Húúú Tesóm, ez nagyon gennyes parti volt. Az ellenfél berakhatná a mákos topicba.
Idáig egyetlen pókerral buktam, az viszont studban volt. 333 : 88x fejlődött fel mindkettőnknek maximumra.
Együtt érzek veled, ez a parti nekem is nagyon fáj.
Ezek a bad beatek azért "jók" mert tudod mutogatni az ismerősöknek, hogy mik történnek meg veled. Ettől is egyedi vagy a mai sablonos világban!
Ha valaki sír, hogy riverre lemákolták a szettjét, csak legyintesz és azt kérded, hogy kaptál már ki pókerrel?
Ezek a bad beatek azért "jók" mert tudod mutogatni az ismerősöknek, hogy mik történnek meg veled. Ettől is egyedi vagy a mai sablonos világban!
Ha valaki sír, hogy riverre lemákolták a szettjét, csak legyintesz és azt kérded, hogy kaptál már ki pókerrel?
szerintem nincs ezzel gond, mert a 4 J az 4 J......a sok játék miatt egyre többször fordul elő az emberrel ilyen....
Le lettem szólva hogy lihegek. :p A nyelvem kilóg, á dehogy.
Csak megjegyeztem, hogy póker kontra póker ritka mint a herélt tehén.
Volt már fullhause vs fullhause, volt már póker vs fullhause, vertem már meg sorflössel sima flösst. Mennyi az esélye annak, hogy a póker egy nagyobb pókerrel kap ki? Kegyetlen kicsi.
Ha csak ilyen bed beatjeim lennének el tudnám viselni. Na megyek lihegni. :))
Le lettem szólva hogy lihegek. :p A nyelvem kilóg, á dehogy.
Csak megjegyeztem, hogy póker kontra póker ritka mint a herélt tehén.
Volt már fullhause vs fullhause, volt már póker vs fullhause, vertem már meg sorflössel sima flösst. Mennyi az esélye annak, hogy a póker egy nagyobb pókerrel kap ki? Kegyetlen kicsi.
Ha csak ilyen bed beatjeim lennének el tudnám viselni. Na megyek lihegni. :))
Szép hand lecso:-p