Jaj de édi-bédi :D, elindult a micro BBJ az IPN hálózataban és a pokerakademia.com oldalon nyoma sincs a hírnek. Végre egy kis pezsgés a micro limites életbe!

2-es pókertől fizet és 2 cent-t vesz le a potból.

k1cs1
Válasz kanrich_ kommentjére
2012. jan. 16. 20:48

Létezik, hogy bármilyen párral all in megyek az ellenfél egyet jobbat mutat?... és ki is tart neki.

Élő ügyfélszolgálat