Póker Fórum Archívum > Bad beat > Napi Bad Beat

kertitorp
Válasz lecso10 kommentjére
2014. okt. 27. 8:23

Akkor induljon a hét!

No Limit Texas Hold'em Hand, 100/200, lecso10 | BOOM! Hand Replayer

Az ellenfelednek nem indult aznap elég freeroll, ezért beregelt erre a versenyre is.:)

lecso10
Válasz kertitorp kommentjére
2014. okt. 27. 8:30

Az ellenfelednek nem indult aznap elég freeroll, ezért beregelt erre a versenyre is.:)

Az oké,h türelmetlen és unatkozik, de akkor miért egy deep struktúrájú, 15 perces vakemelkedésű versenyre regel?

Mert egy turbón ez teljesen oké! :D
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/11456683_E94B7EF3AF

lecso10
2014. nov. 8. 15:15
lecso10
2014. dec. 1. 7:34
kertitorp
2014. dec. 1. 9:30

Indul az e heti móka!

No Limit Texas Hold'em Hand, 20/40, lecso10 | BOOM! Hand Replayer

Riveren a raise-re nem fog visszaemelni nálad rosszabb lappal szerintem. Ez itt szomorú fold.

van Gerwen
2014. dec. 1. 9:41

Riveren a raise-re nem fog visszaemelni nálad rosszabb lappal szerintem. Ez itt szomorú fold.

Megnézném azért azt, aki az ilyeneket eldobálja. :))

lecso10
2014. dec. 1. 9:47

Ha lehet fullja,akkor oké, de itt ezt nem gondolhatod komolyan!? 3$-os Big elején...

kertitorp
Válasz kanrich_ kommentjére
2014. dec. 1. 9:50

Bet, raise, reraise, ez a line riveren nem lesz K magas flöss, se blöff egy kis tétes versenyen. De várom más játékosok véleményét is.

lecso10
2014. dec. 1. 9:55

Bet, raise, reraise, ez a line riveren nem lesz K magas flöss, se blöff egy kis tétes versenyen. De várom más játékosok véleményét is.

Rá fogok szűrni ilyen handekre ahol ilyen akció volt riveren, de szerintem pont,hogy még alacsonyabb flössök is lesznek gyakran.
Ha 4 egymás melletti lap lent van a színsorhoz, akkor lehet elgondolkodom a foldon, de egy ellenfél ellen azt feltételezni,h színsora van mind a ket lapjával a kezében, ez szerintem nem fér bele hosszútávon.

kertitorp
Válasz kanrich_ kommentjére
2014. dec. 1. 10:06

Ebben a helyzetben, amikor nyitott, majd visszaemelt a nem A magas flössök nagyon nagy része blöff lesz. Fog itt szerinted eleget blöffölni? Említetted azt is, hogy ez a verseny eleje, ami jelentheti azt is, hogy sok még a fish, és azt is, hogy még a fishek sem biztos, hogy már az elején ki akarnak esni ilyen meglehetősen fura blöffel teljes stack-et kockáztatva.

Élő ügyfélszolgálat